TAG: Blogmannen

Ik vond deze tag bij Metro Paul en vond hem geweldig dus ik neem hem over : ) Want ja.. waarom zijn er meer vrouwen die bloggen dan mannen?! Waarom zijn er niet meer papa bloggers? Lijkt me erg leuk om het van die kant te lezen eerlijk gezegd. Of kook blogs door mannen.. Tommy zou hier zo voor in aanmerking komen vind ik. (foto bron)

1.ย Welke vijf mannelijk bloggers volg jij? Metro Paul dus ; ) Dennis met zijn blog Messe Noire, Billy en MichielZiet. Ik kom niet eens aan de 5!

2. Wie van deze mannen is jouw favoriete blogger? En waarom? Ik heb niet echt een favoriet eerlijk gezegd. Ik lees graag bij Billy omdat ik het leuk vind omdat hij ook een persoonlijke blogger is, je een blik op zijn leventje geeft. Bij Michiel kom ik als ik tijd heb voor veel tekst en ik weet dan dat er weer wat te lachen valt met zijn humor.

3. Heb je een voorkeur voor een blog van mannen of vrouwen? En zo ja waarom? Nope!

4. Wat is jouw verklaring voor het feit dat bloggende mannen in de minderheid zijn? Ik denk dat het toch een beetje als een vrouwen wereldje word beschouwd, mannen niet de behoefte voelen om alles te delen met iedereen, het voor mannen niet mannelijk genoeg is? Misschien besteden mannen hun tijd liever anders. Ik weet het ook niet.

5. Wat moeten de mannelijke bloggers doen om meer op te vallen? Meer reageren bij andere bloggers, ook bij de vrouwen, denk ik. Zo heb ik bijvoorbeeld Billy ontdekt omdat hij bij mij een reactie achter liet. MetroPaul heb ik ontdekt omdat hij bij iemand anders tussen de reacties stond en ik door geklikt heb. Ik denk dat dat al zou helpen!

6. Wat is jouw favoriete blogpost geschreven door een man? Poehh moeilijk! Ik vond deze van Dennis erg leuk toen hij vertelde papa te worden maar deze van MetroPaul vond ik ook geweldig!

7. Welke man moet volgens jou morgen een blog beginnen? En waarom? Ik zou kunnen zeggen Tommy omdat hij zo lekker kan koken en die recepten eens zou moeten delen (nu doe ik dat, kan ik ook is wat recepten delen haha) maar schrijven is niet zo zijn ding geloof ik. Ik zou wel een blog willen zien van 1 van mijn mannelijke vrienden. D. is namelijk ontzettend grappig, kan geweldige verhalen vertellen, heeft geweldige humor, heeft een relatie met mijn vriendinnetje N. en is net papa geworden. Ik zou zijn blog met veel plezier lezen maar denk niet dat hij een blogger word ; )

8. Welke beginnende mannelijk blogger vind jij een aanstormend talent? Ik ken geen beginnende mannelijke blogger!

9. Nomineer enkele bloggers voor deze tag. Ik zou graag Billy taggen en Jenn.

27 reacties op “TAG: Blogmannen”

 1. hahahaha, Billy en ik hebben history ๐Ÿ˜‰ Leuk dat je hem getagged hebt, ik weet zeker dat hij het over zal nemen, en dan komt mijn rijtje ook vanzelf tevoorschijn ๐Ÿ˜€

 2. hรจhรจ, ik had het blog al gelezen bij Paul.
  Ik voel me vereerd hoor, Sammie. En ook leuke reacties hier.
  Ik zal ’s zeker beantwoorden, vond het wel een interessant gegeven… ๐Ÿ˜‰

 3. Bedankt voor de tag, ik ken eigenlijk maar heel weinig mannelijke bloggers. Maar ik ga mijn best doen ๐Ÿ˜€

 4. Door dit artikel kom ik erachter dat ik helemaal geen mannelijke bloggers volg haha. Ik heb eigenlijk geen idee waarom.

 5. Leuk om te lezen! En ja, ik kom ook maar heel weinig mannen tegen op mijn blog, Metro Paul heb ik weleens voorbij zien komen en ook weleens bij hem gekeken maar verder zijn het inderdaad vooral vrouwen. Raar toch, want er zijn wel ontzettend veel goede schrijvers!

 6. Wat een leuke tag! Bij jou ontdek ik altijd weer nieuwe tags, die ik verder nergens tegenkom. Ik ken geloof ik helemaal geen mannelijke bloggers.. Of wacht: everything Tim, maar die volg ik verder niet.

 7. Weetje, behalve paul lees ik geen een mannen blog,
  geen idee waarom, nooit naar gezocht of tegen gekomen denk ik…
  Ik zeg tegen Tycho ook steeds dat hij moet bloggen met al zijn voetbal weetjes, maar dan kijkt hij me idioot aan…

 8. Grappig, ja ik kom ik niet boven de 5 mannen (zelfs niet op de 5) :p
  Goeie vraag, ik denk dat in de regel vrouwen veelal makkelijker over zichzelf en hun dagelijkse dingen praten (en het interessanter vinden bij een ander terug te lezen) dan mannen.

 9. Leuk ingevuld Sammie. Ik volg er twee Metro P en everything Tim.

  Mannelijke bloggers zouden inderdaad meer moeten reageren, alle chicks klikken dan echt door juist omdat het opvalt als een man reageert tussen al die kippen.

 10. Pingback: Blogmannen-tag | Gedachtenspinsels

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top