Shoppen bij de Hema

Afgelopen zaterdag ging ik even de stad in in mijn uppie. Soms vind ik het heerlijk om even alleen door de stad te struinen, in winkeltjes te neuzen en kleine aankoopjes te doen. Dit keer had ik ook iets op mijn wishlist staan waar ik voor wilde slagen. Als ik een rondje stad doe ga ik altijd even bij de Hema naar binnen en dat kwam nu extra goed uit want het item wat ik echt wilde hebben zou ik daar kunnen vinden..

ananaskaars hemaDe ananas kaars! Ik wilde hem zo graag hebben en bij het Hema filiaal in Nijmegen stonden er nog een aantal, ik was helemaal happy! Hij heeft inmiddels een mooi plekje in huis gekregen en ik heb Tommy duidelijk gemaakt dat dit niet een kaars is die we gaan branden ; ) 

De Hema uitlopen met alleen maar 1 kaars.. Ja dat is lastig! Dus ik kocht ook nog papieren rietjes, een blikje met pleisters, lampjes voor op het balkon, een pen en chalkboard gift tags.

hema aankopenOh ja, en ik kocht deze gave glazen mason jar pot. Ik vond hem zo cute.. Kon hem gewoon niet laten staan! : )

24 gedachten over “Shoppen bij de Hema”

 1. De kaarsen heb ik al een paar x zien staan, ze zijn zo schattig. Sowieso de hele zomer collectie van de HEMA is tof! Leuke dingen heb je geshopt en even alleen de winkels in, heerrrlijk!

 2. Hahaha, ik heb gewoon echt bijna ALLES van je shoplog. Behalve de kaars, die was er niet meer, boehoe! Hema heeft zulke leuke dingen!

 3. De HEMA heeft absoluut leuke spulletjes. Jammer vind ik dat de basics qua kleren bij de HEMA tegenwoordig van slechte kwaliteit zijn. T-shirts, onderbroeken, sokken: het gaat heel snel kapot of is verwassen. Zo ontzettend jammer!

 4. Cool zo een ananas kaars en de Mason jar is ook erg leuk, die wil je toch meteen vullen!? Met bijvoorbeeld een Oreo smoothie.

  Leuke shoplog!

 5. Die kaars is echt relaxt! Ik hou er ook van om lekker in mijn eentje te shoppen. Dat er niet zo’n vent op hete kolen achter je staat. Ga je die kaars nou kopen of niet? Dat soort ellende 🙂

 6. Als ik in de stad ben ga ik ook altijd de hema in…
  Ik heb ook echt een cadeau kaart van hema die in mijn zak brand om uit gegeven te worden…
  Die kaars vind ik echt super ♥

 7. Ze hebben elke keer weer leuke dingen bij hema 🙂 Die kaars is zeker wel vet! Niet in de volle zon zetten anders smelt hij dadelijk weg haha.

 8. Leuke spulletjes heb je gekocht! Ik vind het altijd zo moeilijk om de Hema met lege handen te verlaten, er liggen gewoon te veel toffe dingen 😀

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven