Spam je blog!

Blogjes schrijven is leuk maar blogjes lezen is ook ontzettend leuk! Inmiddels heb ik al een aardige verzameling in mijn bloglovin lijst van andere bloggers, maar er kunnen er altijd nog meer bij ; ) Ik ben weer op zoek naar nieuw leesvoer, blogjes die ik nog niet ken.

Dus ken ik jouw blogje nog niet laat dan hier een reactie achter en vul je link in in het daarvoor bestemde veld dan kom ik even spieken ; ) Ken ik jou blogje al maar ken jij nog een leuke blogger die ik echt moet checken laat dan haar of zijn link achter in je reactie! Vandaag mag je spammen!

20 gedachten over “Spam je blog!”

 1. hahahahahaha deze mag ik overslaan dus, geen idee waar jij rond hangt, maar als je echt zoekt, ik heb een hele link lijst op mijn blog staan, links in de sidebar, en die moet ik eigenlijk ook weer updaten geloof ik, maar wie weet wie je daar nog vindt. En elke link opent in een nieuw tabblad, dus blijft mijn blog terwijl je surft open staan πŸ˜‰

  X

 2. Mijn blog ken je al, maar anderen misschien nog niet!

  Mijn blog http://www.floorflawless.com geeft een kijkje in mijn leven als metalgirl. Je vindt daar beauty, fashion en lifestyle, maar wel allemaal met een persoonlijke twist. Eigenlijk zou je het een soort van dagboek kunnen noemen, met af en toe tips & tricks of reviews πŸ™‚

 3. Wat leuk dat we mogen spammen! We zijn je meteen gaan volgen via bloglovin.
  Onze blog ken je nog niet, wij zijn twee dames die nu iets meer dan 1 maandje bloggen op: http://sobeautywomen.wordpress.com

  Hier bloggen wij over van alles, van beauty tot aan persoonlijke artikelen en af en toe komt er een leuke DIY online.
  Wij zouden het heel leuk vinden als je een kijkje neemt op onze blog :).

  Liefs

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven