Sunshine blogger award

sunshine-awardDoor Ester van Estrellaweb werd ik getagd voor de Sunshine blogger award. Leuk! Thanks Ester! Ik heb de regels van deze tag onderaan geplaatst. Ik kan je nu al vertellen dat ik niet 15 bloggers ga taggen.. 1. Ik ken niet zoveel bloggers en 2. De meeste zullen hem al wel hebben ingevuld gok ik : ) Aan de andere regels ga ik me wel braaf houden! Beloofd! Maar 7 random facts about me dus.. Ik hoop dat jullie niet liggen te slapen aan het eind van deze post!

1. Ik draag vaak een bril. Ik heb een bril nodig om ver te kunnen kijken, dus in de auto draag ik altijd een bril anders zie ik de afslag niet op tijd (tikje overdreven maar ik kan de borden echt niet goed lezen zonder bril) en tijdens het tv kijken draag ik ook een bril. Ik zie anders de ondertiteling heel wazig. Ik vind het helemaal niet erg, heb ook lenzen gehad maar wat een gedoe is dat! (ogen zitten nog half dicht als ik uit bed kom en die dingen in moet doen) Ik heb inmiddels 4 brillen en 1 nachtbril en ik draag ze regelmatig de hele dag, vooral op het werk. Is de wereld toch een stuk scherper!

2. Ik heb een bitje in ‘s nachts(nee ik verander niet in een paard als ik in slaap val) Ik knarsetand namelijk regelmatig dus om mijn kiezen te sparen en Tommy zijn nachtrust draag ik zo’n ding als ik ga slapen. Soms doe ik het nachten niet en dan weer nachten wel, vooral als ik niet lekker in mijn vel zit, me ergens druk over maak is het een drama. Ik had er erg veel problemen mee de eerste paar nachten.. Het sliep minder lekker (wennen) en in de ochtend heb je een smaak en kwijl in je mond waar een Bulldog jaloers op zou zijn! Waar ik het meest mee zat.. het is totaal niet charmant! Gelukkig was daar Tommy die zei: Ik heb veel liever dat je dit bitje in doet voor het slapen gaan dan dat je straks een kunstgebit hebt staan op het nachtkastje.. Dus..

3. Als de rode vlag uit hangt ben ik een enorme bitch of een hoopje emo ellende. Tommy heeft me in beide gevallen al een aantal keer mee gemaakt en gaat daar bijzonder goed mee om! Trapt enorm op mijn rem als ik sekreet eerste klas ben en is vol begrip voor mijn emo-drama-queen kant. Love him! (het is ook vaak op te lossen met bergen chocolade)(ja, die tip heb ik hem al gegeven voor als we straks samenwonen)

pfff.. dit was pas nummer 3!

4. Ik spaar Blond Amsterdam.. Ben er dol op en het maakt me blij als ik thee drink uit zo’n grote vrolijke beker!

5. Ik kan absoluut niet zonder mijn telefoon. Ik heb een Iphone 5s en onze relatie is bijzonder close. Hij is altijd opgeladen of hangt aan het stroom, gaat met me mee op ieder avontuur (ook tijdens de boodschappen en alle andere spannende avonturen in dit genre), gaat met me mee naar bed, is mijn meest gebruikte camera en gaat met mee naar het toilet! Ik vind hem alleen niet zo leuk als hij een enorm kabaal maakt als ik uit bed moet om te gaan werken.. (maar al mijn relaties met wekkers liepen niet best af)

6. Mijn eigen haarkleur is een soort mengelmoesje van peper en zout.. (Heel donkerblond) Ik vind het een vreselijke kleur.

7. Ik ben een enorme knuffelkont! Ik ben gek op knuffelen, vooral met Tommy.. Tommy is dat alleen niet.. en in het begin van onze relatie vond ik dat best lastig (vreselijk lastig) maar nu is dat geen probleem meer! Als ik er behoefte aan heb werp ik mezelf gewoon op hem en komt hij niet weg zonder knuffel en Tommy weet inmiddels precies wanneer ik er echt 1 nodig heb en dan krijg ik een spontane knuffel : ) Helemaal goed dus! En op andere momenten knuffel ik Bink gewoon ; )

Jaaahaa dat was de laatste! Best lastig nog om 7 feitjes over je zelf te verzinnen!

Zijn jullie nog wakker?

sunshineawardregels

13 reacties op “Sunshine blogger award”

  1. Hahahaha, ik verander niet in een paard! 😀 Oh ja, ik kan ook erg emo zijn en overthetopdramaqueengedrag vertonen!!! Hilarisch!

  2. Ik heb mijzelf vorig jaar ook zo’n vreselijk duur bitje aan laten meten, omdat ik mijn gebit al jarenlang aan het kapotmaken was. Je kwijlt inderdaad behoorlijk en naar wat ik begrepen heb ruik je ‘s morgens ook niet al te lekker uit je mond, maar ik heb wel veel minder tand- en kaakpijn, dus het is het waard.

  3. geweldige feitjes….
    Kunstgebid is het inderdaad net niet denk ik 😉
    Ik spaar ook blond, of spaarde… besloten dat er paar dingetjes weg ‘mogen’
    en mijn aaaaiii en ik, wereld uitvinding die smarthphones

  4. Heel leuk om te lezen! Wij hebben denk ik dan min of meer deelfde haarkleur, al is het mijne niet héél donkerblond, maar wel zo’n onbestendige, saaie kleur, al vindt de kapper het juist een geweldig mooie kleur (duh). Zelf hou ik juist helemaal niet van knuffelen, nu is er gelukkig ook niemand die dat wil met mij, maar die sporadische keer dat iemand het probeerd begin ik me na een paar seconden al zwaar ongemakkelijk te voelen. Ik heb wat moeite met lichamelijk contact, heeft met m’n verleden te maken.

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top