Smoothie recept #5

Vandaag weer een nieuwe recept voor een smoothie, dit keer met een rode biet! Vandaar dat leuke kleurtje : ) Als je bietjes echt smerig vind zou ik dit recept overslaan want ik heb maar een kwartje gebruikt van deze voorgekookte biet en je proeft hem boven alles uit. De volgende keer ga ik het denk ik is proberen met rauwe biet.. Misschien dat dat verschil maakt.

smoothie met rode bietIk heb voor deze smoothie het volgende gebruikt: 1 Banaan, grote mok aardbeien, 300mlΒ jus d’orange, vol glas kokoswater, espresso glaasje blueberries en ik heb nog minder dan een kwart van deze biet gebruikt. (en nog smaakt de smoothie voornamelijk naar rode biet)

Dus… Deze smoothie bevat groente en fruit maar is door de smaak absoluut niet de winnaar. Hij heeft wel een leuke kleur ; ) en ach, je moet wat proberen om tot perfectie te komen ; )

21 gedachten over “Smoothie recept #5”

 1. Ja de biet is erg overheersend πŸ™‚ Ik vind het juist wel lekker. Maak hem altijd door biet, banaan en aardbei samen te doen of framboos. Ik gebruik eigenlijk geen jus d’ orange en kokoswater en dat gaat eigenlijk ook altijd goed. Als het te dik is doe ik er gewoon water bij hihi πŸ˜€

 2. hahaha hier had ik nu niet aan gedacht om er biet bij te doen, misschien overheersend, maar wel weer vreselijk gezond natuurlijk πŸ˜‰

  X

  1. Ik zit mij trouwens ineens te bedenken, bestaat er niet van het merk Zonnatura al bietensap? Biologisch en alles, en is het dan geen idee om dat te gebruiken erin ipv verse biet? Ik denk nu even hardop. πŸ˜‰

   x

 3. Een heel mooie kleurtje! Ik ben zo benieuwd naar biet in een smoothie.

  Zelf maak ik deze dagen veel smoothies met gember erin.

 4. Haha ohjee, dit recept sla ik graag even over πŸ˜‰ Overal waar biet in zit vind ik echt niet lekker (smaakt naar aarde als je het mij vraagt!)

 5. Biet vind ik wel lekker, maar in een smoothie lijkt het me niks. Van kokoswater ben ik ook niet kapot, dus ik sla deze lekker over.

 6. Wat een leuk recept! Leuk kleurtje van de smoothie! Trouwens ik vroeg me af hoe je zo’n groene kleur krijgt in je smoothie.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven