Stuck in my head

Ik kan niet zonder muziek. Ik ben dan ook spotify fan, ontdek daar zoveel nieuwe muziek en heb alle muziek met spotify ook altijd bij me, ideaal! Iedere week op zaterdag deel ik graag een liedje met jullie.

Dit nummer blijft maar in mijn hoofd zitten de laatste tijd. Jaren geleden draaide ik het grijs en het blijft een lekker nummer : )

 

12 reacties op “Stuck in my head”

 1. Muziek is ook heerlijk om naar te luisteren Sammie!
  Helaas doen mijn boxen aan de pc het sinds een paar weken niet meer 🙁
  Lekker nummer en leuk filmpje!
  Ik wens jou een heel fijn weekend 🙂

 2. Muziek, de radio staat hier al een aantal uren aan, en ik zie de reacties voor mij, Outkast, vaag nog, maar de titel nog niet, dus ik ga zeker nog luisteren later, haha de afstandsbediening ligt wat ver weg en ik ben lui vandaag, meer dan lui 😉

  X

 3. Yeah! OutKast blijft goed en ik vind vooral dit liedje en clip geweldig. De clip, onderhoud/renovatie/opknappen van het huis staat voor een relatie die één van hun had met volgens mij Erykah Badu dat ging dus niet goed.

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top