8 In Kleding en accessoires

Short, deze zomer hield ik het vaak kort.

Short

Dat wil zeggen, ik hield mijn kleding kort. Shirtjes met korte mouwen of helemaal geen mouwen zijn de afgelopen weken de standaard geweest in mijn outfits. Ook de broek hield ik kort en zo kregen mijn benen ook ineens wat kleur. Op het werk draag ik meestal wel een lange broek, maar in de 2 weken dat we vakantie hadden heb ik geen lange broek aangeraakt. Mijn nieuwste short was mijn favoriet deze zomer.

Voordat onze vakantie begon was het al warm weer en ik besloot eind juni eens een korte spijkerbroek te bestellen. Vooral omdat ik het zat was dat ik alleen maar korte broeken had die heerlijk zitten in huis en eigen tuin, maar niet echt geschikt meer zijn voor het openbare leven. Ik bestelde deze short bij Zalando. Hij is van het merk Freeman T.Porter. Ik ging voor deze jeansshort omdat ik het merk al ken en omdat ik dit gewoon een leuk broekje vond. Niet te kort (blote billen op straat zien vind ik zoooo niet sexy) en ik vond de kleur leuk voor de zomer. Toen ik de jeans thuis aantrok wilde ik hem het liefst niet meer uit. Niet alleen zit het korte broekje heerlijk, het is ook een genot met warme dagen om geen lange broek te dragen.

short deze zomer

korte broek

jeansshort

Ik heb zo’n beetje gewoond in deze short in mijn vakantie. Mijn benen hebben nog nooit zoveel kleur gekregen van de Nederlandse zon! Ik snap werkelijk waar niet hoe ik de afgelopen jaren zonder fatsoenlijke jeansshort heb kunnen overleven in de zomer. Het is niet te warm, zit lekker, staat ook leuk en is lekker makkelijk. Geen gedoe met rokjes en verplicht je benen sluiten als je gaat zitten. Je kunt ongegeneerd bukken en je kunt er zo’n beetje alles bij dragen. Ik draag er een shirtje bij wat ik kocht in de uitverkoop in mijn vakantie, ik hou van sale shoppen : ) Hoewel ik bijna mijn hele zomer vakantie slippers onder mijn short heb gedragen, sta ik op deze foto’s met sokken en schoenen aan. Voor een dagje toerist spelen in een andere stad leek het me verstandig om de slippers thuis te laten.

Happy socks short

Uiteraard zijn het Happy Socks ; )

Shirt: The Sting. Short: Freeman T.Porter. Schoenen: Converse All Stars. Sokken: Happy Socks!

 • Marije
  augustus 9, 2018 at 7:29 am

  Super leuk broekje. Heerlijk met dat warme weer

 • Rachel
  augustus 9, 2018 at 10:31 am

  Super leuke foto’s! ik hou ook echt van shorts haha vooral met dit warme weer, alles kan erop, hoppa!

 • Jenn
  augustus 9, 2018 at 10:46 am

  Leuk, staat je goed! Op kantoor kan het helaas niet, maar in de vakantie en de weekenden heb ik de afgelopen tijd ook gewoond in mijn shorts 🙂

 • irene
  augustus 9, 2018 at 11:12 am

  Toffe short! Staat leuk ook. Heb de laatste dagen ook alleen maar shortjes gedragen (meteen ook wat nieuwe exemplaren besteld want mijn oude knelden nogal. Haha :p ). Gelukkig mogen wij dat ook gewoon aan naar het werk want het is hier sowieso al heet zo zonder airco, als ik dan nog eens een lange broek zou moeten dragen zou ik gewoon sterven denk ik.

 • Wanda
  augustus 9, 2018 at 8:59 pm

  Haha… die laatste foto van je! Geweldig! En ja, ik snap dat je zo’n korte broek helemaal geweldig vindt hoor! Zelf ga ik niet verder dan een kuitbroek maar dat is meer omdat ik me niet prettig voel in een korte broek.

 • Marleen
  augustus 11, 2018 at 1:48 pm

  Hahaha geweldig <3
  ik vind die sokken erbij ook zó tof! En ik draag ook supergraag jeansshorts. Kan nooit misgaan 😉

 • Margo
  augustus 12, 2018 at 7:10 pm

  Wat een bruine beeeeneeeen! Jaloers! Haha! Heerlijk zo’n lekker kort broekie. En je sokken zijn ook te leuk!

 • Sheila
  augustus 12, 2018 at 9:40 pm

  Staat je echt leuk. Wat ik al zei op Insta, niet mijn stijl. Maar het past bij je. Je hebt er ook mooie benen voor! Ik ben meer van de jurkjes en rokjes. Ook in de winter eigenlijk.