smalle kerstboom

Smalle kerstboom. Een echte nepperd!

Een echte groene traditionele kerstboom! Nou ja, een neppe dan wel. We hebben een kunstkerstboom staan. Anders dan voorgaande jaren, toch wel een wat meer traditionele kerstboom en ik ben er zo blij mee! Deze smalle kerstboom past perfect in onze woonkamer!

Groene kunstkerstboom, maar smal.

Ik wilde heel graag weer een ‘normale groene’ kerstboom. Zelf ben ik geen fan van echte kerstbomen. Ze vallen uit, ze zitten vol beestjes en waarom een boom uit de natuur plukken voor een paar weekjes plezier? De witte kunstkerstboom die we hadden heb ik verkocht. Deze vond ik niet meer in ons interieur passen. Ik wilde heel graag weer een groene kunstkerstboom, maar niet te groot. Deze smalle kerstboom is helemaal perfect voor onze woonkamer! Ik vind het ook leuk dat hij een wat minder brede vorm heeft. Ik heb wel bewust gekozen voor 2.10 hoog om toch echt wel een boom in huis te hebben.

kerstboomrok
kerstboom mand

Omdat de boom wel de hoogte heeft, maar niet te vol is onderin kan hij gemakkelijk op meerdere plekken in huis staan. Bij ons was er eigenlijk maar 1 plekje over in huis en daar staat hij super goed. Hij staat niet in de weg, maar is wel vanaf de eetkamer en de woonkamer zichtbaar. Ik scoorde deze smalle kerstboom bij bol.com voor ongeveer 80 / 90 euro en ik ben verbaasd over de kwaliteit. Vaak zijn bomen in die prijscategorie een beetje kaal of extreem nep, maar deze ziet er erg goed uit en is mooi vol als alle takken goed uitgevouwen zijn. Het is natuurlijk ook een kwestie van smaak, maar ik ben dol gelukkig met deze smalle kerstboom.

smalle kunstkerstboom
kunstkerstboom smal
donker blauwe kerstballen

Kerstboom versiering.

De versiering in de boom is ook nieuw. Heeft ook te maken met ons interieur. De foute kerstversiering past niet meer zo bij de kleuren die we nu in huis hebben. Ik vind ze nog steeds leuk, maar de kleur roze vind ik niet meer passen in onze woonkamer. Ik ging voor groen, blauw en witte kerstboom versiering. De groene en blauwe ballen kocht ik ook bij Bol.com. De blauwe set kerstballen kwam zelfs in een mooie opbergtas. Er hangen voornamelijk kerstballen in en ik heb het een beetje aangevuld met wat takken met glitters. De blauwe en groene kerstballen zijn wat donkerder en komen beter uit met daglicht. Om de boom een beetje licht te geven voor de avond uren heb ik wat witte kerstballen toegevoegd. Ben helemaal gelukkig met deze combinatie! Hier kan ik ieder jaar wel wat leuks bij kopen. Ballen genoeg nu, maar een paar leuke hangers erbij zie ik nog wel zitten.

Wat voor kleur heb jij in de boom?

2 gedachten over “Smalle kerstboom. Een echte nepperd!”

  1. Mooi! Ik heb ook zo’n smalle boom. Echte bomen zien er nu heel dik en rond uit, omdat ik al een paar jaar gewend ben aan een smalle boom. Mijn versiering is oudroze en koper.

  2. Heel mooi! Inderdaad, lekker smal 🙂 Dat was ook mijn plan dit jaar. Maar … ik ben geloof ik toch weer gevallen voor een dikkere boom. Hij moet nog bezorgd worden. De versiering is voor mij een verrassing, want ik weet echt niet meer wat ik allemaal in voorraad heb aan dingen. In verband met de katten heb ik wel vaak onbreekbaar spul in de boom. Maar blauw en wit staat ook wel heel mooi!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven