14 In Gadgets/ Shoppen

Star Wars items. May the Force be with you!

Ik doe maar gelijk een grote bekentenis. Ik ben Star Wars fanaat en onze hele slaapkamer staat vol gekke Star Wars gadgets, in de schuur staan dozen Star Wars items opgeslagen… Nope, grapje.

Ik ben geen Star Wars fan. Ik heb 1 Star Wars film gezien (vraag me niet welke, I do not know)  en die vond ik best wel leuk, maar niet zo leuk dat ik ze allemaal wil(de) zien. Maarrrr ik ken wel iemand die helemaal gek van Star Wars is dus vandaag speciaal voor hem (en voor iedereen die het leuk vind) een artikel vol Star Wars items! May the Force be with you!

star wars messenblokIk had me er natuurlijk nooit in verdiept, maar ik ben nog verbaasd over het enorme aantal Star Wars items! Voor iedere kamer in huis is wel iets te vinden wat met Star Wars te maken heeft. Als je wil kun je je hele keuken in Star Wars stijl aankleden! Eierdopjes, snijplanken, bekers, eetstokjes en ik zag zelfs Star Wars messenblok bij Radbag!

star wars itemsIk moet bij Star Wars altijd denken aan van die lichtgevende sterren die ik vroeger als kind op mijn plafond had. Dat gaf al een tof effect! Wilde je een thema nog verder doortrekken dan kreeg je van je ouders gordijnen in hetzelfde thema of een dekbed set of als je echt lief was geweest kwam er nog een prullenbak of opbergbak bij zoals deze. Maar het houdt niet op bij leuke prullaria, nee er is zelfs een verduisterend rolgordijn in Star Wars stijl van VELUX verkrijgbaar. Als ik als kind zo’n verduisterend rolgordijn had gehad met een BackStreet boy er op was ik dol gelukkig geweest ; )

star wars 3d muurlampZoals ik al zei. Ik heb niks met Star Wars, maar deze Star Wars 3D muurlamp vind ik wel heel stoer. Zeker op een grijze/zwarte of betonnen muur. Ergens in de schuur ; ) Tommy heeft gelukkig ook niks met Star Wars dus bij ons zal die niet in huis komen. Ik denk trouwens dat ik me ook rot zou schrikken van zo’n lamp.

Zijn jullie Star Wars fans? Hebben jullie alle films gezien?

 • marije
  januari 18, 2017 at 7:20 am

  Ik heb de films gezien maar het is niet zo dat ik mega fan ben. De lamp vind ik wel grappig .. voor een jongens kamer 😂😂😂

 • Marion
  januari 18, 2017 at 8:35 am

  Dat gordijn!!!!!!!!! Oh ik ga niet eens kijken hoe duur het is, want als het meevalt…. 😂😂😂

  • zosammie
   januari 18, 2017 at 11:14 am

   lol 🙂

 • Inge
  januari 18, 2017 at 9:31 am

  Ik heb volgens mij nog nooit een Star Wars film gezien en ook geen behoefte.. science-fiction films/series die over de ruimte gaan dan haak ik al snel af. Ik zou mij volgens mij ook kapot schrikken met de lamp :’) Maar voor kinderen kan ik mij voorstellen dat het tof is!

 • Eva
  januari 18, 2017 at 10:27 am

  Haha nee dit is echt niks voor mij :-). Voor de echte star wars fan is dit geweldig denk ik!

 • Joyce rdt
  januari 18, 2017 at 5:42 pm

  Hier ook geen Star Wars fan, ik heb zelfs nog nooit een Star Wars film gezien. Liefs.x

 • Els
  januari 18, 2017 at 6:00 pm

  Ik ben ook zo’n star wars fans… hahaha. Nee, niks voor mij.

 • Paul
  januari 18, 2017 at 7:30 pm

  Ik ben heel blij dat mijn wederhelft jouw blog niet leest. Hij zou zomaar op slechte ideeën kunnen komen.

 • Charel
  januari 18, 2017 at 9:47 pm

  Ik ben er niet zo van maar die messenset is wel echt super vet haha!

 • Nesrin
  januari 18, 2017 at 10:53 pm

  Ik ben geen Star Wars fan maar mijn zoon wel. Ik ga dit morgen aan hem laten zien!

 • Roos
  januari 19, 2017 at 5:41 pm

  Ah die lamp is best cool! Ik heb nog nooit Star Wars gezien, dus ben vooralsnog geen fan. Misschien veranderd dat als het blijkt dat ik de films denderend vind, maar heb eigenlijk niet de behoefte om te gaan kijken, haha. Overigens, dat rolgordijn is ook wel tof. 🙂

 • Linda
  januari 22, 2017 at 10:04 pm

  Ooooh dit vind ik zo leuk! Ik ben echt gék op Star Wars!

 • heidi
  januari 24, 2017 at 8:46 pm

  Super leuke spulletjes zijn het.

 • Maaike
  februari 18, 2017 at 11:37 am

  Ik ben zelfs nog maar net met het Star Wars virus besmet. Ik heb 3 films gezien en heb er dus nog genoeg te gaan. Ik vind het werkelijk helemaal geweldig. Heb zelfs een Yoda vest en een R2D2 tshirt. En ik kocht van de week een Star Wars surprise ei. Tsja… 😉