kerstversiering hornbach

Ik shopte bij Xenos, Primark en Hornbach ; )

Mijn nieuwe kerstboom is inmiddels binnen. Het was even twijfelen tussen zwart en wit, maar ik ben voor wit gegaan. De boom komt naast onze bank te staan en die is al zwart dus wit zal er lekker uitspringen. (Ik sprak mijn tante van het weekend en die gaat toevallig ook voor een witte boom dit jaar. Super leuk!) Er moet dus ook nog wat kerstversiering gescoord worden en Tommy en ik hebben al een beginnetje gemaakt. Ook scoorde ik nieuwe pantoffels afgelopen weekend. Weer eens een shoplog plaatsen leek me dus wel leuk.

De eerste nieuwe kerstversiering scoorde ik bij de Hornbach. De muzieknoot en de cupcakes vond ik zo leuk, ik kon ze niet laten hangen. Ze glimmen allemaal zo vrolijk en de cupcakes vind ik gewoon te cute. Helemaal nu ik cupcakes bakken weer helemaal leuk vind en regelmatig in de keuken sta te bakken, vond ik ze wel toepasselijk.

Xenos kerstversiering

Bij de Xenos scoorde ik zuurstokken en spotte Tommy de enorm foute aap. Hij vond ‘m geweldig! De aap moest dus mee naar huis en dus vond ik dat ik de flamingo in zwemband ook wel mee kon nemen : D

pantoffels

sokken primark

Toen we de Primark binnen wandelde voor sokken kon ik ook deze kerst pantoffels niet laten staan. Ze zitten trouwens heerlijk en zijn lekker warm! Ik draag ze iedere dag als ik thuis kom, heerlijk! Ze hadden bij de Primark nog meer toffe pantoffels, maar daar zaten belletjes aan. Leek me niet zo verstandig met Bink ; ) Ik nam trouwens ook nog een nieuwe pyjama mee en basic shirtjes met lange mouwen. Ik kan weer even vooruit!

foute kerstversiering

Nu ik toch in de stad was liep ik ook nog maar even binnen bij Søstrene Grene. Tommy werd weer helemaal gek van de muziek die ze er draaide, maar ik werd blij van de kerstspulletjes. Ze hadden zoveel leuk spul en ook een heleboel toffe cadeau doosjes! Ik denk dat ik in december nog maar een keer terug moet naar deze winkel. Van het weekend nam ik alleen wat kerst versiering mee. Ook hier was een flamingo en die kon ik natuurlijk niet laten liggen. Ook de tuinkabouter en het varken gingen mee naar huis. Het varken omdat we Bink wel eens varkentje noemen en de tuinkabouter vond ik gewoon grappig.

Zet jij de boom op dit jaar en wat voor kleur is die?

29 gedachten over “Ik shopte bij Xenos, Primark en Hornbach ; )”

 1. Dit jaar zet ik weer een grote groene kunstvorm in de kamer neer en daar heb ik nu al zin in. Wel met onbreekbare ballen, want ik heb natuurlijk wel een kat die zo’n boom geweldig gaat vinden en dan heb ik toch liever dat hij sneuvelt zonder breekbare ballen er in. 😉

 2. Wij hebben altijd een echte boom, en die heb ik alleen nog in het groen gevonden :). Ik vind die flamingo in de zwemband wel echt geniaal. Heerlijk dat soort ‘fout’ kerstversieringen. Wij hebben in Amerika op veel toeristische plekken een kerstding gekocht voor in de boom, ook allemaal lekker fout haha.

 3. Wij hebben een grote boom, een normale groene en versiering in alle kleuren van de regenboog. Nog geen idee of we hem opzetten dit jaar, misschien is het niet zo handig met onze nieuwe huisgenoot…

 4. Door jou wil ik ook happy socks (en foute socks) haha! 😀 Ik mis de søstrene grene eigenlijk best wel.. in Malmö kwam er zeker eens per week snuffelen, nu is het iets te ver weg.. tijd voor een webshop! 😀

 5. Die kerstversiering vind ik allemaal zo ontzettend leuk en vrolijk! Ik vind het zo erg bij jou passen allemaal, haha. Super tof! En ja, die sokken en pantoffels zijn ook fantastisch, uiteraard. Leuke dingen heb je gescoord Sammie! Ik ben benieuwd naar hoe jullie boom er in zijn totaal uit gaat zien. 😀

 6. Super leuke items! Onze woonkamer is te klein voor een echte kerstboom, dus wij hebben een mini kerstboom. Dus ik zet alleen wat kleine dingen neer 🙂

 7. Toffe spulletjes! De muzieknoot en de flamingo’s vind ik heel erg leuk. Ik twijfel nog op ik dit jaar dezelfde boom weer ga opzetten en na de kerst ga shoppen voor nieuwe versiering in de uitverkoop, of dat ik nu al ga veranderen.

 8. Wat een super leuke spulletjes! Wij hebben een standaard groene boom, wel nep want met katten is dat niet erg verstandig haha. Het liefst wil ik nu gewoon een witte boom maar dat vind mijn vriend geen ‘kerstboom’ hmpff haha

 9. Je kerstboom wordt echt kei gaaf! Bij ons wordt alles wit :-). De muziek bij Søstrene Grene is ook echt verschrikkelijk!

 10. Haha, die kerstpantoffels van Primark. Lijkt me grappig om daarmee rond te lopen. En lekker warm ook 🙂
  Ik ben al benieuwd om je kerstboom te kunnen zien, met al die leuke versieringen. Hier is de boom meestal wit of beige versierd.

 11. Ik ben fan van gekke, vrolijke sokken, dus ik snap dat je ze hebt meegenomen! Ook de andere spulletjes zijn leuk, lekker vrolijk en kleurrijk!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven