Tennis Pullover The Sting

Tennis Pullover

Ja, gekke titel he voor iemand die niet sport en al helemaal niet aan tennis doet. Gelukkig hoef je ook niet te sporten om een Tennis Pullover te dragen ; ) Dat zou een drama zijn! Ik weet niet of ik het wel eens gezegd heb hier maar ik vind The Sting echt een geweldige winkel ik kom er regelmatig vaak. De laatste keer heb ik mijn herfst collectie uitgebreid..

Niet alleen hebben wij het geluk dat the Sting bij ons in een ontzettend mooi nieuwe pand zit maar het is ook een grote zaak. Waarom ik wij zeg? Omdat ook Tommy hier vaak goed kan slagen. Ze hebben ook zoveel leuke mannen kleding! Ja, wij zijn allebei fan van the Sting.

Pullover van de StingIk kocht meerdere dingen maar show vandaag dus alleen even mijn nieuwe favoriete trui, oftewel de Tennis Pullover. Waarom laat je niet gelijk alles zien Sammie? Nou, ik vond deze foto’s wel even ongemakkelijk genoeg ; )

Bien Bleu truiHet is een gebreide trui met een V-hals, mijn favoriet! Ik viel voor de kleur, de hals en de witte strepen. Ik had ook gewoon een nieuwe trui nodig trouwens ; ) Hij zit ontzettend lekker en ik vind hem zelf ook erg mooi. En het allerbelangrijkste.. Hij is ook lekker warm! Dat is wel een mooi pluspuntje nu de herfst al overdreven aanwezig is.

Zo, heb ik toch weer mooi een awkward outfit post online gezet ; )

Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate links.

18 reacties op “Tennis Pullover”

  1. Niks niet aawkwaaaaaaaard, gewoon MOOI, echt jij,en die trui is ook te gek 😀

    The Sting is ook een hele leuke winkel, wij hebben hier ook een hele grote, met roltrap ook nog, hahaha Maar zelf kan ik er niet kopen qua maten, maar toen dochter nog thuis woonde en samen gingen shoppen, ja ik keek er graag 😀

    X

  2. Ik zag deze trui van de week bij je langskomen bij een artikel en vond het toen al zo leuk. Dit is echt een trui die ik zou willen hebben en wat zit je haar leuk

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top