Shoplog #2

Het is na maanden tijd voor een tweede shoplog : ) Ik ben namelijk zo blij met mijn nieuwe jeans van Gstar, mijn nieuwe jeans van LTB en 2 aankoopjes van the Sting dat ik die even in het zonnetje wilde zetten, gewoon even delen met jullie, want shoplogs zijn leuk toch?!

Nou ik kocht dus 2 nieuwe jeans.. Mijn spijkerbroeken waren steeds harder aan het slijten en in sommige ontstonden gaten die er niet in hoorde, ik had ze gat vrij gekocht,, Er ontstond dus een zoektocht naar een nieuwe jeans en het liefst wilde ik er gelijk 2.

ltbjeansIk heb bijna altijd jeans van het merk LTB omdat die mijn smalle maat en lengte hebben maar ik kon dit keer niet zo leuk slagen, slechts 1 broek was er in mijn maat die ik ook leuk vond. Ik had nog een jeans gezien, een hele donkere die ik graag wilde hebben maar die was er helaas niet in mijn maat. Ik nam in ieder geval jeans nummer 1 mee naar huis.

Bij de volgende winkel werd me ook al vrij snel verteld dat in mijn maat maar 1 jeans te krijgen was, gelukkig vond ik deze ook gelijk mooi dus hup het pakhokje in. Tommy stond mij vrolijk toe te juichen want dit was een Gstar broek, merk waar hij bij zweert maar ik laat het altijd links liggen omdat ik de Gstar prijzen poep vind. Eenmaal met de broek aan voor de spiegel kon ik niet meer terug, deze jeans zat geweldig.. Die ging mee naar huis!

jas stingMijn missie was dus geslaagd, ik had 2 jeans gescoord! Toen nog even een rondje door de winkel the Sting, geliefd door Tommy en mij. Ik liet Tommy iets voor me uit zoeken voor de verandering en ging naar huis met een gave trench coat jas die ik zelf nooit zou hebben uitgezocht en een gaaf colbert vestje. Helemaal blij met mijn aankopen huppelde (not really) we ook nog even over de heren afdeling waar Tommy een nieuwe sport outfit scoorde.

IMG_3950We zijn dus beide met tassen naar huis gelopen, hand in hand (yeah really, dat doen we nog steeds) en zeer tevreden op de bank geploft.

Het is wel duidelijk waarom ik geen fashion blogger ben he? De foto’s zijn niet top maar wilde gewoon ook weer is een shoplog doen : )

21 gedachten over “Shoplog #2”

 1. Wat tof dat je Tommy iets hebt laten uitzoeken. Dat is echt relaxt!! Die broek is inderdaad wel erg mooi. Wijze beslissing om ‘m mee te nemen!

 2. Ik ben alleen maar blij dat je niet echt een fashionista blogster bent 😉

  Ik hoop ooit weer in een normale maat te kunnen passen, ziet er wel goed uit!

 3. die broek staat je goed…
  Mijn probleem is dat ze mijn lengte echt nooit hebben, ik loop echt al sinds mijn 14e met te lange broeken o.O

 4. Goed geslaagd dus leuk! Leuk dat je vriend iets voor je uitzocht en dat je dat gekocht hebt. Heb ik ook eens gedaan met schoenen, hij heeft gelukkig een goede smaak net als die van jou 😉

 5. De foto’s zijn hartstikke leuk! Goed geslaagd en holding hands oh zo lief same here als er geen dikke worstenvingers van de kindjes er zijn dan 😉

  LTB heeft gave jeans ik kwam er onlangs achter dat het een Turks merk is!

 6. Ik vind broeken kopen altijd zo’n ramp. Dus op dit moment heb ik nog maar één jeans die ik echt ‘buitenshuis’ kan dragen. Rokjes zijn mijn vriend haha.

 7. Oh ik vind de foto’s prima hoor! Leukee aankoopjes heb je gedaan! En ik loop ook nog steeds hand in hand met mijn schatje 😉

 8. Leuke aankopen! Wij hebben hier in de buurt een G-star outlet, zo fijn! Heb vorig jaar twee broeken gescoord voor 40 euro per stuk 🙂

 9. Broeken kopen doe ik bijna nooit; totdat ik merk dat mijn broeken langzaamaan beginnen te slijten dan weet ik dat het toch wel weer even nodig is. Ik vind het alleen met shorts echt een ramp want die zijn vaak al snel duur en ik ben er best wel kieskeurig mee haha

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven