Smoothie recept #3

Ik ga vandaag alweer het derde smoothie recept met jullie delen! Sammie lijkt nog gezond te worden, nog even en ik ga jullie vertellen dat ik aan het hardlopen ben.. Whahahaha just kidding.. Dat gaat natuurlijk nooit gebeuren, maar dat het alweer de derde smoothie is die ik deel is wel echt een waarheid. Ik vind ze gewoon lekker!

smoothiereceptmetspinazieOok dit is weer voor 2 (personen) grote glazen en het papieren rietje (liefde voor papierenrietjes) is van de Hema. Wat ik zo leuk vind aan smoothies? Ze zijn lekker en ik krijg gelijk een berg fruit en groentes binnen die ik anders nog wel eens mis. Ik vind ze trouwens ook erg fotogeniek ; )

In deze smoothie gaat: 1 banaan, 400ml jus d’orange, 1 groene appel (granny smith), ongeveer 7 aardbeien en een grote hand spinazie.

groene-smoothie
Over het fotogenieke valt te twisten.. De kleur van deze smoothie is iets minder aantrekkelijk maar ik beloof dat de smaak goed is!

23 gedachten over “Smoothie recept #3”

 1. Hahaha, de kleur, ja dat is vaker zo, ziet het er niet uit, vind ik vaak ook al als je alleen je favo fruit al door de blender heen haalt, yuk denk je dan qua kleur, maar heerlijk is het!

  X

 2. Hahaha, Sammie Sport! 😉 Ik heb geen blender, maar hoe vaker ik jouw smoothies voorbij zie komen, hoe meer ik ga twijfelen om er eens in één te investeren. Het is wel een perfecte manier om voldoende fruit binnen te krijgen.

 3. Heerlijk he smoothies! Deze ziet er ook lekker uit. Ik ben allergisch voor sinaasappelsap dus ik moet altijd kijken naar een alternatief daarvoor… Desondanks blijven er genoeg alternatieven over hihi

 4. haha hij is zeker fotogeniek! Of ben jij gewoon een goede fotograaf? 😉 ik hou ook echt van sapjes en smoothies dus deze blogjes vind ik altijd leuk!

 5. Oooooh die kleur van aardbeien. Ik weet niet waarom, maar ik vind de kleur van aardbeien altijd zo mooi. (klinkt dat gek?)

 6. Klinkt echt enorm lekker!! Even opslaan je blog bericht over deze Smoothie!! Ga ik ook eens maken!!!
  Trouwens ik vroeg me af waar je die mok met die handvat vandaan haalt ?

 7. Oeh die kleur van de smoothie :p
  Ik ben dol van spinazie in warm eten, in een smoothie zou ik daar niet 1,2,3 op uitkomen maar ben nu toch wel nieuwsgierig moet ik zeggen

 8. Klinkt wederom goed ja! Ik vind groene smoothies inderdaad ‘iets minder mooi’. Maar het gaat uiteindelijk om de smaak he 😉 Ik moet ook weer eens een smoothie maken…!

 9. Oef, toevallig heb ik vandaag voor het eerst ooit spinazie bij mn smoothie gegooid. Ik vond het muah, misschien moet ik er aan wennen maar denk dat ik net iets teveel erin had gedaan haha. Deze ziet er al lekkerder uit, met aardbei!

 10. lekker…
  ik weet nog de eerste keer dat ik spinazie in een smoothie gooide, doodsbang dat het vies zou zijn..
  grappig dat het gewoon heel erg lekker is

 11. vaderdag nadert, en ik heb al ’s laten vallen dat een blender me wel interessant lijkt… 😉

  Het kleur ziet er niet uit, maar de smaak zal wellicht super zijn. Wel grappig dat jullie Nederlanders, die niet echt bekend staan om de goeie kennis van het Frans, voor sinaasappelsap het woord “jus d’orange” gebruiken… 🙂

 12. Ik baal bij dit soort dingen altijd dat ik geen blender heb! Het ziet er misschien niet aantrekkelijk uit, maar wel gezond haha.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven