Terug naar de koude winter.

Het leek heel even alsof de winter voorbij was. Het voelde als lente en daar werd ik best gelukkig van eerlijk gezegd. Het voelde buiten behaaglijk en in het zonnetje was het zelfs een beetje warm. De wind was wat gaan liggen en ik kreeg direct een beter humeur. Helaas was het maar van korte duur en is koning winter terug sinds afgelopen weekend. Ik voelde me dus een stuk minder schuldig toen ik deze sjaal kocht, het is nog koud dus ik ga hem direct gebruiken!

De winter is niet mijn seizoen.

Ik haat de winter, ik haat kou en ben toe aan de lente. Maart roert zijn staart en april doet wat hij wil staat me helemaal niet aan, de weersvoorspellingen ook niet. Ik hou niet van kou en hoewel die losse truien allemaal heerlijk zitten heb ik behoefte aan mijn lente/zomer garderobe. Weer even wat anders zeg maar. Ben nu wel uitgekeken op mijn winter kleding. Alles heb ik de laatste maanden vaak gedragen en begint me te vervelen. Zelfs mijn jassen en sjaals beginnen me te vervelen. In eerste instantie dacht ik: nou ja, het is bijna lente, nu nog een nieuwe sjaal kopen is onzin.

Nieuwe sjaal.

Vorige week werd het ineens weer kouder en vertelde de weerman op het journaal ons dat de winter terug kwam. Daar was dan het moment dat het ‘schuldgevoel’ bij het kopen van een nieuwe sjaal de deur uit vloog. Ik wilde heel graag een sjaal waar blauw en groen in terug kwamen. Ik merk dat ik die kleuren de laatste tijd vaker draag en dat ik me daar goed in voel. Via Google vond ik deze sjaal van Esprit en ik was gelijk verliefd. De juiste kleuren en een ruitjes patroon, perfect voor Sammie. Hij is ook lekker lang met zijn 2 meter en dat vind ik altijd fijn bij een sjaal.

esprit sjaal

sammie 18-3

Het weekend gingen we de deur uit en duwde ik Tommy de camera in zijn handen. Ik wilde wat nieuwe profielfoto’s na mijn bezoekje aan de kapper en die sjaal kon dan ook mooi op de foto. Het was koud gruwelijk koud het weekend van 18 maart, maar ik moest en zou die foto’s maken. Tommy dwingen om foto’s te maken. De wind ging maar niet liggen en Tommy klikte er bibberend op los. Het resultaat? Een hoop bewogen foto’s en ik ben er nog niet uit of de nieuwe profielfoto er bij zit. Misschien dan toch maar wachten op een warmer weekend, dan vind Tommy het ook wat leuker ; ) 

11 gedachten over “Terug naar de koude winter.”

  1. Mjah… en dan te bedenken dat ik zondag voor het eerst mee ga naar een golf wedstrijd, of het saai is? ga ik je later vertellen, hahahaha Aangezien het niet mogelijk is dat ik zelf kan gaan proberen of ik het leuk vind, moet ik vooral warm aankleden en liefst laarzen aan… uhhhhh

    Kortom ik ga ook even op zoek naar mijn warmste sjaal, de jouwe is mooi, en ja dat is de toon van nu, die kleuren, voel ik mij ook erg goed bij!
    X

  2. Leuke sjaal! Ik zag hem al voorbij komen op Instagram :). Vandaag heb ik lekker in het zonnetje gezeten, zeker een uur, met het geluk uit de wind te kunnen zitten, ik heb goede hoop 😀

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven