starbucks chilled classics

Starbucks Chilled classics, hot or not?

Ik probeerde vorige jaar al een Chilled classic van Starbucks, dit jaar probeerde ik ze allemaal en ik heb een favoriet! Via The Insiders kreeg ik een promo pakket Starbucks Chilled classics opgestuurd en ik heb aardig wat mensen blij kunnen maken met een bekertje. Ook mijn nieuwe collega’s vonden dit een verfrissende koffie drank. Vandaag deel ik mijn favorieten met jullie!

Ik had vorig jaar helemaal niet in de gaten dat er zoveel smaken waren, of ik was het alweer vergeten, maar ik was verrast toen ik 5 verschillende smaken vond in de doos. Ik zat met een stuk of 3 smaken in mijn hoofd. De Skinny Latte had ik sowieso nog nooit gezien, misschien omdat ik nooit echt naar Skinny producten kijk dat deze me nooit was opgevallen.

Skinny Latte en Cappuccino Starbucks

De Skinny Latte & de Cappuccino.

De Skinny Latte probeerde ik voor het eerst en de cappuccino had ik al eens eerder op. De Skinny Caffè Latte is dus een skinny versie van de gewone Caffè Latte. Deze skinny variant bevat minder calorieën, geen toegevoegde suikers en is gemaakt van lactosevrije melk. Ik vond hem minder zoet dan alle andere Starbucks Chilled classics smaken, maar nog steeds zoet genoeg. Mijn moeder vond hem heerlijk, ik vond ‘m mwah. De cappuccino vind ik heerlijk, zoet en precies genoeg koffie smaak.

Caffè Latte & de Caffè Americano

De Caffè Latte & de Caffè Americano.

Deze Caffè Latte is voller van smaak dan zijn broertje skinny Latte, maar voor mij is dit teveel melk smaak en te weinig koffie. Ik ben ook niet zo’n fan van een warme Latte dus dit was niet heel erg verrassend. De Caffè Americano vond ik juist geweldig! Deze ga ik zeker kopen deze zomer, lekker veel koffie smaak maar toch verfrissend op een warme dag. De basis van deze smaak Chilled classic is een Starbucks espresso en je proeft bij deze variant echt duidelijk een rijke koffie smaak. Daar hou ik van!

Caramel Macchiato Starbucks Chilled classics

En de Caramel Macchiato.

Last but not least, de Caramel Macchiato. Deze smaak koffie is voor het eerst geïntroduceerd in de Starbucks koffie zaken in 1987, mijn geboortejaar! Dat deze lekker is lijkt me dus een duidelijk verhaal ; ) Zonder gekheid, dit is heerlijk verfrissend en zoet door de karamelsiroop die er in zit. Mijn collega’s waren direct fan. Dit was altijd mijn favoriet maar de Caffè Americano staat voor mij nu toch wel op nummer 1.

Starbucks Chilled classics hot or not?

Nou absoluut niet hot natuurlijk, daar zijn ze te cool en verfrissend voor ; ) Wel echt een aanrader voor warmere dagen of voor in de auto. Het is maar net wat je smaak is natuurlijk, maar voor de koffie fans is de Caffè Americano absoluut een aanrader. Frisse koffie op een warme dag gaat er gewoon makkelijker in dan een hete kop koffie. De bekers zijn ook super handig om mee te nemen omdat je er een rietje bij krijgt en je hier alleen maar mee kunt morsen als je extreem lomp doet met je beker. Alle smaken Starbucks Chilled classics zijn sowieso verkrijgbaar bij de Albert Heijn.

Heb jij ze wel eens geprobeerd? Wat was je favoriete smaak?

21 reacties op “Starbucks Chilled classics, hot or not?”

 1. Ik heb ze vroeger wel eens gekocht en vond ze altijd heel lekker, nu loop ik altijd door bij het gekoelde zuivelschap dus ik heb er niet meer aan gedacht.. als het straks lekker warm is ga ik ze zeker weer halen!

 2. Ooh, ik ben jaloers, haha, ik zat er niet bij helaas. De caramel macchiato heb ik wel geproefd en die vind ik echt heerlijk.

 3. Ik vind die chilled drankjes van Starbucks heerlijk! Best wel duur ook, maar af en toe word ik hier heel erg blij van. Ze klinken stuk voor stuk echt wel lekker eigenlijk, behalve de Latte dan. Caramel Macchiato wil ik wel proberen! Malou x

 4. Ik ben dol op alle vormen van koffie! Ik krijg zelfs kantoor koffie weg hahaha! Heerlijk zijn deze <3 Ik vind de Americano het lekkerst!

 5. Ik heb toevallig de caramel variant gekocht gisteren maar die staat nog braaf in de koelkast te wachten. Ben benieuwd. Ze klinken iig goed.

 6. Die caramel macchiato heb ik deze week nog gehad. Die is echt super lekker. Ik zou graag de andere smaakjes ook een keer proberen. Het lijkt me heerlijk om zo’n pakket te ontvangen.

 7. Ik ben al een tijdlang fan van de Caffe Latte variant. Die met caramel vind ik niet zo en de cappuccino vind ik te zoet. Ik heb toevallig vandaag de Skinny Latte eens meegenomen bij AH, maar nog niet geprobeerd.

 8. Ondanks dat ik ze al heel lang niet meer heb gehaald, vind ik ze wel ontzettend lekker. Volgens mij staat er nog 1 in de koelkast van de kerst editie. White coffee mocha is dat volgens mij. Zometeen toch gelijk maar eens kijken haha

 9. Vroeger kocht ik ze wel eens omdat je toen nog niet zo makkelijk “echte” Starbucks kon krijgen zoals je dat nu kan doen. Nu koop ik het eigenlijk nooit meer. Als ik ze op het station tegenkom kan ik net zo goed een echt drankje halen bij de Starbucks. Toch ben ik wel weer benieuwd naar hoe ze ook alweer smaakte!

 10. Ik neem eigenlijk standaard de caramel mee, maar ga de volgende keer toch even kijken naar de americano, ben wel erg benieuwd geworden. Ben dan ook echt fan van hun ijskoffies 🙂

 11. Ik heb een pittige confession, ik lust namelijk geen koffie hahaha. Wat ik dan wel weer leuk vind is om naar Starbucks te gaan, iets niet-koffie gerelateerd te bestellen en dan een hele rare naam opgeven. Scoort wel hoog op mijn lijstje met vreemde hobbies ben ik bang hahaha.

 12. Ik heb ook het pakket mogen ontvangen van The Insiders 🙂 mijn favorieten zijn de cappuccino, de caffè latte en de caramel macchiato (ik kan gewoon niet kiezen tussen die drie).

 13. Ik vind de foto’s echt prachtig! Ik haal nooit kant en klare SB drankjes omdat het mij toch zo anders lijkt dan the real thing 😉 Maar de caramel macchiato klinkt wel heel goed.

 14. Oh dit lijkt me eigenlijk best lekker, maar ik ben toch meer van de warme varianten. Maar tijdens warme zomerdagen lijkt dit me wel heel fijn. Het is altijd zo’n gedoe om zelf ijskoffie te maken…

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top