10 In Home/ Interieur inspiratie

Stoere vloerlamp voor de woonkamer.

vloerlamp industrieel

Toen ik de eerste keer foto’s van onze woonkamer liet zien miste er nog het één en ander. De plinten bijvoorbeeld : ) Inmiddels zitten die op de muren en maakt dat het geheel af. We waren op dat moment ook nog op zoek naar een lamp voor naast de industriële tv kast. Het hoekje bij de kubussen was vrij donker, maar we wilden geen staande lamp en ook geen hanglamp. Het moest een vloerlamp worden, niet te hoog en het moest ook een stoere vloerlamp zijn.

We dachten dat het een aardige zoektocht zou worden naar de perfecte lamp voor dat donkere hoekje. We hadden het internet al afgestruind en waren 1 kanshebber tegen gekomen. Die was alleen bijna €200 en dat ging me toch wat te ver. Niet veel later liepen we in de Praxis. We gingen alle bouwmarkten af om plinten te bekijken en ook de Praxis kwam aan de beurt. Het is voor ons een bouwmarkt waar we zelden komen, hij zit verder weg dan de rest en als je dichterbij huis kunt slagen waarom zou je dan verder rijden? In de Praxis liepen we alleen wel zomaar tegen onze nieuwe vloerlamp aan!

stoere vloerlamp

Stoere vloerlamp.

Ik spotte de lamp op een stelling en was gelijk verkocht. Tommy vond het ook een stoere lamp vanwege het idee van een oude koplamp en het feit dat het echt dik glas is. Hij was ook nog eens te koop voor minder dan €100 en het formaat is perfect voor ons donkere hoekje. De stoere vloerlamp staat inmiddels alweer een paar weken in huis en hij bevalt goed. We hebben er een Hue bol in gedraaid en hij geeft nu precies genoeg licht om de kubussen in de avond zichtbaar te maken. Hij past goed bij de rest van de woonkamer en valt niet te veel op. Ik vind het ook handig dat we hem in de gewenste hoek kunnen draaien waardoor hij niet te laag en niet te hoog verlicht.

woonkamer zosammieenzo

Soms zeggen mensen wel eens (ik ook), voor sommige items moet je gewoon geluk hebben. Juist als je er niet naar zoekt loop je er tegenaan. Bij deze stoere vloerlamp was dat precies het geval.

 • Marije
  maart 21, 2018 at 7:47 am

  Wat een stoere lamp!

 • Sarah
  maart 21, 2018 at 10:19 am

  Oh! Ik vind de vloerlamp echt uniek. En je woonkamer zou zo in een interieur magazine kunnen belanden. Super mooi!

  • zosammie
   maart 21, 2018 at 1:44 pm

   Dankjewel 🙂

 • Rowan
  maart 21, 2018 at 5:06 pm

  Deze vloerlamp is inderdaad echt stoer! Fijn om daar zo tegenaan te lopen, dat zijn echte geluksmomentjes!

 • Evelyne
  maart 21, 2018 at 8:31 pm

  Waauw, leuke vloerlamp!

 • Nesrin
  maart 22, 2018 at 12:47 am

  Het past precies bij jullie living! Ik zag em op Insta voorbij komen en vind em erg leuk.

 • Tamara S
  maart 22, 2018 at 5:58 am

  Die lamp is zo tof! De hele inrichting is trouwens wel mijn smaak.

 • Esmee
  maart 22, 2018 at 11:27 pm

  Gewaagd, maar heel erg geslaagd! Jeetje wat een tof gezicht, maakt het echt helemaal af! Prachtige inrichting!

  • zosammie
   maart 23, 2018 at 8:42 am

   Dankjewel 🙂

 • Lies
  maart 24, 2018 at 8:33 pm

  Ik heb op insta de hele metamorfose gezien, en ik moet zeggen dat jullie huis er echt geweldig uit ziet! Deze lamp is ook erg tof