18 In Tag

Social media tag..

Bij Nina zag ik deze tag voorbij komen en op mijn reactie vroeg ze of ik de tag ook ging invullen. Ik dacht, sja, waarom niet? Dus vandaag de social media tag online.

Deze tag is bedacht door Versusa en alle vragen gaan over social media gebruik.

– Welke social media kanalen gebruik je?
Twitter, Instagram, Pinterest en voor privé gebruik heb ik nog facebook maar doe daar vrij weinig mee.
– Wat zijn je favoriete social media kanalen?
Twitter en Instagram : )
– Wat is je minst favoriete social media kanaal?
Facebook
– Welke gebruik je eigenlijk te weinig?
Pinterest denk ik, al vind ik dat niet echt social media.. Facebook, ik twijfel soms wel is of ik niet voor mijn blog een FB moet aanmaken.
– Wat vind je irritant op social media?
Als berichten heel vaak voorbij komen. Pas heb ik weer iemand van Instagram afgemikt omdat ik alleen maar berichten van die persoon zag. In een uur tijd 14 foto’s ofzo. Teveel promotie voor je blog of product.. Dat vind ik vreselijk irritant. Ik vraag me dan ook altijd af of die persoon soms niks te doen heeft..
– Hoe vaak per dag zit je op social media?
Ik kijk meerdere keren, in het weekend een stuk minder moet ik zeggen. Vind het heerlijk om in het weekend gewoon te genieten van Tommy, de hondjes, vrienden en familie en leuke dingen doen. Ik ben er dan een stuk minder mee bezig.
– Meldingen aan of uit?
Ik heb ze allemaal aan, vind het prettig om gelijk te horen of zien als er een melding binnen komt.
– Emoji’s, wel of niet?
Wel! Ik gebruik ze zelden op mijn blog maar op social media wel heel vaak en ook in whatsapp plaats ik ze regelmatig.
– Hashtags, wel of niet?
Ja, die gebruik ik graag op Instagram en ook op twitter. Ik klik ze ook vaak aan als het iets is wat ik leuk vind, vooral bij Instagram. Je ziet dan zoveel leuke foto’s van bv, bulldogs voorbij komen. Heerlijk om nieuwe instagrammers te ontdekken.
– Welk social media kanaal denk je dat als eerste verdwijnt?
Facebook denk ik maar het zou me niks verbazen als alles gewoon blijft bestaan.
– Wat zijn je favoriete accounts om te volgen?
Oh ik vind zoveel accounts leuk! Ik deel ze regelmatig in Sammie Spot dus ik zou zeggen neem daar is een kijkje ; )

 • Zonnewolk
  mei 26, 2015 at 6:04 am

  Grappige tag!
  Ik gebruik zelf niet zo veel social media… Pinterest doe ik wel veel, maar heb niet echt het idee dat het sociaal is ofzo, heb geen interactie met andere mensen die dingen pinnen.
  Facebook gebruik ik vooral voor school. Voor groepsopdrachten en discussies rondom tentamens etc.

 • Danielle
  mei 26, 2015 at 9:27 am

  Grappige tag! Mensen die té aanwezig zijn op social media zijn inderdaad érg irritant.

 • Olga
  mei 26, 2015 at 12:28 pm

  Ik begrijp dat sommige mensen hun account op Twitter alleen voor hun blog gebruiken, maar vind het altijd jammer om te zien dat er dan niks van het leven buiten die blog om bestaat. Mensen die letterlijk alles willen delen en soms ook omdat het zogenaamd ‘moet’ van het blogwezen vind ik eigenlijk het volgen niet (meer) waard.

 • Judith
  mei 26, 2015 at 1:37 pm

  Leuke tag! Wat grappig om te lezen dat je niet zoveel met Facebook hebt! XO

 • Nesrin
  mei 26, 2015 at 3:05 pm

  Asociaal social 14 pic’s in een uur 😉

  Ik ben geen fan van FB maar ik denk dat het wel handig is voor je blog. Er zit daar waarschijnlijk, aangezien de hele wereld daar zit, toch een deel van je publiek.

 • Joor
  mei 26, 2015 at 3:38 pm

  Wat een leuke tag zeg!! 😀 en leuk ingevuld! 🙂 ik vind Facebook wel leuk op zich… Maar ieder is weer anders!! 🙂

 • Lisa
  mei 26, 2015 at 3:58 pm

  Sommige dingen zijn zo herkenbaar! Ik voelde me ook een beetje een spammer trouwens toen ik terug was uit Parijs haha!

 • Wildcard
  mei 26, 2015 at 4:11 pm

  Mooie outfit op je foto 🙂
  Blij dat ik die sociale media toestanden niet heb 🙂

  • zosammie
   mei 26, 2015 at 4:14 pm

   Dankjewel 🙂

 • Morgaine
  mei 26, 2015 at 4:16 pm

  Ik heb FB en ik heb een blog, wat denk je ervan, zou ik deze in kunnen vullen? hahahaha

  Wel leuk om te lezen van mensen die het wel allemaal gebruiken, zet mij nog meer aan het denken, en jij bent nummer twee waarvan ik lees dat FB minder wordt gebruikt en dat je denkt dat het als eerste zal verdwijnen, dat is niet mijn ervaring namelijk.. maar ja die mensen bloggen niet, zitten niet op intagram of waar dan ook… tenminste, voor zover ik weet, want ik heb dat allemaal niet, hahaha

  X

 • Tessa | 52druppels.nl
  mei 26, 2015 at 7:01 pm

  Alleen op Facebook kijk ik dagelijks. Verder dacht ik ooit dat ik moest gaan Twitteren, account aangemaakt en vervolgens niet gaan Twitteren… Vind het wel best zo… Kost me al moeite genoeg om in ‘t eggie m’n sociale contacten te onderhouden, haha!

 • Wanda
  mei 26, 2015 at 7:55 pm

  Leuk om te lezen! Zelf heb ik geen FB, ook nooit aan begonnen, maar dat was in het begin meer uit zelfbescherming en omdat ik al dat gegluur in de tijd van Hyves wel beu was en inmiddels denk ik er niet eens meer aan, dus mis ik het blijkbaar ook niet…

 • Kim
  mei 26, 2015 at 8:27 pm

  Met Facebook heb ik ook steeds minder! Zou het niet erg vinden als het verdwijnt 🙂

 • Miriam
  mei 26, 2015 at 9:27 pm

  Leuk om te lezen. Ik heb geloof ik ook ergens pinterest…hoe ging dat ook alweer?! ;p

 • Regenboogvlinder
  mei 26, 2015 at 10:13 pm

  Mijn blog is het belangrijkste!
  Twitter, Instagram en Pinterest account, allemaal na een aantal maanden mee gestopt. Teveel gedoe.
  Ik zie er het nut niet van in om alles te zien en te weten… en Twitter vind ik ook een beetje een inbreuk op privacy.
  Facebook heb ik wel, maar publiceer alleen automatische mijn WP berichtjes en verder deel ik wel eens iets, als er een dier of een kind zoek is. Verder vind ik het leuk om te lezen wat anderen bezig houdt.
  Wel leuk om te lezen deze tag 🙂

 • Lisoverseks
  mei 28, 2015 at 5:32 am

  Tjonge, ik gebruik er geen eentje.
  Ben niet zo social denk ik.
  Of wellicht juist wel maar dan via mail, sms, whatsapp en Skype.
  ?

 • Flavie
  mei 30, 2015 at 9:29 am

  Leuke tag!

 • Estrella
  juni 13, 2015 at 11:54 pm

  Heel leuke tag! Die ga ik ook eens doen. Ik word op Instagram ook altijd gek van mensen die heel veel achter elkaar posten. Ik doe er zelf één per dag, héél soms twee.