Sjaals voor dames

Sjaals voor dames, op mijn wishlist!

Wat is het koud! Waterkoud! Wij hebben deze week voor het eerst de verwarming aangezet in huis, maar de sjaal draag ik alweer een tijdje als ik naar buiten ga. Zonder heb ik het veel te koud. Pas geleden maakte ik weer wat foto’s thuis en één van mijn sjaals hing over een stoel. Toen ik later de foto’s zag kreeg ik inspiratie voor een blogje. Een artikel met een paar leuke sjaals voor dames! Ik zal vast niet de enige zijn die al niet meer zonder sjaal naar buiten wil : )

Daar ga ik tenminste van uit. Dat ik niet de enige ben die zonder sjaal de deur niet uit gaat deze maanden. Ik heb 2 favoriete sjaals en vind het leuk om af te wisselen, maar heb er ook een aantal op mijn verlanglijstje staan. Vooral de sjaals van Zusss en Knit Factory vind ik erg mooi. Hebben jullie meerdere sjaals of heb je één favoriete sjaal die je vooral draagt? Ik ben benieuwd : ) Ik denk dat als ik in huis ga zoeken ik wel een stuk of 6 sjaals heb, maar je kunt er nooit genoeg hebben toch? Deze sjaals voor dames, (sorry heren) vind ik gaaf en lijken me erg fijn!

dames sjaals

De eerste 2 sjaals zijn van Zusss, vind ik zo mooi! Vooral de groene gebreide sjaal. De Knit Factory colsjaal staat ook op mijn verlanglijstje. De sjaal is in 21 kleuren beschikbaar! Ik ga vind vooral de Olive green erg mooi en de donkerblauwe variant. De Knit Factory omslagdoek lijkt me ook een heerlijk warme sjaal. Ook deze staat op mijn verlanglijstje, uiteraard de groene kleur : ) Ik val toch vaak op donker groen, is toch wel een favoriete kleur van mij, vooral bij kleding. Ik heb nu een zwarte colsjaal die ik regelmatig draag, maar groen zou een leuke afwisseling zijn.

Toch grappig dat een foto weer inspiratie brengt voor een blog artikel : ) Hebben jullie dat ook wel eens?

6 gedachten over “Sjaals voor dames, op mijn wishlist!”

  1. Leuke sjaals! Ik heb er twee, een simpele zwarte die overal bij past en een bruin/gele die mijn nieuwe favoriet is. Ik wil er nog een keer zelf één haken als ik dat een beetje in de vingers heb.

  2. zijn super mooie sjaals… Ik zelf hou der inorm van. Elke keer dat ik in de stad ben heb ik der wel eentje mee. Ik vind dat je nooit te weinge van kan hebben 😉

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven