industriële bijzettafel

Stoere industriële bijzettafel, handig en mooi!

Bijzettafels zijn multifunctioneel inzetbaar. Ze zijn handig om je drankje op te zetten en je kunt met 2 (of meer) bijzettafels je salon tafel vervangen. Je kan er één direct naast je bank plaatsen voor je glas en afstandbediening of je kan een bijzettafel gebruiken als nachtkastje. Er zijn zelfs bijzettafels die je als krukje kunt gebruiken. Wij hebben er een stoere industriële bijzettafel bij en die wil ik graag showen samen met andere toffe bijzettafeltjes ter inspiratie.

Industriële bijzettafel/kruk.

Zoals ik al zei zijn er bijzettafels die je zelfs als krukje kunt gebruiken en die van ons is er zo één. Al moet ik bekennen dat deze stoere industriële bijzettafel niet snel als kruk gebruikt zal gaan worden : ) Het was niet zo dat we echt een bijzettafel nodig hadden. We hebben 2 salontafels waar we heel blij mee zijn en een stoere houtblok bijzettafel naast de bank. Plek genoeg voor je drankje, maar we waren wel op zoek naar iets om onze plant wat hoger neer te kunnen zetten. In eerste instantie dachten we aan een kruk en zo kwamen we deze tegen. Speurend op het internet kwamen we dit exemplaar tegen bij Loods 5 en waren beide op slag verliefd.

industriële kruk

stoere bijzettafel loods 5

We hebben er nog een tijd lang over nagedacht en gekeken naar andere opties. We waren echter beide echt verliefd op deze spiraal tafel/kruk. Er was niets anders te vinden waar we ook zo enthousiast van werden. Tommy bedacht na 2 maanden dat hij niet het risico wilde lopen dat deze uitverkocht zou zijn. Hij kwam op een doordeweekse avond uit zijn werk met deze stoere industriële bijzettafel. Ik deed een blij dansje. Hij past perfect in ons interieur en ik ben verliefd op het design. De spiraal poot blijft mijn aandacht trekken. Bijzonder tevreden met dit tafeltje van Loods 5!

Stoere industriële bijzettafel inspiratie.

Voor wie ook nog op zoek is naar een stoere kruk of een industriële bijzettafel heb ik wat mooie exemplaren opgezocht. Tijdens onze zoektocht hebben we heel wat toffe krukken en bijzettafels gezien. Stuk voor stuk geschikt voor een industrieel interieur.

Stoere industriële bijzettafel

Bij Loods 5 deze (1.) Stoere kruk met mangohouten blad. 2. Metalen krukje bekleed met leder in de kleur cognac, ook bij Loods 5. 3. Ook bij Loods 5 deze Bijzettafel Bumper 4. Bij FonQ zag ik dit toffe exemplaar: Zuiver Mosaic bijzettafel 5. Woood Lev bijzettafel 6. Bij de Xenos zag ik deze leuke kruk van gerecycled hout 7. Ook bij de Xenos dit bijzettafeltje boomstam 8. Gemaakt van glasvezel met beton, kei stevig deze House Doctor Fifty bijzettafel.

2 gedachten over “Stoere industriële bijzettafel, handig en mooi!”

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven