Tag | Wie, Wat, Waar?

Inge van de blog Monsieur Mango gaf mij laatst deze tag door en ik vind het leuk om af en toe eens een tag in te vullen. Inge, bedankt dus! Het is een tag met alleen maar vragen die beginnen met ‘wie’, ‘wat’, en ‘waar’. Niet te moeilijk, hou ik van : )

Wie heb je voor het laatst aan de telefoon gehad?

Mijn mams, om te vragen of ze mijn carnavals kostuum nog gevonden had : D

Wat had je vandaag eigenlijk moeten doen, maar heb je niet gedaan?

Kom op zeg, het is nog vroeg! De dag moet nog beginnen ; )

Waar ben je het meest bang voor?

Alleen over blijven en eenzaam worden. Haaien vind ik ook doodeng en drijfzand.

Wie wil je bedanken en waarvoor?

Mijn moeder, nog een keer voor de geweldige surprise party die ze geregeld had voor mijn verjaardag. Ik vond het fantastisch!

Wat ga je morgen doen?

Mijn auto naar de garage brengen en luieren, vandaag is namelijk mijn laatste werkdag bij mijn huidige werkgever! Volgende week maandag begin ik aan de nieuwe baan, spannend!

Waar ga je deze zomer naar toe op vakantie?

We gaan dit jaar niet op vakantie. We willen sparen en ik durf het niet meer aan met Bink. Bink is oud en na zijn laatste zieke maand wil ik niet meer ver bij hem uit de buurt zijn. Het gaat goed met de hartmedicijnen die hij heeft, maar je weet maar nooit.

Wie heb je al lang niet meer gezien en zou je eigenlijk as soon as possible weer mee moeten afspreken?

Ik heb zo’n beetje al mijn vriendjes, familie en vriendinnen nog gezien met mijn birthday party. Dus dan ga ik voor Nesrin, het word wel weer tijd voor een nieuwe blog date ; )

Wat was je eerste gedachte toen je wakker werd?

Ik wil niet uit bed. Poep wekker. LAATSTE DAG!!!

Waar zou je nooit naar toe willen? (land, pretpark, plaats etc.)

Nooit vind ik lastig. Zeg nooit nooit. Toch denk ik dat wel met enige zekerheid kan zeggen dat ik nooit naar Rusland zou willen. Het land, de taal, de leider en het klimaat trekken me helemaal niet.

Ik geef deze tag door aan: Joycerdt, Northflix en Marije. Voel je niet verplicht om de tag in te vullen al is het natuurlijk wel leuk als je het wel doet ; )

De bedenker van deze tag is Simone.

22 gedachten over “Tag | Wie, Wat, Waar?”

  1. Leuk! Wij gaan dit jaar maar een paar keer een paar dagen weg. 1van onze katten is ook al oud en willen we ook niet zolang alleen laten. Nou ja alleen, ze worden natuurlijk verzorgd maar toch.

  2. Leuke tag! Ik had ongeveer dezelfde gedachte toen mijn wekker vanmorgen ging (behalve dat het voor mij nog niet de laatste dag is)

  3. De vraag, wat had je moeten doen maar heb je niet gedaan, hahahaha ja dit is er dus zo eentje die je eigenlijk in de late avond moet invullen, heel erg leuk, weet ik weer meer van jou 😀

    X

  4. Misschien dat ik deze ga overnemen, want ik heb op het moment niet echt blog inspiratie en vind wel dat ik weer even wat moet posten! Leuk ingevuld 😀

  5. Leuke tag. Ik dacht eerst: niet op vakantie? Maar toen zag ik de redenen en die zijn heel logisch. Misschien neem ik hem wel over voor tijdens mijn vakantie.

  6. Blijft leuk om op die manier weer meer van je te weten te komen! En ja, die wekker… ik wen er nooit aan dat dat ding om half 7 rinkelt. Vooral niet als het nog zo donker en koud is.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven