stoer wonen

Stoer wonen met ruimte voor warmte en gezelligheid.

Ik denk dat wij wel stoer wonen, we hebben een industrieel interieur met industriële stoere meubels en een stoere vloer. Door onze ‘planten koop verslaving’ is er ook een vleugje botanisch bij ons te vinden. Veel cactussen zitten daar ook tussen en dat vind ik ook wel stoere planten. Stoer wonen vind ik wel een omschrijving die bij ons huis past, maar ook gezellig, warm en zacht. Voor dat laatste kocht ik weer iets nieuws.

Stoer wonen.

Ik vind onze woonkamer niet alleen industrieel en stoer, maar ook warm en gezellig. Juist door wat zachte items te combineren met de metalen en houten meubels in huis krijgt het geheel wat warms en zachts. Dat was ook de reden dat we graag gordijnen wilden. Met andere raamdecoratie was het toch al snel meer als een kantoor gaan voelen in combinatie met de betonlook vloer. Gordijnen zijn zacht en maken het geheel huiselijker. De planten brengen wat gezelligheid en de verlichting doet ook wat met de sfeer in huis. Laatst had ik weer een bos bloemen van Bloomon en dat zorgt dan ook gelijk weer voor wat kleur in huis en wat zachts.

stoere zithoek

kussen

blauwe kussens kwantum

Zacht en gezellig.

De zwarte leren bank zit heerlijk maar is ook erg stoer. Met kussens op de bank word het al een stuk gezelliger. Ik wilde heel graag meer blauw terug brengen in onze woonkamer. De muur achter de tv heeft een gave kleur blauw waar ik helemaal verliefd op ben en het leek me leuk als dit ook terug zou komen bij de bank. Ik ging op zoek naar donkerblauwe kussens en bij Kwantum vond ik er twee die ik erg leuk vond. Beide gingen mee naar huis en liggen helemaal goed op onze bank. Ik vind het fijn dat wij ‘stoer wonen’ en ben heel blij met onze woonkamer, maar een aantal zachte items en af een beetje kleur passen daar prima bij.

Hebben jullie kussens op de bank?

Oh en nee, dit bericht is niet gesponsord, zelf gewerkt en betaald voor de kussens en de bloemen ; )

8 gedachten over “Stoer wonen met ruimte voor warmte en gezelligheid.”

  1. Jaren geleden had ik ook een inrichting met veel donkerblauw! Heel mooi, ik heb er 10 jaar meegedaan. Toen ging ik verhuizen en werd het weer wat anders. Jullie hebben het echt ontzettend warm en stoer ingericht! Jullie zullen heerlijk genieten van dit interieur!

  2. Wij hebben roze langwerpige kussens die bij onze bank horen en dan donkerblauwe fluwelen kussens van de Ikea. Zouden bij jou ook nog passen met je blauwe muur! Onze bank is ook fluweel dus dat past wel mooi vind ik. En het geeft wat meer diepte qua uitzicht ook. Je interieur ziet er inderdaad stoer uit, maar ook wel gezellig!

  3. “Stoer en warm” is inderdaad echt wel een goede omschrijving! Zelf noem ik onze stijl altijd “warm modern”. Onze inrichting is strak, maar door een wollen kleed, stoffen bank, koper, hout en inderdaad ook kussens vind ik het toch sfeervol. Wij hebben ook een aantal kussens op de bank liggen, er zijn zoveel leuke kussens te koop! Het is hier een mix van Intratuin, Kwantum en Loods5 🙂

  4. Die kussens vind ik inderdaad wel erg gaaf! En nee, we hebben ze zelf niet omdat er dan continu kattenharen op hangen en dat vind ik wat minder.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven