Tarzan, Miss you already, Alice & Suicide Squad.

Ik heb weer wat films gezien de afgelopen tijd. Toen Tommy bij zijn paps was ben ik los gegaan op de drama films, lekker mee janken en genieten van drama’s en vrouwen zonder commentaar van een man er doorheen. Maar we keken samen ook naar Tarzan, en die viel niet tegen!

The legend of Tarzan, ik zag deze film bij KPN staan en we hadden allebei wel zin in een filmpje. Hoewel Tommy ook van deze film weer een hoog Disney gehalte verwachte vond hij hem toch wel goed in elkaar zitten. Er zitten best wat spannende momenten in en ik vind de apen in de film geweldig! Aanradertje dus. Het verhaal gaat hier over een volwassen Tarzan die al lang terug is in de bewoonde wereld maar terug gaat naar de jungle.

Suicide Squad, deze film waren we in eerste instantie zo voorbij gescrold door het plaatje wat er bij stond. Gelukkig hebben we ‘m uiteindelijk wel gekeken want deze film is zoooo leuk! Het verhaal: De geheime overheidsorganisatie doet een beroep op een strijdmacht bestaande uit een aantal supercriminelen. Ze staan bekend als de Suicide Squad. Ze krijgen gevaarlijke opdrachten toegewezen in ruil voor een kortere gevangenisstraf. Deze zogenaamde superhelden zijn bijna allemaal niet helemaal wijs en de vrouwelijke personage Harvey was mijn favoriet.

Miss you alreadyMiss you already is zoals Tommy het noemt: een film voor vrouwen die van huilen houden. Ik denk dat dat ook best wel een prima omschrijving is. Het gaat hier om een hechte vriendschap tussen 2 vriendinnen waarvan de 1 al lange tijd probeert zwanger te worden en de andere vriendin vecht tegen kanker. Ja, ik zat er bij te janken, ik kan altijd slecht tegen dit soort films en de tranen lopen dan al snel. Wel een mooi verhaal!

Alice through the Looking Glass wilde ik al zien vanaf het moment dat deze in de bios draaide. Ik ben alleen niet zo’n bios ganger en wacht altijd af. Toen zag ik hem 19 feb ineens op Netflix staan en besloot ik de film gelijk te kijken. Ik ben voornamelijk helemaal weg van het karakter Hatter (gespeeld door Johnny Depp), vond hem in de eerste deel ook helemaal geweldig. We zijn met de carnavals optocht zelfs een keer allemaal als Hatter verkleed gegaan. Deze film vond ik weer visueel top en ik heb genoten van alle mooie kostuums. Het verhaal was leuk, geen hoogstandje, maar leuk.

19 gedachten over “Tarzan, Miss you already, Alice & Suicide Squad.”

  1. Maar, Alice.. dit is al honderd keer op tv geweest ook, en nu pas gezien? :O

    En die vrouwenfilm, die kun je op een moment als deze wel even goed gebruiken, het reinigt echt de ziel, no matter what!

    X

  2. The Legend of Tarzan moet ik nog kijken, hoor er verschillende meningen over dus ben wel benieuwd. Suicide Squad vond ik ook fantastisch en Alice Through The Looking Glass heb ik in iMax3D gezien, zo visiueel mooi gemaakt!

  3. Ik maakte een sprongetje een aantal dagen terug toen ik zag dat Alice op netflix staat! 😀 Wil ik zeker es kijken en Suicide Squad ook!

  4. Wat grappig, Suicide Squad vond ik zo tegen vallen. Ik ken er echt naar uit. Dus baalde er zelfs van. Ik vond het verhaal zwak en de karakters kwamen voor mij niet uit de verf. Ook Alice vond ik een tegenvaller.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven