lucky socks

Sushi, nieuwe salontafel en boodschappen.

Een van alles wat blogje dus met slechte kwaliteit foto’s ; ) Gewoon weer eens een klets praatje. Vorige week had Tommy geen zin om te koken en belde vanuit de auto dat we buiten de deur gingen eten. Daar zeg ik geen nee tegen!

We reserveerde een tafeltje bij Shabu Shabu en ik propte mezelf helemaal vol met sushi. Te vol eigenlijk. Thuis na de koffie had ik een buik alsof ik zwanger was van een vierling en wilde ik alleen maar liggen, maar het was het waard! Het was zoooo lekker!

Vrijdag de dertiende had ik een dagje vrij. Ik had op de radio gehoord dat het weer een drama zou worden en had geen zin om de snelweg op te gaan. Achteraf gezien viel het allemaal wel mee al sneeuwde het wel een aantal keer in Nijmegen. Ik had mijn lucky socks aan die dag. Ik heb besloten dat deze knalroze sokken voortaan mijn geluks sokken zijn ; )

Bink mocht af en toe een avondje bij ons op de bank. Hij is trouwens weer helemaal zichzelf en lekker actief in de avond. Ik bestelde cactus kaarsjes en nam afscheid van het witte dienblad, deze is vervangen voor een plak hout. Verder hadden we allebei zo geen zin om boodschappen te doen dat we de thuis bezorg service van de AH een kans gaven. Wat een genot is dat!

Afgelopen zaterdag waren we bij de Kwantum en wandelde daarna nog even naar de Pronto. Direct bij binnenkomst werd ik op slag verliefd op een salontafel en ook Tommy vond de tafel apart. Bij het verlaten van de winkel kwijlde we er nog even bij en besloten er een nachtje over te slapen. Was het echt mogelijk dat we een salontafel allebei mooi vonden?

nieuwe salontafel

Ja dat was mogelijk! Zondag haalde we de tafel op en sindsdien staat deze te pronken in onze woonkamer, wat een vreemd gezicht is. We zijn de laatste jaren langzaam overgegaan naar een stijl die we beide mooi vinden en dat ging steeds prima. Er kwam een nieuwe bank, nieuwe lampen en we gaven de eettafel een nieuw look door het behandelen van het hout en nieuwe tafelpoten.

Nu lijkt er een kleine oorlog in huis te zijn tussen onze nieuwe stijl en de oude strakke witte stijl van Tommy. De tv kast vloekt als een malle bij de rest. Die staat dus nu hoog op het lijstje: Get rid of it! Net als de depressie op zich zal deze tv kast het pand uiteindelijk moeten verlaten. Tot die tijd kijken we gewoon alleen nog maar naar de nieuwe tafel ; )

23 gedachten over “Sushi, nieuwe salontafel en boodschappen.”

 1. Oh ik heb dat ook altijd als wij sushi gaan eten! Veels te veel! Heerlijk! Maar dat is inderdaad een leuke tafel, bij ons is alles wit, maar dan ook echt alles.

 2. Geweldige tafeltjes! Ik hou daar van. 🙂 Super leuk ook dat je dat witte dienblad hebt vervangen voor zo’n plak hout. Ziet er heel tof uit met die cactus(!)kaarsjes er op. Zou dit ook zo neer willen zetten hoor, hihi. Nice!
  Haha, en zwanger van een vierling… Dan heb je wel errrug veel gegeten. Nee grapje, fijn dat je lekker genoten hebt van de sushi! 🙂

 3. Wat een onwijs leuke tafeltjes!
  In Nijmegen twijfel ik altijd of ik naar Sumo of Shabu Shabu moet gaan, meestal kies ik dan toch maar voor Sumo (of als we onderweg zijn voor Orient Plaza) omdat ik daar vaker ben geweest, maar ik begrijp dat het de volgende keer Shabu Shabu moet worden ;). Liefs.x

 4. Wat een toffe tafel! en haha ik ben echt niet van de sushi, ik heb het geprobeerd in Rotterdam bij Shiki (prachtig restaurant) maar de smaak die eraan zit.. nah niet mijn ding haha! de rest van de meiden vond het dar geweldig.

 5. Leuk dat jullie smaak zo dichtbij elkaar komt qua meubilair. De tafel is prachtig!
  En Sushi.. nee, ik snap niet wat je eraan vindt, maar hoop dat je binnenkort weer eens lekker kunt genieten, dat wel hoor! 🙂

 6. Wat een gave salontafel! En ook heerlijk dat als Tommy geen zin heeft om te koken, jullie sushi gaan eten. Doe mij maar zo’n vriend! Ik ben nu al benieuwd naar jullie nieuwe tv-kast ;). Malou x

 7. Hee wat goed dat jullie dezelfde salontafel mooi vinden! Lijkt mij makkelijk 🙂 Hij is bijzonder zeg met al die lijnen!

 8. Ik vind de nieuwe tafel heel gaaf! Fijn dat jullie dezelfde salontafel mooi vinden.
  Zo een volle buik van sushi heb ik ook altijd 😉

 9. Oeh mooie tafeltjes! Poehh Michael en ik vonden een salontafel ook zo moeilijk om te vinden. Zijn we al een paar jaar naar op zoek (en al die jaren hebben we een standaard Ikea ding, wit en vierkant..). Wij hebben ook eindelijk een prachtige salontafel gevonden! Eind februari komt ie als het goed is binnen! Kan niet wachten!

 10. Sushi is zo lekker! Leuke salontafel, toch wel fijn dat jullie eenzelfde stijl beginnen te ontwikkelen qua woondecoratie/interieur.

 11. Wauw wat een ontzettend gave salontafel! De sushi helaas wat minder, ik heb echt een afkeer tegen elk schepsel dat uit de zee komt (met het eten dan hoor) oh wacht behalve mosselen, die zijn geweldig. Maar verder, ik heb laatst sushi geprobeerd en ik vond het echt ranzig. Maar laat ik de pret niet langer bederven over mijn afkeer tegen zee-voedsel 😛 En who cares over je foto kwaliteit, we hebben wat we wilden zien :).

 12. Dat is ook lastig hoor als je bij je partner intrekt en langzaam maar zeker samen een nieuwe stijl ontwikkelt. Die salontafel is trouwens wel heel erg mooi, ik hou sowieso wel van hout als materiaal. Dat vind ik juist altijd veel warmte geven.

 13. Wat een mooie tafel! Nijmegen is best een eind rijden voor ons, maar 4 juli gaan we naar Robbie Williams in het Goffertpark dus ik zet Shabu Shabu in mijn boekje met “ooit nog een keer doen” dingen.

 14. Wat is het altijd heerlijk om niet te hoeven te koken maar gewoon gezellig uit eten.
  Ziet der echt lekker uit die sushi, kan ik best geloven dat je daar super veel van eet.
  Wauw super mooie salontafel meid, super dat jullie nu een eigen stijl begingen te krijgen.

 15. Wat een gave tafel Sam!!!! Daar ben ik nu ook spontaan verliefd op, en ja als je dan nog een meubelstuk hebt staan die niet past, whahahaha ik ken het idee, maar soms, lieverd ook jij, geduld is een schone zaak en zo fijn als dat ooit vervangen zal worden door iets wat jullie samen echt mooi vinden 😀

  X

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven