SHITJUSTGOTREAL

#SHITJUSTGOTREAL

Yes, #SHITJUSTGOTREAL! Deze kaartjes zijn naar familie en vrienden verstuurd, want we gaan het doen! Wij gaan dit jaar trouwen! Whoop, whoop! : D Na een paar jaar samenwonen besloten we afgelopen zomer dat het dit jaar echt gaat gebeuren. We gaan het gewoon doen. Elkaar het ja woord geven.

save the date kaart

Just like that?

Yes, geen romantische aanzoeken hier. Vorig jaar en het jaar daarvoor hadden we het er al af en toe over, dat ik het toch wel zou willen, Tommy die zei dat gaan we wel een keer doen en zo kwam het af en toe ter sprake. Vrienden die zeiden, gaan jullie trouwen? Zouden we zo tof vinden! Ja, ja, gaan we echt doen. Komt wel! In 2019 zaten we gewoon samen op de bank in de zomer toen het gesprek op trouwen kwam en dat het toch wel fijn zou zijn om familie van elkaar te zijn. Dat dingen geregeld zijn als je getrouwd bent. Dat ik wel zijn naam zou willen dragen etc en zo kwamen we er bij dat 2020 het jaar zou worden. Daarna zijn we begonnen met het zoeken van een locatie om er toch maar eens serieus mee bezig te gaan. We kozen een datum uit, zeiden ja tegen de tweede locatie die we bekeken in augustus en kregen een zwart op wit bevestiging dat de locatie voor ons huwelijk gereserveerd was.

trouwen

#SHITJUSTGOTREAL

Toen dat eenmaal per mail binnen kwam, het daar zwart op wit stond dat wij in 2020 een locatie hebben voor ons eigen huwelijk was het echt, echt. Heel gek. Ik heb toen de save the date kaartjes besteld en ik vond de tekst wel heel toepasselijk. Inmiddels hebben onze familie en vrienden de kaartjes al lang gehad en is iedereen op de hoogte. Nu mag en kan ik er dus na maanden mijn mond houden ook online over praten. Dat kon vorig jaar oktober al, maar ik wilde het nog even offline houden. Gewoon er van genieten met familie en vrienden. We hebben het meeste al geregeld inmiddels en dat is een fijn gevoel. We willen geen traditionele bruiloft, zo zijn wij beide niet. We zien het trouwen ook niet door een roze bril vol romantische onzin. We zijn volgend jaar 7 jaar samen, we zijn bijzonder gelukkig met elkaar en dat zullen we ook blijven als we niet trouwen. Dat papiertje voegt wat dat betreft niets toe aan onze relatie. Zo zien wij het niet in ieder geval. Dat we ja tegen elkaar willen zeggen met het idee dat we niet meer bij elkaar weg gaan zal niet veel veranderen aan hoe wij nu zijn. Wel brengt het wat zekerheid en wat ik vooral een fijn idee vind is dat we straks familie zijn. Dat we iets van elkaar zijn, ook op papier. Ik kan het moeilijk uitleggen online merk ik.

Dat we van elkaar houden is in ieder geval wel duidelijk en dat willen we wel klein vieren met vrienden en familie en ja, een trouwambtenaar : )

22 gedachten over “#SHITJUSTGOTREAL”

 1. Wat een leuk nieuws. Ik weet niet of dit al het moment is om gefeliciteerd te zeggen, of dat dat eerder voor na de bruiloft is. Geniet van de aanloop en voorbereidingen.

 2. Het is heel simpel, ik heb het er ook al over gehad, en dan zijn wij nog maar net samen, maar al ouder hier beiden, en 100% gezond? Nee, maar in elk geval, op dit moment als ons wat overkomt, mag ik niets beslissen over hem, dan zijn de kinderen eerst, en andersom? Dito, als mij wat overkomt, dan is het mijn dochter die iets te zeggen heeft en ook nog, daarboven mijn moeder is er nog, kortom, om dat soort shit te voorkomen, als er cruciale beslissingen gemaakt moeten worden, sta je gewoon weg buiten spel… dan maakt het niets uit hoelang je samen bent…

  Dat papiertje, zorgt dus voor heel veel ongemak in de toekomst, alleen op basis als jullie wat overkomt en beslissingen te kunnen maken, dus Sam, ik snap het als geen ander!

  En wooooooooooohooooooooooooooooooooo GEFELICITEERD! Ik zie jou wel een prachtig broekpak met bloemen staan, een jurk gaat het vast niet worden, en zo wel, ben ik zoo nieuwschierig πŸ˜€ hi hi… geniet van alles! Heel veel geluk wens ik jullie toe!

  X

 3. Leuk joh! πŸ™‚ Gefeliciteerd!
  (Ik kan nu wel zeggen van dat hij ook jouw naam kan aannemen etc, maar belangrijkste is dat jullie er blij mee zijn. Maakt niks uit, dus het een of het ander: your choice! Wel blij dat je hiermee in 1x alles regelt. Daarom zijn wij ook geregistreerd partner geworden van elkaar. Kon het toch niet opbrengen om te trouwen, da’s mijn ding dan weer.)
  Maak er een dag van waar he gelukkig van wordt. Jouw dag, jullie dag, laat je niks opdringen! πŸ˜€

 4. Wat een leuk nieuws, gefeliciteerd! Ga je wel in een (witte) trouwjurk, of dat liever niet? Natuurlijk hoef je het niet groots te vieren, ieder zijn ding. Dat is het mooie van zo’n dag: dat kun je helemaal invullen zoals je dat samen wil doen. Maar het is wel heel tof!

  1. Ja vind het ook erg leuk, maar groots is niet ons ding πŸ™‚ en inderdaad dat is het mooie van trouwen, het is onze dag dus we doen het zoals wij het willen πŸ™‚

 5. Haha, ik hoor precies mezelf zo’n 9 jaar geleden πŸ˜‰ Wij waren ook van die realistische trouwers zonder al te veel blabla en show errond. Hebben er dan eigenlijk ook wel dubbel en dik van kunnen genieten op die manier πŸ˜‰
  Gefeliciteerd!!! Geniet van de voorbereidingen! Want ook al hou je het klein en eenvoudig, er zijn alsnog voorbereidingen en die zijn eigenlijk wel heel tof enzo πŸ˜‰

  1. Daar geniet ik inderdaad van, maar het meeste hebben we gelukkig al geregeld πŸ™‚ Heb er zin in! πŸ™‚ zo min mogelijk show en poespas is ons ideaal voor de dag. Bedankt voor je leuke reactie!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven