Sokkenblogger Sammie is er weer

Het is alweer een tijdje geleden dat ik het over sokken heb gehad. Voor de nieuwe lezers.. Ik heb een soort koop verslaving van leuke vrolijke sokken ; ) Zie bv dit bericht.. of deze. Nu heb ik laatste weer een aantal nieuwe sokken gekocht… ย Van bovenstaand paar zaten er 2 in de verpakking dus ik zou ook 2 dezelfde sokken aan kunnen trekken.. Maar dat is lang niet zo leuk ; )

sokkenvanflyingtigerEn dit keer niet eens bij de Primark! Nee nee, toen ik met mijn moeder aan het shoppen was nam ik haar ook mee naar de Flying Tiger. Voor mijn moeder een nieuwe winkel want in Gorinchem hebben ze dit niet. Nijmegen is natuurlijk ook veel groter dan Nijmegen.. Veel meer leuke winkels!

sokkenbloggersammieisterugBuiten het feit dat dit gewoon een ontzettend leuke winkel is met veelte veel leuke hebbedingetjes hebben ze ook leuke sokken! Dus wie liep er met een aantal paar nieuwe sokken de winkel uit? Sammie!

sokkensammieLeuk zijn ze toch? Veel leuker om de dag te beginnen met happy sokken dan met saaie witte of zwarte sokken. Dit is toch een leuk uitzicht?! (waag het eens om nee te knikken!)ย  ; )

24 gedachten over “Sokkenblogger Sammie is er weer”

 1. Whahahahahaha dat is echt een hele tijd geleden want ik weet nog dat ik daarom zo nieuwsgierig werd naar jouw blogs, omdat mijn dochter jou als tip gaf om de sokken blogs… en dat was in feb… dit is de eerste die ik tref met gave echt ontzettend gave sokken!

  Vooral het eerste paar, super!

  X

 2. Hahaha geweldig. Jij zou een sokkenlijn moeten beginnen ‘Sammie Socks’. Dit gaat een hit worden. Mag ik als gastdesigner een sok verzinnen met Oreo motief?

 3. Grappige sokken :). Sinds een aantal maanden vind ik vrolijke sokken ook leuk (eerst droeg ik altijd alleen zwart).

 4. ik vind die eerste het leukste…
  geweldig deze sokken..
  Nu zoon en ik niet meer dezelfde maat hebben, moet ik eerst heel veel sokken verslijten en dan kan ik ook meer vrolijke sokjes gaan kopen..
  Heb er pas wel met flamingo’s gekocht, die kon ik niet laten liggen

 5. Haha, geweldig, ik word er spontaan vrolijk van! Er is hier in Antwerpen pas een Flying Tiger gekomen, ik moet er dus dringend eens gaan piepen voor leuke sokken :p x

 6. Ik ken beide winkels niet. Primark lees ik veel onder bloggers, flying tiger had een vriendin laatst over….mss moet ik maar eens onder die steen uit gaan komen :p

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven