Tag time..

Bink liet bij deze foto duidelijk blijken dat hij vind dat hij veel fotogenieker is als Punk..
De doggies en ikke..

Ik ben weer getagd! Dit keer door Saskia voor De Blog Top 3 Tag! Leuk, leuk om is een tag over bloggen in te vullen! Dankjewel!

1 van de regels van deze tag is: Gebruik als illustratie je favo plaatje/foto dat iets te maken heeft met het getal drie. Vandaar bovenstaande foto. We staan er met z’n drietjes op. Ik had het liefst een foto met Tommy willen plaatsen uiteraard maar ik wil Tommy niet met foto op m’n blog zetten.

sambril01. Welke drie dingen zijn voor jou onmisbaar bij het bloggen? Internet ; ) Telefoon en pc of laptop.

02. Welke drie dingen mogen niet op een blog ontbreken? 1. Categorieën vind ik heel handig, 2. Ik vind het leuk als er een stukje over de blogger is, of dat nu een aparte pagina is of gewoon een stukje tekst in de menu balk en 3. een Follow me button!

03. Over welke drie onderwerpen schrijf je het liefste?
Ik vind het leuk om persoonlijk te schrijven, daar ben ik ook voor begonnen met bloggen, m’n verhaal kwijt kunnen.. Vind alles leuk wat je hier kunt terug vinden anders zou ik het niet op mijn blog geplaatst hebben. Maar als ik dan toch 3 dingen moet opnoemen.. Ik vind het leuk om over eten te kletsen en nr 3 is dan toch wel sokken ; )

04. Wat zijn de drie populairste posts op je blog? Uhm.. even kijken of ik dat kan vinden in de statistieken van WordPress..

sambloggen05. Welke drie dingen wil jij uitstralen/bereiken met je blog? Pff dit vind ik een moeilijke! Voorop gesteld dat toen ik met deze blog begon gewoon wilde schrijven, dat miste ik. Ik wilde dus eigenlijk niks bereiken met mijn blog. Nu vind ik het mooi om te lezen als mensen zeggen dat ze blij worden van mijn stukjes en fototjes, dat ik ze iets kan opvrolijken. Dat is een mooi iets om te bereiken! Natuurlijk is het een leuke droom om hier ooit iets mee te verdienen maar dat is niet mijn doel.

06. Via welke drie social media is jouw blog te volgen? Twitter, Instagram en (als dit als social media mag) Bloglovin.

07. Wat zijn drie voor- of nadelen van bloggen? Voordelen! 1. Ik kan ouwehoeren wat ik wil, ik kan mijn verhaal kwijt en een beetje crea zijn. 2. Het is zo leuk om de reacties te lezen van andere bloggers, het digitale contact met anderen vind ik een groot voordeel. 3. Je kan het doen waar je maar wil, wanneer je maar wil en het kost niks. Vrijheid blijheid!

08. Welke drie lezers laten de meeste reacties achter? Jacqueline, Marion en Eliza. Thanks ladies! : )

09. Wat zijn jouw drie favoriete blogs van andere bloggers? Oh wat oneerlijk om te vragen! Er zijn zoveel leuke bloggers! Ik doe gewoon net alsof ik deze vraag niet gelezen heb.

10. Over welke drie onderwerpen lees je het liefste bij andere blogs? Ik ben gek op persoonlijke blogs dus die lees ik het liefst. Huisdieren post vind ik vaak ook zeer vermakelijk. Plogs! Altijd leuk om te zien wat een ander de hele dag doet : )

11. Welke drie blogtips heb jij voor andere bloggers? Uhm, ik als ervaren top blogger (uch uch) heb briljante tips (uch uch) 1. Ik denk dat het belangrijk is om dicht bij jezelf te blijven net als in real life trouwens. Doen wat jij leuk vind. 2. Wees eerlijk en ga een product niet de hemel in prijzen als het eigenlijk poep is. 3. Sjonge, best lastig dit! Uhm.. Maak je niet druk om wat andere misschien van je denken. Schrijf gewoon wat je wilt schrijven, als iemand het niet leuk vind om te lezen, jammer dan. We kunnen geen rekening houden met iedereen op het www en we zijn allemaal maar mensen.

Na deze briljante uitspraken (kuch) wil ik deze tag doorgeven aan..

Jacqueline, Marion, Petra, Iris, Ester, Eliza, Inge, Jenn, Joor, Evelien, Sarah en Marlayne.

De regels van deze tag..

  • Link naar deze blogpost.
  • Gebruik als illustratie je favo plaatje/foto dat iets te maken heeft met het getal drie.
  • Beantwoord de elf vragen op jouw manier.
  • Nomineer twaalf andere bloggers en laat hen weten dat je ze genomineerd hebt.

21 gedachten over “Tag time..”

  1. Pingback: De Blog Top 3 Tag | Mijn Kladblog

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven