netflix aanraders

Spannende Netflix series.

Wij hebben weer een aantal nieuwe series gekeken op Netflix. The Walking Dead heeft een een stop en we gaan dan altijd op zoek naar andere spannende series. Dit keer zijn het allemaal series die Tommy heeft uitgekozen en bij iedere serie waren we gelijk hooked. Ik volg zelf nog steeds Lucifer en Riverdale en ik moet zeggen, die laatste is ook steeds spannender geworden. Riverdale kijk ik alleen, de series in dit artikel kijken we samen, of hebben we al gebingewatched.

Dark Netflix

Dark

Deze serie hebben we gebingewatched. Hij was zo spannend dat we wel verder moesten kijken, we moesten gewoon weten hoe het af zou lopen. Hij staat op Netflix met Engelse audio, maar de serie is Duits en wij hebben hem dan ook in de originele Duitse versie gekeken. Het is ook de eerste Duitse productie van Netflix. Dark gaat om de gebeurtenissen in het Duitse plaatsje Winden in het jaar 2019. In dat jaar verdwijnen op onverklaarbare wijze kinderen uit het dorpje en het blijkt uiteindelijk niet te zijn wat je verwacht. Het is een donkere serie, de titel is hier goed gekozen ; ) en ontzettend spannend. De sfeer, de muziek, de beelden, deze serie zit goed in elkaar! Het ziet er naar uit dat er een seizoen 2 gemaakt gaat worden, ik ben benieuwd of dit echt gaat gebeuren en of deze nog wel zo goed zal zijn.

the rain

The Rain

Deze serie hebben we vrij snel afgekeken, spannend ook dus. Niet zo briljant als Dark, maar wel goed in elkaar gezet. Ik dacht dat een vreemde taal waar ik geen hol van begrijp me dwars zou zitten tijdens het kijken, maar dit was absoluut niet het geval. De serie is Deens en wij hebben hem ook in de originele taal gekeken, met ondertiteling uiteraard : ) The Rain is een Deense thrillerserie en er staat 1 seizoen op Netflix. De serie gaat over regen die de mensheid uitroeit door dat mensen er mee hebben geknoeid.

Travelers

In deze sciencefiction serie zitten we nu en we moeten ons inhouden om niet iedere avond 3 afleveringen te kijken. Deze kijken we overigens wel in het Engels en er staan 2 seizoenen online. Met 12 afleveringen per seizoen hebben we er nog een paar te gaan, maar we zijn al bij aflevering 12 van seizoen 1. Ik las wel dat er een seizoen 3 besteld is door Netflix, jeej! Travelers gaat over een groep mensen die uit de toekomst terug naar de 21ste eeuw zijn gekomen om de aarde te redden. Ze komen niet in levende lijven terug, alleen hun bewustzijn komt terecht in mensen die op het punt staan te overlijden. Er is maar 1 doel, de aarde redden zodat de mensheid kan blijven bestaan.

Happy!

Happy!

Iets minder spannend, maar een briljante mix tussen komedie, fantasie, grof geweld en taalgebruik vind je in deze donkere Amerikaanse serie. Voormalig agent Nick Sax leeft een leven vol drank, drugs en moorden. Nadat hij een hartaanval heeft overleeft ziet hij een blauwe, vrolijke eenhoorn met de naam Happy! Alleen Nick ziet deze eenhoorn die hem smeekt te helpen met het redden van een meisje. Het meisje Hailey is ontvoerd door een slechte bizarre nare kerstman. Nick heeft hier in eerste instantie geen zin in, is alleen maar bezig met zijn eigen mislukte leven vol drank, maar gaat uiteindelijk over stag. Bijzondere mix in deze serie en daarom zeker een aanrader!

9 gedachten over “Spannende Netflix series.”

  1. De eerste aflevering van Travelers heb ik gezien en ik kwam er niet in. Misschien nog een kans geven. En hoezo: je kijkt het in het Engels? Het is toch ook een canadese/engelstalige serie of haal ik er nu een paar door elkaar? 3% keek ik bijvoorbeeld niet in het Engels: dat is een braziliaanse serie. Klonk toch beter met de originele stemmen. One Punch Man kijk ik dan weer in het Engels omdat dat lekkerder weg kijkt tijdens het ontbijt.
    Zelf ben ik behoorlijk gecharmeerd van Ash vs Evil Dead. Heerlijk gore serie met veel humor. Tenminste… ik zie de humor er wel van in 🙂

  2. Dark wil ik zeker nog eens zien, het schijnt dat veel scenes in de buurt van Berlijn zijn opgenomen, dat maakt het voor mij stiekem nog ietsje leuker! En Happy ben ik érg benieuwd naar, ik twijfelde een beetje of ik ‘m zou moeten zien maar ben nu toch overstag 🙂

    1. Dark vonden we echt briljant, zeker kijken 🙂 en ja Happy is echt een aanrader ook, zo’n grappige serie die anders is dan alle andere series 🙂

  3. Dark spreekt mij enorm aan!
    Wij zijn momenteel naar The Rain aan het kijken, Zoetie vindt het goed, ik vind het iets minder dan andere gezien series.

  4. Dark staat ook nog op mijn kijklijst. Ik kijk sowieso alles in de originele taal. Zo zijn ze bedoeld en dus kijk ik ze ook zo. Ben benieuwd naar die serie. Het klinkt goed, in ieder geval.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven