sammie en koffie

Sunshine Blogger Award, vragen en antwoorden.

De Sunshine Blogger Award gaat weer rond en ik kreeg hem van Mevrouw Marloes! Dankjewel Marloes, ik ga je vragen met plezier zo beantwoorden : ) Ik heb deze award al eens eerder gehad, in 2014 om precies te zijn en de regels waren toen iets anders dan nu. Het komt er nu op neer dat ik 11 vragen heb gekregen van Marloes en die ga ik beantwoorden : )

 1. Waarom ben je begonnen met bloggen? Ik heb jaren geleden al eens eerder een blog gehad, het was vooral een online dagboek. Daarna heb ik een blog gehad waarop ik alles liet zien wat ik gemaakt had aan scrap kaarten en albums. Toen Tommy en ik een relatie kregen en het er naar uitzag dat ik naar Nijmegen zou gaan verhuizen besloot ik weer te gaan bloggen. Ik schrijf graag en vind online contact leuk. Het is ook een manier om creatief te zijn en dat vind ik erg leuk.
 2. Welke plek op de wereld zou jij graag willen bezoeken? Australië. Niet een specifieke plek, maar dat hele land zou ik graag ooit eens zien.
 3. Welke betekenis heeft jouw blognaam? Niet echt een diepe betekenis ; ) Omdat mijn blog een persoonlijke lifestyle blog is en voornamelijk over mij gaat en over alles wat mij bezig houdt is het de naam ZoSammieEnzo geworden. Staat voor mij en alles wat daarbij hoort ; )
 4. Wat hoop je nog te bereiken met het bloggen? Niets specifieks. Ik ben niet begonnen met bloggen om iets te bereiken. Ik wil gewoon schrijven, foto’s maken en deze delen. Dat daar soms leuke samenwerkingen bij komen kijken vind ik een mooie bijkomstigheid. Ik zou wel graag nog meer bloggers in het echt willen ontmoeten. Dat lijkt me gewoon erg gezellig!
 5. Welk gerecht verveelt jou nooit? Pasta! Ik ben dol op pasta met knoflook, olijfolie en Parmezaanse kaas.
 6. Maak je liever een stedentrip of ga je liever op strandvakantie? Het liefst heb ik een combinatie van de twee! Ik ben dol op strandvakanties, maar vind het ook super leuk om dorpen en steden te verkennen. De ideale vakantie is er voor mij 1 waarbij ik de ene dag op het strand een boek kan lezen en de volgende dag door de straten van een oude stad kan wandelen.
 7. Blog je op vaste momenten? Nee eigenlijk niet. Ik blog op de momenten dat ik er zin in heb, inspiratie heb en tijd. Dit kan in het weekend zijn, maar ik schrijf ook regelmatig in de avonden als ik thuis kom van mijn werk.
 8. Lukt het jou om een dag geen internet te gebruiken? Dat lijkt me best lastig. Sowieso kan ik op mijn werk niet zonder internet, maar ook thuis kijk ik toch regelmatig op mijn Iphone en die doet niet veel zonder internet. Op vakantie mis ik het dan trouwens weer niet, kan ik de hele dag door komen zonder mijn telefoon aan te raken. Het zal me dus vast wel lukken!
 9. Welk boek raad je iedereen aan om te lezen? Ik heb niet echt een aanrader, de meeste boeken die ik gelezen heb vond ik mooi of grappig of indrukwekkend. Er is niet 1 boek wat ik echt zou aanraden.
 10. Hoe hou jij het bloggen vol? Die vraag klinkt alsof bloggen een hele opgave is. Zo ervaar ik bloggen niet, het is een hobby waar ik plezier aan beleef. Er valt dus niks vol te houden. Mocht het ooit zo gaan voelen dan kan ik er misschien beter mee stoppen.
 11. Over welk(e) onderwerp(en) schrijf jij het liefst? De laatste tijd schrijf ik graag over ons interieur, ik merk dat dat me de laatste tijd veel plezier brengt en daarom schrijf ik er ook graag over. Ik vind het ook altijd leuk om een artikel te schrijven over een plek waar we geweest zijn en het maken van een outfit artikel vind ik ook leuk.

Ik ga deze award niet doorgeven of iemand ervoor taggen. Denk dat iedereen hem wel gehad heeft nu : ) 

5 reacties op “Sunshine Blogger Award, vragen en antwoorden.”

 1. Leuke antwoorden! Die pasta variant vind ik zo lekker om te maken. Lekker en simpel, goeie combi 🙂 Bloggers ontmoeten lijkt mij ook erg leuk. Een dag geen internet gebruiken lukt mij beter in ‘t weekend dan doordeweeks, omdat ik ook internet nodig heb voor m’n studie en stage.

  Liefs!

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top