Grumpy cat shirt

Superfout! Grumpy cat op je shirt ; )

Nog niet zo lang geleden ontdekte ik de webshop SuperFout! De naam doet al het 1 en ander vermoeden, maar ik moest wel erg lachen toen ik het assortiment bekeek. De meest foute afbeeldingen komen voorbij op t-shirts en truien! Ik kon het niet laten om er 1 te bestellen voor mezelf. Ik dacht ook aan jullie, echt waar, ik geef er vandaag 1 weg!

Je kunt bij SuperFout! ook je eigen design op een shirt of trui laten drukken. Je zou bijvoorbeeld je eigen kat of hond op een shirt kunnen laten drukken, of misschien je blog logo! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ik trok de stoute schoenen aan en scoorde een shirt om weg te mogen geven aan 1 van jullie! Het is een maat M, ik draag op de foto een maat S. Wie haar tweede blog verjaardag vierde pas geleden moet natuurlijk ook trakteren ; ) Ik vond dit foute shirt briljant, Grumpy cat is gewoon de bom! ; )

SuperFout!

Wat je moet doen om te winnen?

Laat hier onder een reactie achter dat je mee doet, vergeet je mailadres niet in te vullen. And that’s it!

Succes!

De winactie loopt tot en met 10 oktober en de winnaar krijgt per mail te horen dat hij/zij gewonnen heeft : )  Winactie gesloten!

Ze hebben trouwens nog veel meer foute shirts in het assortiment en ook truien. Vooral het aanbod met katten afbeeldingen is groot. Ik zag dat ze ook foute kerst truien hebben dus ik weet waar ik deze december moet zijn : D

sammie-info

21 gedachten over “Superfout! Grumpy cat op je shirt ; )”

  1. Je rockt em hoor! Superleuk. Gave foto’s weer met een heel mooi achtergrond ook. Ik pas want ik denk dat ik erin zou slapen en niet buiten mee zou durven shinen.

  2. Heel fout maar o zo leuk, zeker met die kat die doet het altijd goed. Zo maak je wel de bom hallo is ben de kat zie mij ik waag een kansje

  3. Supervet en… ik heb precies maat M! Als ik hem zou winnen en hij is op tijd binnen, dan gaat het shirt mooi mee naar Amerika! 😀

  4. AH dit valt dus echt onder het kopje goed fout.
    Een M is wel te groot, maar zou perfect zijn voor een oversized shirt!
    Ik doe mee!

  5. Ik doe zeker mee! Supergaaf shirt. Normaal ben ik vaak van donkere kleding maar deze winactie kan ik niet voorbij laten gaan 😀

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven