Smoothie recept #4

Ik heb de smaak van smoothies helemaal te pakken! Lekker, gezond en makkelijk! Wat ik ook erg leuk vind aan smoothies is dat je lekker kunt experimenteren en iedereen het kan, ik dus ook! Ik ben geen ster in de keuken en groentes koken is helemaal niet mijn ding maar op deze manier kan ik toch groentes naar binnen krijgen zonder een pan op het vuur te zetten!

Dit keer heb ik een smoothie met wortelen gemaakt! Het was even uitproberen want met te veel wortelen zou het natuurlijk een dikke brei worden maar het is perfect gelukt (al zeg ik hetzelf)

Wat zit er in deze smoothie?

smoothie met wortelsEen in blokjes gesneden mango, een rijpe banaan, een handje worteltjes (waspeentjes), 400ml jus d’orange en 1 glas kokoswater.

Mik alles in de blender en blenderen maar ; )  Een mooie oranje smoothie is het resultaat.

SammiesmoothiemetwortelenDaarna opdrinken!

20 gedachten over “Smoothie recept #4”

 1. hahaha, ja dat is zo lekker, wortels doe ik ook graag in een smoothie, en met mango, ja ook, kan ik ook wel weer eens doen, die combi. Heb dat veel gemaakt vorig jaar 😀

  X

 2. Oh, mango, ik ben dol op mango! Wortel heb ik nog nooit in m’n smoothie gedaan, dat moet ik dus dringend eens testen 🙂 x, Lena

 3. Klinkt erg lekker!! Haha ik ben nieuwsgierig geworden !! !Haha ik moet het alleen nog doen ( de Smoothie maken )…

 4. Lekker hé, ik ben de laatste tijd er er ook helemaal van. Waar heb jij trouwens die rietjes gekocht, ik ben bijna door mijn voorraad heen, maar kan nergens meer nieuwe vinden.

 5. Klinkt goed en ziet er goed uit!
  Wortelen in de smoothie vond ik een raar idee totdat en collega eens een smoothie had gemaakt die ik erg lekker vond en vroeg wat ze er nou allemaal in had gedaan; o.a ook wortelen…
  Je spinazie variant moet ik ook nog steeds proberen 🙂

 6. Ik heb één keer een smoothie met groenten erin geprobeerd maar dat vond ik niet zo’n succes. Ik hou het toch liever bij fruit!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven