sierkussens

Sierkussen hoezen, van blauw naar geel.

Ik wilde dit jaar in de tuin andere kussentjes en besloot nieuwe hoezen te kopen. Vorig jaar hadden we voornamelijk blauwe kussens op de loungeset en die waren nog steeds netjes. Ik was er alleen op uitgekeken wilde eens wat anders. Dit jaar ga ik voor geel en groen. Om de oude kussens toch te gebruiken bestelde ik sierkussen hoezen.

Sierkussen hoezen

Sierkussens op de bank vind ik gezellig staan en ook fijn om tegen aan te zitten. We hebben er in de woonkamer op de bank een aantal liggen, maar ook in de tuin op de loungeset. Inmiddels hebben we dit jaar alweer een aantal prachtige zonnige dagen gehad en is de loungeset al goed gebruikt. Ook de sierkussens lagen dan op de bank, maar de blauwe kleur begon me te vervelen. Ik wilde iets meer een zomers kleurtje buiten en besloot om gele hoesjes te bestellen. Geel en groen leek mij een leuke combinatie. Om de oude kussens toch nog te kunnen gebruiken besloot ik nieuwe sierkussen hoezen te bestellen ipv nieuwe kussens. De oude hoezen liggen nu boven in de kast, als ik dan geel zat ben kan ik zo weer wisselen! Beter voor het milieu om de kussen te hergebruiken en het is nog voordeliger ook om hoezen te kopen!

kussenhoezen

Sierkussen hoezen

Sierkussen voor knusse gezelligheid!

Ik vind het een zomers tintje hebben nu met de gele sierkussens. Veel vrolijker dan het blauwe. Ik wil er nog wel 1 of 2 groene kussens bij voor de afwisseling. De lantaarns/windlichten die we hebben zijn groen en zo past het dan weer mooi bij elkaar. Kan alleen nog niet slagen voor leuke groene sierkussen hoezen of ik ben de juiste nog niet tegengekomen ; ) Ik wil net als vorig jaar nog steeds een tuinkleed aanschaffen, maar twijfel nog steeds over de kleur en vorm. Ik neig meer naar leger groen, maar heb ook hele leuke gele gezien. Staat dus nog op de verlanglijst. De sierkussen hoezen die ik kocht bestelde ik bij 2 winkels. Blokker en Trendhopper, die hebben allebei super leuke sierkussen hoezen en veel keus! Ik ben vooral verliefd op de okergele hoes van het langwerpige kussen, zo’n tof design! In huis heb ik ook wat kussen hoezen vervangen en ziet het weer anders uit op de bank. Blijft leuk om af en toe kleine dingen te veranderen.

Word jij ook vrolijk van okergele kussens en is groen ook je ding? Ik zet de leukste sierkussen hoezen die ik tegenkwam nog even op een rijtje. Sierkussen hoezen op de eerste rij van links naar rechts zijn van de Blokker. De tweede rij zijn allemaal sierkussen hoezen van Trendhopper.

gele sierkussens

Heb jij sierkussens op de bank buiten?

3 gedachten over “Sierkussen hoezen, van blauw naar geel.”

  1. Ik heb buiten geen bank staan, zelfs geen stoelen, dus nee Sam, ik heb geen kussens op de bank buiten, hahahaha

    Wel binnen, maar evengoed, dan haak ik ze eventueel zelf 😉 Bezigheidstherapie noemen we dat dan 😛

    X

  2. Wat zijn ze mooi, het sta echt mooi op de bank. Hier liggen der ook op de bank en vooral in mijn tuintje hebben we der ook. Wat hou ik der van…

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven