Sokkenblogger sammie

Toen ik vorige week naar de Primark moest voor baby kleertjes kon ik het niet laten om ook nog even langs de sokken afdeling te gaan.. (echt sam?! gaat het weer over sokken?)(ja! en?)(als het je stoort moet je deze blog maar overslaan) Op instagram noemde iemand (ik zal geen namen noemen) mij sokkenblogger sammie, ik vond het de perfecte titel voor deze post, dus thanks Jacqueline ; ) Ik zou bijna een aparte categorie aan maken.. maar ik doe het niet!

Maar goed, ik heb dus weer nieuwe sokken! (jeej!) Zoals je kunt zien op mijn emmerlijst gaat punt 21 ook over sokken en ik ben hard op weg om deze af te kunnen strepen. (Je kan maar iets gedaan hebben toch?) Gelukkig kost dit niet zo veel centjes (love primark) dus ik denk dat het wel gaat lukken! (uhu, uhu) Ik kocht onderstaande sokken. Ja je ziet het goed, ik heb Minions sokken gescoord! (ik denk dat Marion nu best jaloers is)(hihi) En verder gewoon vrolijk gekleurde exemplaren, die rechts boven had ik al maar vind ze zo leuk dus kocht er nog een paar. Je zou bijna kunnen zeggen dat het een nieuwe verslaving is.

sokken4luik

Ach, het is wel een gezonde verslaving! Fijn weekend allemaal!

16 reacties op “Sokkenblogger sammie”

 1. cool Minionsokken ♥♥
  En er is niets mis met sokkenblogger zijn….
  als we leuke sokken nodig hebben dan weten we dat we ff bij jou moeten spieken waar we welke kunnen halen….
  Heb je dat leuke sokkendoosje bij de hema gezien 😉

 2. Grappig zulke vrolijke sokken. Ik geef zelf totaal niet om sokken. Ik koop altijd zwarte herensokken en iets anders komt mijn huis niet in 🙂

 3. Bijna verslaving!? ik zie je al zitten in therapie voor de sokken verslaafden 🙂 ‘Hallo ik ben Samantha en verslaafd aan sokken’. Hihihi (nee hoor, ik ben jaloers op jou sokken) (dus ga binnenkort naar primark)

 4. Sokken kun je nooit teveel hebben, zo heb ik een dochter die altijd haar vrolijke sokken kwijt was, vond ik er maar eentje terug, en dus zei ik tegen haar… weet je schat? je ziet ze vaak toch niet in je schoenen, dus van de enkele sokken maak je zelf maar paren, hahahaha ik bleef ze aanschaffen voor haar!

  X

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top