Summer Bucket List Tag

Ik was op Google een beetje aan het zoeken naar tags en kwam deze tag tegen die verzonnen is door Minke. De Summer Bucket list tag leek me wel passend, de zomer laat zich tenslotte steeds een beetje meer zien. Al lijkt het de laatste dagen wel weer herfst.. Deze tag is een korte, 5 dingen die ik wil deze zomer.

Must Do.

Ik ga mezelf dit jaar dwingen om wat vaker de lange broek thuis te laten. Ik wil vaker een rokje of jurkje dragen en mijn benen worden niet bruin als ik ze maar blijf verstoppen onder een laag jeans. 1 van de redenen waarom ik die leuke rokjes en jurkjes nooit draag “maar ik heb van die witte benen” Ja, en dat blijven ze ook als ik ze niet eens wat daglicht gun. Jurkjes en rokjes it is dus deze zomer..

Must See.

Enge Buren, tijdens de Vierdaagse feesten treden ze weer op dit jaar en ik heb ze het eerste jaar dat ik in Nijmegen was met de Vierdaagse ook gezien. Ze zijn hilarisch en ik wil ze dit jaar zeker weer zien optreden.

wandelaars vierdaagseNog een must see voor mij. Veel wandelaars zien tijdens de 100ste Vierdaagse! Vorig jaar heb ik voornamelijk alleen op woensdag wandelaars gekeken en toen ik later die foto’s bekeek had ik spijt dat we niet vaker zijn gegaan. Ook een must do dus. Tijdens de Vierdaagse op meer plekken langs de routes wandelaars aan gaan moedigen.

Must Eat.

mais kolf met fetaDeze goddelijk lekkere maiskolf wilde ik weer scoren op food festival Trek dit jaar en dat is me afgelopen weekend gelukt. Ik at deze daar vorig jaar en dit was zo ontzettend lekker dat ik ‘m dit jaar weer wilde! Het was een mais kolf met feta kaas, chili, koriander en limoen, ik heb er van gesmuld en nu ik ‘m weer zie loopt het water me weer in de mond.

Ook kan een frisse salade niet ontbreken deze zomer, tijger garnalen van de BBQ (oh men, kwijlen hier) en meloenen. Oh, en heel veel ijsjes van Chocola Belga : )

Must Make.

Nou eigenlijk dus ook die mais kolf, zou wel super zijn als we ‘m thuis van de BBQ net zo lekker konden krijgen. Ook wil ik wel eens ijsjes maken dit jaar.

Must Drink.

summer bucketlistVeel water ; ) Ik wil weer smoothies maken & drinken en met stip op nummer 1: Drinken uit een verse kokosnoot!

25 reacties op “Summer Bucket List Tag”

 1. Leuke tag!
  Die maiskolf ziet er zeker hartstikke goed uit, zeg!
  Maar euh… waarom zou je misschien niet zelf eens een keertje meedoen met de 4-daagse?
  Oh, en wat de rokjes en de witte benen betreft… Ik probeer mijn benen daar altijd een beetje op voor te bereiden door eerst wat zonnestraaltjes mee te pikken op mijn balkon. Zodoende hoef ik mijn zomerrokje/-jurkje niet aan met van die spierwitte benen. (Dat helpt wel, hoor!)

  1. Uhm, 40 km wandelen per dag, 50 zelfs want Tommy wil alleen maar 50 spreekt me niet echt aan. Ik vind het trouwens ook veelte leuk om iedere avond de feesten mee te maken met volle energie 😉

 2. Leuke tag en mooie plannen! Die maiskolf ziet er echt te lekker uit! Krijg er meteen trek in.

  Denk dat ik deze tag van je ga overnemen 😉

 3. Die maiskolf ziet er heel lekker uit! Leuke bucketlist moet haalbaar zijn toch 😉 Ga je zelf de vierdaagse ooit een keer meelopen? Misschien leuk voor de bucketlist tag voor volgend jaar 😉

 4. Wow, hoe lekker ziet die maiskolf eruit!? Hele leuke dingen heb je voor jezelf opgeschreven, klinkt als een super zomer!

 5. Oooh, die maiskolf! Lijkt me echt heerlijk <3. En jaaa, lekker met een korte broek of jurkje naar buiten. Zo fijn! Leuke tag dit :).

 6. een summer bucketlist tag, super leuk…
  die maiskolf ziet er super uit, ik hou van maiskolven maar vind ze nooit zo lekker als ik ze zelf maak..

 7. Leuk, dan ga je vast ook mijn man aanmoedigen! Ik ben erg benieuwd hoe het hem deze Vierdaagse zal vergaan. Hij heeft niet zo lang geleden een knie operatie gehad, dus het zal flink aanpoten zijn.

 8. Dat moet te doen zijn toch, zo’n maiskolf maken! 🙂 Hij ziet er inderdaad lekker uit!

  En wat een goed voornemen, meer blote benen voor bruine benen, dat zouden mijn beentjes ook wel eens kunnen gebruiken 😉

 9. Die maïskolf ziet er goed uit! Ben zelf alleen niet zo’n fan van maïs, maar begin het wel steeds meer te waarderen (een soort van haha). Enneh, lekker blote benen hoor! Heerlijk als het warm is en ze worden vast vanzelf wel wat bruiner. 🙂

 10. Die maïskolf ziet er heerlijk op. Ik moet bekennen dat ik nog nooit een maïskolf op heb.
  Water vers uit de kokosnoot is trouwens een echte aanrader. Ik heb het in Indonesië wel eens gedronken, heerlijk!

 11. Perfecte tag voor de zomer! Ik wil ook nog zo graag drinken uit een verse kokosnoot, straks is het helemaal niet te zuipen haha :’)

 12. Wat een leuke tag om te lezen! Ik krijg echt al zin in de zomer. Leuke dingen heb je op je lijstje staan.

 13. Pingback: Summer Bucket List Tag | Plus een beetje

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top