Tea & Chocolate time.,

Ik vertelde hier al dat ik dit weekend had genoten van nieuwe thee en voor mij nieuwe chocolade en dat ik daar nog over zou bloggen dus doe ik dat nu 🙂

pickwicktheeDe thee zag ik in de supermarkt staan, new staat er duidelijk op (gingen gelijk belletjes af in mijn hoofd), dus die moest ik natuurlijk mee nemen! Ik ben helemaal niet zo’n fan van vanille maar ik wilde de gok wel nemen (leven moet een beetje spannend blijven). De thee rook gelijk al heerlijk en ik moest oppassen niet te enthousiast een slok te nemen.. best heet als het water net gekookt is.. Aantal minuten later.. Ik nam een slokje en ik was blij dat ik de gok genomen had! Ik vond de vanille helemaal niet overheersend en de thee is erg lekker, ik vind hem ook goed bij dit seizoen passen moet ik zeggen. Hij doet me denken aan de herfst dus ik ga deze thee zeker vaker drinken. Hij paste ook goed bij een stukje chocolade trouwens…

tonysreepIn blogland is het nogal een hype lijkt het en op heel veel blogs zag ik dit merk chocolade voorbij komen. Ik kende het merk nog helemaal niet! (ik hoor jullie denken… onder welke steen heb jij gelegen sam?!) Nu ben ik wel een chocolade monster dus ik moest en zou dit ook eens proberen.. ik kom alleen nooit in wereldwinkels (weet niet eens waar die zit in Gorinchem) dus ik had het idee dat het nog wel eens even kon duren..

tonysmelkMijn verbazing was dan ook groot toen ik 2 van de repen in het schap zag liggen bij de Plus. (huh? what? echt? hoe heb ik daar overheen gekeken allllll die tijd?!) Ik heb ze dus gelijk allebei gekocht, dat begrijp je wel toch? Maar voor nu heb ik het alleen even over deze smaak. De melk chocolade smaak. Wat ik er van vond? Lekker!!! Ik vind de verpakking leuk, ik vind het leuk dat de reep ongelijk verdeeld is en niet de standaard rechte blokjes, ik vond de smaak heerlijk en ik heb de helft in m’n uppie gelijk opgegeten 🙂 Ik zou deze zeker weer kopen maar ik ga eerst maar is op zoek naar een winkel in Nijmegen met alle andere smaken want nu wil ik ze allemaal proberen!

20 reacties op “Tea & Chocolate time.,”

 1. Die thee klinkt goed, als ik hem zie dan neem ik hem mee…
  Ik pak net een bakje sweet chai thee, bij de Etos (?? serieus) gekocht..
  Aanrader, de oranje tony’s ♥ zo lekker met dat zeezout erin..

 2. Bij de Action zag ik chocolade/mint thee liggen. Volgende keer neem ik die mee!!
  Ik vind Tony’s ook super lekker. Bij de Albert Heijn ook gewoon verkrijgbaar!! Hier hebben ze in de wereldwinkel wel meerdere smaken. Maar ik vind het zooo jammer dat ze zo prijzig zijn. Daarom houd ik het bij de goedkoopste repen pure chocolade van de AH van 39 cent. 😉

  1. ja ik las ergens dat ze ze bij de AH ook hebben.. maar dat vind ik zoiezo al een dure supermarkt dus daar kom ik nooit, toch maar is opzoek naar een wereldwinkel in Nijmegen 🙂

 3. Die thee lijkt me lekker! Ik heb ook nog nooit Tony’s chocolade gehad. Zelf vind ik chocola van côte d’or altijd heel lekker.

 4. Ik drink het liefst groene thee. Lekker en het schijnt ook nog goed voor je stofwisseling te zijn. De Tony’s met zeezout (oranje) is verrukkelijk.

 5. Ik heb die chocolade ook nog nooit gegeten, maar ik ben benieuwd naar die met marshmallows (alleen bij appie te koop) ennuh.. geef mij maar muntthee 🙂

 6. Die thee lijkt me ook best lekker, alhoewel ik niet zo’n fan van vanille ben, maar wél van caramel. De Wereldwinkel zit op de Langedijk, in de binnenstad. Ik heb er daar vorig jaar zomer één gekocht, de caramel/zeezout variant. Ik was er niet echt over te spreken want ik werd er misselijk van. 🙂

  1. Oh echt op de langedijk? Had ik geen idee van! Thanks voor de tip 🙂 ik ben ook geen vanillie fan maar vond deze thee echt lekker! (Heb wel altijd een klontje suiker in m’ n thee)

 7. artisticstateofmind

  Oeh die thee klinkt lekker! Tony’s chocolaa is zoo goddelijk! De nieuwe banaan chocolade walnoot is ook delicious! Bij de jamin hebben ze die!

 8. Pingback: Tony’s 2 | Zo Sammie enzo

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top