zonnige feb

Sneeuw, zon, kaas en stress.

Eindelijk laat het zonnetje zich vaker zien! De lente laat dit jaar lang op zich wachten en ik ben er juist zo aan toe! Heb afgelopen week iedere ochtend mijn auto ruiten moeten krabben! Zo klaar met die kou! Het is al even geleden dat ik jullie bij heb gepraat, tijd voor een terugblik op de eerste maanden van 2021.

De eerste maanden van 2021.

begin 2021

Het jaar begon met veel kou en ik was er echt helemaal klaar mee, (nog steeds eigenlijk) ook Corona en alle bijbehorende maatregelen willen maar niet verdwijnen. Mijn verjaardag heb ik afgelopen jaar voor het eerst niet gevierd met een gezellig feestje. Tommy en ik waren met zijn tweetjes en we hebben genoten van kaasfondue met een wijntje erbij. Het was smullen! Niet lang daarna begon het echt koud te worden en werden we getrakteerd op een enorm pak sneeuw. Het bleef ook bijna de hele week liggen waardoor ik met mijn auto de wijk niet uit kon komen. Ik ben geen winter mens, maar heb wel een sneeuw wandeling gemaakt. Vond het wel mooi om dit weer eens te zien, was zo lang geleden! Er lag echt een enorme laag hier in Nijmegen. Na de sneeuwwandeling hebben we genoten van een heerlijke omelet. Lekker weer warm worden! Mijn nieuwe plaid van By Boo kwam binnen met de post en daar was ik helemaal mee in mijn nopjes. Zo lekker warm op de bank en dan ook nog eens zo mooi! De sneeuw bleef langer liggen dan ik had verwacht en boodschappen doen deden we lopend. Mooi hoor die witte wereld.. Na 2 dagen was ik er wel weer klaar mee ; )

zonnig feb 2021

Het weekend van 21 februari was dan ook echt een cadeautje! Dat heerlijke zonnetje! In onze tuin op het zuiden was het al snel heel warm en kon ik mijn korte broek al aan! Op zondag was het zo genieten dat ik de kussens op de loungebank heb gegooid en even het gevoel van de zomer had. De buren schoven gezellig aan en met een wijntje en een spelletje boogschieten was het super gezellig! Ik heb echt genoten van die dag en zoveel mogelijk vitamine D opgeslurpt. In de avond hadden we allemaal geen zin meer in koken en hebben wij met zijn allen eten besteld. Was een top zondag! Begin maart hadden we een gesprek met de bank en konden we ons op de huizenmarkt gaan storten. We begonnen heel blij, werden heel erg negatief door de huizenmarkt die op hol geslagen is en na een maand enorme stress werden we ontzettend gelukkig. Het tweede huis wat we gingen bekijken was onze droom en na anderhalve week hoorden we dat ons bod was geaccepteerd. Dat gevoel, dat geluk, geweldig! Later meer in een aparte blog over onze verhuis plannen!

zonnige feb

3 gedachten over “Sneeuw, zon, kaas en stress.”

  1. Wat fijn dat jullie bod is geaccepteerd! Heerlijk he, dat betere weer. Sneeuw en ijs zit toch niemand meer op te wachten als je al 20 graden hebt gehad?

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven