industriele fauteuil

Stoere fauteuil

Ik vertelde laatst al dat we een nieuwe fauteuil hadden gescoord die op onze slaapkamer een plekje heeft gekregen. We waren eigenlijk op zoek naar een stoel voor onze industriele woonkamer. De mooie bohemian fauteuil stond heel vreemd in ons stoere interieur beneden, daarom bleef de zoektocht voor extra zitplek in de woonkamer doorgaan. Het heeft zo moeten zijn denk ik, want Tommy scoorde in dezelfde week deze stoere fauteuil!

De stoere fauteuil!

We hadden deze stoel al een paar jaar op het oog. Ooit gezien bij Shabbies, maar we vonden de prijs te hoog en hadden toen ook nog genoeg andere wensen. De stoel is wel altijd in gedachten gebleven. We vonden het design mooi en ook fijn dat het echt leer is op de stoel, dat kan jaren mee. Nadat Tommy de andere fauteuil had gescoord via marktplaats en deze echt niet mooi stond in onze woonkamer ging de zoektocht verder voor DE fauteuil voor bij de zithoek. In dezelfde week scoorde Tommy deze Lasso fauteuil op in het internet. Het is precies dezelfde stoel, maar zonder het Shabbies logo. We kwamen erachter dat er een samenwerking bestaat tussen Shabbies en Hebbes wonen. Voor een meerpijs krijg je de stoel met Shabbies logo. Iets wat wij complete onzin vinden, meer betalen voor een naampje op een product als het product verder gewoon precies hetzelfde is. Tommy scoorde de stoel voor ongeveer de helft van de prijs, dit was namelijk ook nog eens een (heel net) showmodel.

Stoere fauteuil

Mega geluk op het internet.

Zo hadden we in 1 week tijd allebei de stoelen in huis waar we verliefd op waren, voor de prijs van 1 van de stoelen. Echt mega geluk dat Tommy precies die week aan het zoeken was naar een lekkere stoel en onze beide gedroomde stoelen online te koop waren voor hele gunstige prijzen. Zo komt het internet toch weer heel goed van pas! Zonder het web hadden we ze nooit voor deze mooie prijzen gevonden. De stoere fauteuil past perfect bij ons interieur en we vinden het beide heel mooi dat hij niet zo groot en grof is. Doordat je onder de fauteuil door kunt kijken blijft het een luchtig geheel. Zo lijkt het niet te vol in de zithoek en oogt en voelt het nog steeds ruimtelijk. De stoelen worden in Nederland gemaakt, extra cool! Het zwart metalen onderstel staat stevig en de stoel zit heerlijk.

stoere stoel

Fauteuil voor een industrieel interieur.

Soms loont het om te wachten denk ik. Soms kunnen wij dat ook gewoon niet en bestellen we iets helemaal nieuw. Niet alles komt op marktplaats voorbij en zeker niet in zo’n perfecte staat. Het was echt dubbel geluk dit keer en daar zijn we ontzettend blij mee. Super blij met het extra hoekje in de woonkamer. De stoere fauteuil past heel goed bij ons toch wel hoofdzakelijke industriele interieur. Ben jij ook nog op zoek naar een stoere fauteuil? Regelmatig op Marktplaats neuzen kan ik zeker aanraden (dat doe ik nu nog voor nieuwe stoere eetkamerstoelen). Wil je niet langer wachten en ben je op zoek naar een hippe stoel? Check deze aanraders eens bij fonQ. De Dutchbone Bar fauteuil in een super stoere groene kleur! Ze zijn trouwens in meerdere varianten te krijgen. De Zuiver Feston stoel is geïnspireerd op de bekende honkbal handschoen met stoere stiksels. Perfect voor de sportieve, stoere woonkamer! Sportief kan je mij niet noemen, maar dat design vind ik ook ontzettend gaaf. Zie je onze stoel wel zitten? Deze Lasso stoel is te bestellen bij Hebbes Wonen in verschillende soorten stof en in verschillende kleuren. De keuze is reuze en het zijn ontzettend behulpzame mensen!

Heb jij genoeg zitplaatsen in huis als er visite is?

Scroll naar boven