29 In Shoppen

Ik shopte bij Xenos, Primark en Hornbach ; )

kerstversiering hornbach

Mijn nieuwe kerstboom is inmiddels binnen. Het was even twijfelen tussen zwart en wit, maar ik ben voor wit gegaan. De boom komt naast onze bank te staan en die is al zwart dus wit zal er lekker uitspringen. (Ik sprak mijn tante van het weekend en die gaat toevallig ook voor een witte boom dit jaar. Super leuk!) Er moet dus ook nog wat kerstversiering gescoord worden en Tommy en ik hebben al een beginnetje gemaakt. Ook scoorde ik nieuwe pantoffels afgelopen weekend. Weer eens een shoplog plaatsen leek me dus wel leuk.

De eerste nieuwe kerstversiering scoorde ik bij de Hornbach. De muzieknoot en de cupcakes vond ik zo leuk, ik kon ze niet laten hangen. Ze glimmen allemaal zo vrolijk en de cupcakes vind ik gewoon te cute. Helemaal nu ik cupcakes bakken weer helemaal leuk vind en regelmatig in de keuken sta te bakken, vond ik ze wel toepasselijk.

Xenos kerstversiering

Bij de Xenos scoorde ik zuurstokken en spotte Tommy de enorm foute aap. Hij vond ‘m geweldig! De aap moest dus mee naar huis en dus vond ik dat ik de flamingo in zwemband ook wel mee kon nemen : D

pantoffels

sokken primark

Toen we de Primark binnen wandelde voor sokken kon ik ook deze kerst pantoffels niet laten staan. Ze zitten trouwens heerlijk en zijn lekker warm! Ik draag ze iedere dag als ik thuis kom, heerlijk! Ze hadden bij de Primark nog meer toffe pantoffels, maar daar zaten belletjes aan. Leek me niet zo verstandig met Bink ; ) Ik nam trouwens ook nog een nieuwe pyjama mee en basic shirtjes met lange mouwen. Ik kan weer even vooruit!

foute kerstversiering

Nu ik toch in de stad was liep ik ook nog maar even binnen bij Søstrene Grene. Tommy werd weer helemaal gek van de muziek die ze er draaide, maar ik werd blij van de kerstspulletjes. Ze hadden zoveel leuk spul en ook een heleboel toffe cadeau doosjes! Ik denk dat ik in december nog maar een keer terug moet naar deze winkel. Van het weekend nam ik alleen wat kerst versiering mee. Ook hier was een flamingo en die kon ik natuurlijk niet laten liggen. Ook de tuinkabouter en het varken gingen mee naar huis. Het varken omdat we Bink wel eens varkentje noemen en de tuinkabouter vond ik gewoon grappig.

Zet jij de boom op dit jaar en wat voor kleur is die?

 • marije
  november 15, 2016 at 8:17 am

  Wat een leuke spullen hebben jullie voor de kerstboom gekocht! Ben benieuwd hoe het eruit ziet als die staat.

 • Olga // Daar Was Eens
  november 15, 2016 at 8:23 am

  Dit jaar zet ik weer een grote groene kunstvorm in de kamer neer en daar heb ik nu al zin in. Wel met onbreekbare ballen, want ik heb natuurlijk wel een kat die zo’n boom geweldig gaat vinden en dan heb ik toch liever dat hij sneuvelt zonder breekbare ballen er in. 😉

 • Tamarah
  november 15, 2016 at 9:06 am

  Wij hebben altijd een echte boom, en die heb ik alleen nog in het groen gevonden :). Ik vind die flamingo in de zwemband wel echt geniaal. Heerlijk dat soort ‘fout’ kerstversieringen. Wij hebben in Amerika op veel toeristische plekken een kerstding gekocht voor in de boom, ook allemaal lekker fout haha.

  • zosammie
   november 15, 2016 at 12:07 pm

   Oh leuk, dat is het dus ook een beetje een boom met herinneringen! Tof!

 • Jenn
  november 15, 2016 at 10:06 am

  Wij hebben een grote boom, een normale groene en versiering in alle kleuren van de regenboog. Nog geen idee of we hem opzetten dit jaar, misschien is het niet zo handig met onze nieuwe huisgenoot…

 • Inge
  november 15, 2016 at 10:18 am

  Door jou wil ik ook happy socks (en foute socks) haha! 😀 Ik mis de søstrene grene eigenlijk best wel.. in Malmö kwam er zeker eens per week snuffelen, nu is het iets te ver weg.. tijd voor een webshop! 😀

 • Charel
  november 15, 2016 at 11:45 am

  Wat een schattige hangertjes fleurig en vrolijk!

 • Saskia
  november 15, 2016 at 11:49 am

  Wat een leuke kerstversiering! Echt helemaal Sam! 🙂 Wij hebben een groene nep boom.

 • Sandra
  november 15, 2016 at 12:35 pm

  Die kerstversiering vind ik allemaal zo ontzettend leuk en vrolijk! Ik vind het zo erg bij jou passen allemaal, haha. Super tof! En ja, die sokken en pantoffels zijn ook fantastisch, uiteraard. Leuke dingen heb je gescoord Sammie! Ik ben benieuwd naar hoe jullie boom er in zijn totaal uit gaat zien. 😀

 • Amela
  november 15, 2016 at 1:44 pm

  Zuurstokken in de boom zijn zo leuk!! Ben benieuwd naar het geheel.

 • marleen@burgertrutjes
  november 15, 2016 at 2:46 pm

  Ik word helemaal vrolijk van deze spullen! Geweldig!!!

 • Jouvence
  november 15, 2016 at 3:26 pm

  Je hebt leuke spulletjes geshopt! Ik moet nog steeds een keer naar de Sostrene grene. xx

 • Rachel
  november 15, 2016 at 4:18 pm

  agh zo cute zijn ze zeg! liefs

 • Nesrin
  november 15, 2016 at 4:56 pm

  Ik ben heel benieuwd naar de kerstboom! Dat biggetje is zo cute.

 • Anna Gerrie
  november 15, 2016 at 6:39 pm

  Super leuke items! Onze woonkamer is te klein voor een echte kerstboom, dus wij hebben een mini kerstboom. Dus ik zet alleen wat kleine dingen neer 🙂

 • Tamara TS
  november 15, 2016 at 7:13 pm

  Toffe spulletjes! De muzieknoot en de flamingo’s vind ik heel erg leuk. Ik twijfel nog op ik dit jaar dezelfde boom weer ga opzetten en na de kerst ga shoppen voor nieuwe versiering in de uitverkoop, of dat ik nu al ga veranderen.

 • janine
  november 15, 2016 at 8:23 pm

  Wat een super leuke spulletjes! Wij hebben een standaard groene boom, wel nep want met katten is dat niet erg verstandig haha. Het liefst wil ik nu gewoon een witte boom maar dat vind mijn vriend geen ‘kerstboom’ hmpff haha

 • Flavie
  november 15, 2016 at 8:25 pm

  Hier geen kerstboom, misschien wel een beetje kerstversiering… misschien.

 • Jonne Things you love to eat
  november 15, 2016 at 9:04 pm

  Haha die kerstsloffen. Heel gaaf. Ik kwam je blog toevallig tegen. Erg leuke artikelen schrijf je!

  • zosammie
   november 15, 2016 at 9:23 pm

   Dankjewel 🙂

 • Marsha
  november 15, 2016 at 10:39 pm

  Dat aapje en die flamingo! Hihi zo fout maar zo leuk!

 • Els
  november 16, 2016 at 7:42 am

  Je kerstboom wordt echt kei gaaf! Bij ons wordt alles wit :-). De muziek bij Søstrene Grene is ook echt verschrikkelijk!

 • Vlijtig Liesje
  november 16, 2016 at 7:57 am

  Wat een leuke dingen heb je gekocht. En ik vind de drie winkels een grappige combinatie : )

  De spulletjes van de Xenos vind ik het leukst.

  Onze boom is saai groen.

 • Irene
  november 17, 2016 at 10:26 am

  Oh wat een leuke versierinkjes heb je gekozen! Ik ben helemaal pro kitsch! Haha 😀

 • Sarah
  november 17, 2016 at 2:10 pm

  Haha, die kerstpantoffels van Primark. Lijkt me grappig om daarmee rond te lopen. En lekker warm ook 🙂
  Ik ben al benieuwd om je kerstboom te kunnen zien, met al die leuke versieringen. Hier is de boom meestal wit of beige versierd.

 • Anne - Simple Thoughts
  november 19, 2016 at 11:32 am

  Oeeeeh ik moet echt naar de Primark, wat een leuke sloffen! En je kerstversieringen, geweldig, volgens mij helemaal Sammie! 🙂

 • Jessy
  november 20, 2016 at 1:53 pm

  Alles ziet er zo schattig uit! Ik wil ook snel gaan shoppen voor kerst ;D

 • Rowan
  november 20, 2016 at 7:12 pm

  Ik ben fan van gekke, vrolijke sokken, dus ik snap dat je ze hebt meegenomen! Ook de andere spulletjes zijn leuk, lekker vrolijk en kleurrijk!

 • Daniëlle
  november 23, 2016 at 9:16 am

  Die muzieksleutel is echt fantastisch!! En wat een toffe sokken 🙂 Echt leuk!