Stoer interieur, ook op de hobbykamer!

Ik heb de luxe van een hobbykamer in huis. We hadden een kamertje over en aangezien Tommy zijn mancave op zolder heeft ingericht, werd dit kamertje al snel mijn hobbykamer. Bloggen is toch wel mijn grootste hobby en hoewel ik dat ook prima met de laptop op schoot op de bank kan, is het heel fijn om daar een plekje voor te hebben. Het moest wel een beetje de stijl krijgen zoals de rest van het huis, gewoon omdat ik dat mooi vind. Met wat donkere kleuren, planten en stoere woonaccessoires heeft de hobbykamer een stoer interieur gekregen.

Hobbykamer inrichten.

Kallax

kallax ikea

Het hobbykamertje inrichten begon allemaal met het schilderen van een blauw vlak en het in elkaar zetten van de meubels. Hoewel ik niet meer heel veel doe met mijn oude hobby scrappen, kan ik het ook niet over mijn hart verkrijgen om de spullen weg te doen. Dit neemt best wel wat ruimte in en mijn boeken wilde ik ook op mijn kamertje hebben staan. Er moest sowieso een kast komen zodat ik alles netjes kon opbergen en er moest een bureau komen. Ik heb uiteindelijk gekozen voor het Ikea Kallax systeem. Bureau en kast in één en genoeg opbergmogelijkheden. Ook vond ik het fijn dat ik zo alles een beetje in één lijn kon houden qua kleuren en materialen. Door de vele vakken van de kast te vullen met opbergbakken en lades oogt het nu rustig.

Stoer interieur

HK living

hobbykamer

Nieuwe verlichting.

Toen ik nog bezig was met de zogenaamde finishing touch van mijn hobbykamertje ontving ik een mailtje van de webwinkel Sweet Living Shop. Deze woonwebwinkel heeft een groot divers aanbod met woonaccessoires, verlichting en meubels in diverse stijlen. Deze samenwerking kwam als geroepen aangezien ik ook nog op zoek was naar een plafondlamp. Ik wilde graag een toffe lamp met sfeer verlichting en geen plafonniere. Ik heb voor het bloggen niet veel licht nodig en uiteindelijk wil ik er toch nog een bureaulamp bij. De webshop heeft een ruim aanbod hanglampen die prima passen in een stoer interieur. Ik ging voor een soort gelijke lamp die we in de woonkamer ook hebben hangen, een zwarte metalen hanglamp. Deze is van het merk HK Living en was eenvoudig te plaatsen.

SweetLivingShop klok

Sweet Living Shop

By-Boo klok

Zoals het klokje thuis tikt..

Ik was op de website van Sweetlivingshop ook direct verliefd geworden op een klok. Klokken vind ik altijd gave woonaccessoires, maar Tommy heeft er niets mee. We hadden dan ook geen klokken in huis staan of hangen. Ik besloot voor mijn hobbykamer de klok van het merk By-Boo te bestellen en ben zo blij dat ik dat gedaan heb. Ik bedoel, het is leuk dat je er de tijd op kunt zien, maar dat hij ook zo gaaf is vormgegeven en zo mooi is.. Je hoort het wel, ik ben er helemaal weg van, vind het echt een blikvanger die in onze woonkamer ook niet zou misstaan. Het grappig aan het hele verhaal is dat ik verwacht dat hij misschien wel in de woonkamer terecht komt door Tommy. De man die geen klokken in huis wil werd toch wel erg enthousiast van deze Ben.

werkplek thuis

Stoer interieur met veel groen.

Groen past goed bij een stoer interieur en planten zijn simpel gezegd gewoon mooi. Uiteraard zijn er veel planten op mijn kamertje te vinden. Niet alleen omdat ik het zo gezellig vind staan, ook omdat het toch ook een beetje een hobby is geworden. Ik vind het leuk om met planten bezig te zijn, nieuwe plantenpotten te scoren ; ) en om planten te stekken. Vind het echt leuk om een stekje te nemen en daar uiteindelijk een nieuwe plant uit te zien groeien. Het metalen wandrek is ideaal voor de kleine plantjes en het is gelijk leuke wanddecoratie. Het is al met al een fijne kamer geworden om met de laptop te gaan zitten. Om blogjes te schrijven of foto’s te bewerken en sorteren. Om in alle rust en zonder afleiding een artikel te tikken.

13 gedachten over “Stoer interieur, ook op de hobbykamer!”

  1. Oh heerlijk Sammie, dit lijkt m’n woonkamer wel! Blauw en groen en zwart, ik houtervan!! Je hebt echt supermooie planten joh, krijg gelijk zin om ook meer planten te kopen.

  2. Toffe kamer! Kan me voorstellen dat je er erg blij van kan worden…
    Mooie kleur blauw vind ik het nog steeds, en leuk al dat groen door heel jullie huis.

  3. Ontzettend leuk, die half blauwe muur! Geeft het naar mijn idee echt meer ruimte, terwijl er toch een kleur op de muur zit! Ik vind dat ijzeren ‘mandje’ aan de muur als ‘kastje’ ook echt leuk! Blijven de plantjes er goed op staan? Echt super origineel en een inspirerende, toffe plek om aan het werk te zijn!

  4. Wat een heerlijke luxe, een eigen kamer voor jezelf! Je hebt het super leuk ingericht. Heerlijk ook met al die planten, je wordt echt een vrouw met groene vingers

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven