Spam… niet jouw blog!

Ja je dacht even dat je jouw linkie mocht droppen he?! Nou mooi niet! Want als je dit in je (bloglovin) lijstje voorbij ziet komen volg je mij dus al en ken ik jouw blogje hoogst waarschijnlijk ook al lang, laat ik al tijden leuke reacties bij je achter en volg ik jou ook. Als je je nu totaal niet aangesproken voelt laat dan maar wel je linkie achter ; )

Okeeee duidelijk gevalletje van; ik heb even geen inspiratie..

Ik wil wel weer eens nieuwe blogjes ontdekken.. Ken jij een leuke blogger die ik zeker even moet checken….

Dump dan even het linkie hier onder..

Nou… Doeiiii

20 gedachten over “Spam… niet jouw blog!”

  1. iliveformydreams, maar die ken je volgens mij al :). Volgens mij verkeren wij heel erg in dezelfde kringen, ik ontdek juist via jou nieuwe blogs, dus denk dat ik je niks nieuws kan laten ontdekken helaas 🙁 Succes met het vinden van 🙂

  2. Voor een inspiratieloos stukje vind ik het best vermakelijk.

    Ik zie door de beauty- en mamablogs het bos niet meer, dus ik graas hier even mee.

  3. Wat leuk dat je dit doet op deze manier! Wel een lastige vraag hoor, er zijn zo ontzettend veel mooie blogs 🙂 Ik ga de blog van Anita noemen: http://mindjoy.nl/ ken je haar blog al? Ze schrijft mooie artikelen die stof tot nadenken geven!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top