Smalle kunstkerstboom

Smalle kunstkerstboom

Ja ook dit jaar mag hij hier weer schitteren, de smalle kunstkerstboom. Nog steeds blij met deze boom die ik twee jaar geleden online kocht. Ik ben sowieso een fan van kunstkerstbomen. Ze gaan lang mee, vallen niet uit en er komen geen beestjes mee naar binnen zoals met echte kerstboom : )

kunstkerstboom

Smalle kunstkerstboom.

Ik bestelde onze smalle kunstkerstboom twee jaar geladen bij Bol. en dit jaar staat hij voor de tweede keer. Vorig jaar had ik geen zin om de boom te zetten, dit jaar wel. Heb lekker de kerstmuziek aan gezet en ben een middag bezig geweest met de kerstversiering. De boom was het meeste werk, maar ik vind het resultaat weer mooi. Het is weer extra gezellig met die lampjes in huis. Zal wel weer wennen worden in januari als ie weg is, dan is het toch wat donkerder. Dit jaar ook een paar nieuwe kersthangers gekocht voor in de boom. Het glas wijn nam ik mee bij de Intratuin, die kon ik niet laten hangen! Bij de Kwantum scoorde ik 3 disco kerstballen. Die geven echt een leuk effect als de zon in huis schijnt en de ballen raakt. Overal licht stipjes in de woonkamer, zo leuk! Ook bij Tuinwereld nam ik nog wat nieuws mee, de grote blauwe dennenappel en nog wat glitter takken om de boom mee op te vullen.

groene kerstballen
slanke kunstkerstboom

Kerst decoratie in huis.

Naast de smalle kunstkerstboom hebben we ook nog wat extra kerstversiering staan op andere plekken in de woonkamer. Zo mocht de verzameling mini kerstboompjes dit keer schitteren op de vitrinekast. Ook staan er 3 kerstboompjes achter de bank. Die grote groene is van glas en daar heb ik een lichtsnoertje in gestopt. Super handig, werkt op batterijen en heeft een timer dus springt iedere avond gewoon aan op dezelfde tijd. Ideaal! Her en der staan nog wat kleine kerstboompjes en ik had nog wat kerstballen over. Die heb ik aan de kandelaars en 2 lampen gehangen. Ben wel tevreden met de kerstversiering in huis dit jaar, heeft toch weer wat extra sfeer in deze donkere maand.

kerstboompjes

De smalle kunstkerstboom die wij hebben kan je hier vinden. Wij hebben er 1 van 2.10 hoog, maar ze hebben ook andere maten en zelfs nog smallere varianten. Voor volgend jaar heb ik alweer nieuwe kersthangers op mijn verlanglijstje staan. Vondels heeft zoveel toffe kerstboomhangers en de sushi en kaas hangers zou ik graag volgend jaar in onze smalle kunstkerstboom hangen. Koop jij ieder jaar iets nieuws voor in de boom?

1 gedachte over “Smalle kunstkerstboom”

  1. Ziet er gezellig uit koekie. 👍🏽 wij hebben een smalle kerstboom gekocht nu, omdat de kerstboom die we al hebben te breed is voor waar we m willen😄

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven