zosammieenzo krullen

Sinterklaas, blog issues, kerst, nieuwjaar, even bijkletsen.

Gelukkig nieuwjaar allemaal! Laten we hopen dat dit jaar beter gaat worden, dat we snel van Corona af zijn en weer vrij kunnen bewegen. Ik wens jullie allemaal het allerbeste! Na al die feestdagen en maffe weken is het wel weer tijd voor een bijkletsblogje dacht ik. Het is alweer even geleden.

Bloggen.

Bloggen staat hier op een laag pitje. Ik kan er niet precies de vinger opleggen waar dat door komt, ik denk dat ik vooral weinig zin heb om nog achter de laptop te kruipen na een dag werken op de pc. Ook moet ik nog steeds wennen aan het nieuwe uiterlijk van WordPress, is mijn website eigenlijk toe aan een flinke opruim beurt en update en heb ik daar gewoon geen zin in. Volgens Google werkt mijn website fantastisch op mobiele apparaten, maar minder snel op een pc en ik weet niet hoe ik het moet fixen. Ik heb al van alles geprobeerd, ik kom er niet uit. Moet ik mij (ooit) eens in verdiepen. Ik vraag me af of een nieuwe layout de problemen verhelpt, maar ook daar moet ik nog eens induiken. Voor nu wil ik gewoon even bijkletsen over de afgelopen weken.

Aan het eind van het jaar ging ik voor een BHV training en ik slaagde met 1 foutje. Super blij mee en ik vond het ook super boeiend en leuk. Sinterklaas vieren wij nooit echt, maar Tommy en ik hadden toch voor elkaar een cadeautje gekocht. Ik kreeg het luchtje wat ik al maanden wilde hebben, maar steeds niet kocht en ik kocht hetzelfde voor hem : ) Ja, we hadden toevallig allebei een luchtje gekocht voor de ander! De week voor kerst ging ik weer naar de Corona teststraat vanwege verkoudheid en verhoging, na 2 uur had ik gelukkig al een negatieve uitslag. Op de laatste dag voor kerst had ik mijn foute kerst trui aan naar het werk. Blijft leuk die foute truien!

Kerst 2020

De dag van kerstavond was ik vroeger klaar met werken en was ik precies op tijd thuis voor de pakketbezorger. Ik had een nieuwe föhn besteld en een krultang. Deze laatste stond al maanden op mijn verlanglijstje en ik besloot mijzelf te verwennen met kerst. Zo blij dat ik hem eindelijk gekocht heb, ben helemaal happy met de bos krullen die ik er mee kan maken. Op kerstavond aten Tommy en ik samen lekkere hapjes en genoten van een borreltje.

Ook eerste kerstdag waren we samen en we vonden het wel lekker relax. Beetje luieren in huis, beetje eten en drinken, ja dat was prima! Ik had voor Tommy voor de kerst een nieuwe trui gekocht en ik kreeg van hem een ereader, ik ben weer verwend! Spotify liet mij weten hoe mijn jaar 2020 er muzikaal uit had gezien en dat vind ik altijd wel weer leuk. Die lijstjes aan het einde van het jaar. We hebben dan ook weer met plezier naar de top 2000 gekeken. Op tweede kerstdag hebben we bij mijn mams en haar vriend gegeten, was erg lekker en gezellig. We hebben een wedstrijdje sjoelen gedaan en sindsdien wil ik een sjoelbak!

Oud & Nieuw

De laatste week van 2020 was voor ons een korte werkweek van 3 dagen, dat was heerlijk! De amaryllis die ik van mams had gekregen kwam prachtig tot bloei en ik bekeek nog een lijstje. De top 9 foto’s van mijn Instagram. Altijd leuk om te zien wat het goed gedaan heeft. Met oudejaarsavond waren we thuis en kwamen Tommy zijn paps en zijn vrouw bij ons borrelen. Het was erg gezellig en ik zat goed aan de wijn, zo goed dat ik nog net voor het nieuwe jaar begon de wc pot kon knuffelen. Ik heb de jaarwisseling dan ook niet echt bewust mee gemaakt en was de eerste dag van 2021 vooral ziek ; ) Het was in ieder geval een leuke avond geweest. Het eerste weekend van het nieuwe jaar was goed begonnen met een enorme kater, 2 januari gingen we bij vrienden borrelen en eten en toen ben ik maar de BOB geweest, leek mij beter ; ) Was ook weer gezellig! Daarna ontving ik via de post nieuw beddengoed en dat was zo leuk verpakt!

Hoe was jullie eerste week van 2021?

4 gedachten over “Sinterklaas, blog issues, kerst, nieuwjaar, even bijkletsen.”

  1. Ai, niet zo’n fijne manier om het nieuwe jaar in te zetten, maar als het plezant was daarvoor is dat het wel waard…

  2. Hoezo werkt het niet op een pc? Hier op de laptop werkt alles prima voor zover ik kan zien, ik kan je lezen, en ik kan reageren 😀 Ik zie alle foto’s 😀

    De weken zijn voorbij gegleden in elk geval, en jouw oud en nieuw was gezellig, hahahaha Hier ging het er rustiger aan toe, en ja kerst ook… Lekker met zijn tweetjes, we hebben de week uitgezeten zullen we maar zeggen.

    X

  3. Wat super leuk je haar, hij doet het goed je nieuwe krultang! En altijd fijn om dit soort nieuwe apparaten aan te schaffen. Je hebt een leuk overzicht met ons gedeeld.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven