Sunweb vakantie Lesbos

Sunweb vakantie naar Lesbos, appartement Toula.

Zoals jullie al hebben kunnen lezen zijn wij op vakantie geweest naar Lesbos. We kwamen op de Sunweb vakantie site terecht tijdens onze online zoektocht en boekte daar onze vakantie. Ik was ontzettend tevreden met Sunweb en ons appartement. Vandaag iets meer over ons appartement Toula en onze reis via Sunweb vakantie.

Sunweb vakantie.

We hebben veel reviews gelezen voordat we definitief boekte, over Lesbos, over het plaatsje Petra en over het appartement Toula wat we op het oog hadden. Zo’n beetje alle reviews waren ontzettend positief. We kozen voor het kleinschalige appartement Toula zonder zwembad en poespas, voornamelijk om kinderen te ontwijken. We zijn gewoon beide niet zo van de kleine huilende kinderen en bij locaties zonder zwembad of verder entertainment is de kans het kleinst om ze tegen te komen. We haten kinderen niet hoor, we vinden ze gewoon over het algemeen niet zo leuk ; ) No offence! Ook vinden we het leuk als het allemaal kleinschalig is en voor eten zorgen we zelf wel. We vinden het allebei te leuk om leuke restaurantjes te bezoeken en gaan daarom niet voor een hotel. We boekte de reis en appartement Toula via de Sunweb vakantie site en dit ging allemaal bijzonder soepel.

Sunweb vakantie

Reizen met Sunweb en Transavia.

De vliegreis was kut. We hadden er niet op gerekend dat we een tussenstop hadden en daardoor bijna 6 uur over de heen reis zouden doen. Gelukkig hadden we extra been ruimte geboekt voor deze vlucht met Transavia. Verder was alles prima, we waren alleen doodop toen we aankwamen. Midden in de nacht vertrekken naar schiphol, daar 3 uur rond hangen om vervolgens om 06:00 te gaan vliegen is best vermoeiend. We waren beide wel verrast toen we op het vliegveld van Lesbos opgewacht werden door 2 heren van Sunweb. We werden welkom geheten, onze naam werd afgestreept en we werden naar de juiste bus gestuurd. Dat hadden we niet verwacht. 1 van de heren reed mee in de bus, vertelde onderweg het 1 en ander over de omgeving en plaatsen waar we langs reden en gaf informatie. We werden voor ons appartement gedropt en als we wilden konden we de volgende ochtend excursies bij ze boeken. Allemaal super netjes geregeld!

Op de dag van vertrek reed de bus netjes op tijd weer voor het appartement, 1 van de heren van Sunweb kwam ons ophalen. Ze waren zelfs iets vroeger vanwege het noodweer wat onderweg was. Niemand hoefde in de regen te wachten! 1 van de heren van Sunweb droeg zelfs mijn koffer naar de bus! In de bus werd ons uitgelegd hoe het werkt op het vliegveld van Lesbos. Niet te vergelijken met Schiphol uiteraard, inchecken kon je bijvoorbeeld niet van te voren online doen. Dit deden we ouderwets op het vliegveld zelf. Bij de incheck balie stonden beide heren van Sunweb weer. Zij hielpen met zware koffers op de weegschaal plaatsen, wezen ons naar de juiste plek om de koffer ook daadwerkelijk in te leveren en voorzagen iedereen die het nodig had van nieuwe handbagage labels. Ook maakte ze met verschillende vakantie gangers een praatje en stonden voor iedereen klaar met vragen. Ik kan alleen maar zeggen: dikke duim omhoog voor Sunweb!

Appartement Toula.

Appartement Toula

Bij het appartement Toula aangekomen stond een lieve Griekse dame ons al op te wachten. Stella sprak gebrekkig Engels maar was erg vriendelijk. Na een kort gesprek aan de telefoon met haar dochter die wel Engelse sprak liet ze ons het appartement zien. Deze was ruim en schoon met een klein buiten zitje waar je prima met 4 man kon zitten. Ook hing er een kleine waslijn met knijpers. We hadden ongemerkt een 2 kamer appartement geboekt waardoor we 2 extra bedden hadden.. Onnodig maar ook wel lekker al die ruimte. De bedden hebben we de hele week als kleding kast gebruikt en de kleding kast hebben we leeg gelaten ; ) Er lag zelfs een föhn klaar op de kaptafel in die tweede slaapkamer, super luxe vond ik! Had ik mooi mijn eigen föhn voor jan doedel mee gesleept ; )

toula petra

De douche vind ik altijd een dingetje op vakantie, het is altijd maar af te wachten of je niet een lauw pis straaltje hebt waarbij je denkt dat je je haar beter kunt wassen in een emmer. Niet aan de orde hier bij appartement Toula, de douche straal was niet alleen krachtig en goed op temperatuur te mengen maar ook nog eens ruim! Happy Sammie! Dat we direct aan zee zaten was ook zo gaaf! Iedere keer weer dat we ons appartement verlieten genoot ik van het uitzicht, zo wonderlijk mooi! Ik kan maar 1 min puntje noemen aan het appartement, het was extreem gehorig! We konden onze buren bijna woordelijk verstaan, gelukkig waren ze Grieks (gok ik) en verstonden we niks van elkaar ; ) We hebben er ook alleen maar de eerste avond last van gehad omdat wij vroeg naar bed gingen, de rest van de vakantie hebben we er geen last meer van gehad en ons er niet meer aan gestoord. Er viel toch niets aan te doen tenslotte, dan kun je je ook maar beter niet ergeren.

appartement Toula review

Na 3 dagen kregen we schone handdoeken, onze lakens werden iedere dag opnieuw opgevouwen, soms in waaier vorm, soms gewoon netjes op een stapeltje. Het prullenbakje werd iedere dag geleegd en ons eigen afval zakje in de keuken was ook iedere dag weer leeg. De bloemen bij het appartement stonden prachtig in bloei en er werd duidelijk veel aandacht aan besteed, echt zo mooi! Toen we vertrokken konden we onze koffers bij Stella in de kamer laten staan, om 12 uur moesten we uit onze kamer zijn en we werden pas om 5 uur opgehaald door de bus dus dat was ideaal. Rond half 5 waren we terug bij het appartement. Er werd ons nog koffie aangeboden, we konden gewoon nog even plassen en ik heb haar een knuffel gegeven en 3 zoenen toen we vertrokken. Ik kreeg een takje heerlijk ruikende munt in mijn handen gedrukt. Tommy deed hetzelfde en ze fluisterde in zijn oor: nice people. Lief! Tommy gaf haar 15 euro fooi en ze viel nog net niet om. We hebben appartement Toula en alle dames daar een plekje in ons hart gegeven.

Onze Sunweb vakantie naar Lesbos is ontzettend goed bevallen. Volgende week in een nieuw artikel meer over onze vakantie in Lesbos.

14 gedachten over “Sunweb vakantie naar Lesbos, appartement Toula.”

 1. Wat heerlijk, zo’n ervaring! Vliegen met een tussenstop is inderdaad niet fijn, zeker niet als je zo vroeg in de nacht op moet om te starten.. Griekenland lijkt me waanzinnig en het lijkt me gaaf om daar eens naartoe te gaan 🙂

 2. Jullie hebben het absoluut getroffen dus, dat is altijd fijn.

  Wat de badkamer betreft, lol, wij halen altijd een fles bleek en azijn, kun je overal wel vinden, en maken dan eerst zelf even schoon voor het idee, hahahaha

  X

 3. Ah klinkt als een erg fijn appartement! Het is toch altijd een gokje waar je precies terecht komt. Fijn dat het zo onwijs goed bevallen is bij jullie!

 4. Het lijkt erop dat je nog nooit zo’n soort pakketvakantie hebt gedaan, want alles wat je opnoemt hoort ook zo te gaan. Vaak ook elke dag schone handdoeken en schoonmaak, met een dag vrij voor de kamermeisjes. Leuk om te ervaren dan hè.
  Mooie herinneringen gemaakt, TOP!

  1. Ik heb wel eens eerder iets soortgelijks via Corendon gedaan maar dat was uitermate slecht en lang niet zo goed geregeld als deze reis. Er was inderdaad iedere dag schoonmaak, niet iedere dag schone handdoeken, maar dat doe ik thuis ook niet hoor 🙂 we hadden daar 2 handdoeken per persoon toen we aankwamen dus was helemaal goed.

 5. Wat leuk! Klinkt alsof je het echt naar je zin hebt gehad. Om eerlijk te zijn had ik zulke goede begeleiding niet bij Sunweb gedacht. Goede review (nu wil ik ook haha) liefs Josine

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven