Terugblik op de maand Oktober

Het is alweer een nieuwe maand! November is here! Tijd voor een terug kijkje op de maand Oktober, mijn maand in vogelvlucht.. in redelijk goede volgorde  (foto’s klikken = is grotere foto)

* Ging ik naar als verrassing op donderdag avond al naar Tom * Gingen we naar Ikea en zat ik voor het eerst achterin mijn eigen auto * Aten we vlaai * Wandelden we een stuk met de hondjes en was het nog heerlijk weer! * Werd het niet samenwonen voor mij een groter probleem * Probeerde ik voor het eerst Tony’s chocolonely *

october1

* Zijn we even op de kermis geweest * Kocht ik nieuwe vrolijke sokken * Vertelden mijn vriendin me dat ze ipv een zoon een dochter gaan krijgen * Ging ik met mijn mams shoppen en kocht nieuwe schoenen * At ik met mams heerlijk bij de Griek * Aten we bij Tom stamppot * Ging ik weer naar de Primark * Gingen wij bij vrienden langs die blij waren met de baby cadeautjes * Vierde wij mijn neefjes verjaardag tijdens het wokken *

october

* Hebben wij de keuken aangepakt * Zochten wij naar oplossingen om te kunnen samenwonen * At ik bij mams heerlijke stoofperen * Keek ik de laatste afleveringen van PLL * Was de benzine prijs in Duitsland bijzonder laag * Gingen we weer naar Ikea * Hingen wij nieuwe rekken op in de keuken * Maakte mijn auto helemaal schoon en verkoopklaar * Had ik een mylene party * Werd het herfst *

Nieuwe afbeelding

* Hebben we op vrijdag vrij om naar een auto te gaan kijken * Krijgt mijn Blond Amsterdam een plekje in Tommy’s keuken * Kochten we een auto!!! * Was ik super blij, we gaan samenwonen! * Aten we bij de mac * Kocht Tommy een pepermolen zo groot als een honkbal knuppel * Kocht ik mijn eerste wax brander * Kocht ik nieuwe repen Tony’s * Was het weer heerlijk weer * Maakte ik foto’s van de keuken * Gingen we naar de film Fury * Maakte Tommy erwtensoep *

18 gedachten over “Terugblik op de maand Oktober”

 1. ben wel benieuwd naar je nieuwe wagen hoor, Sammie!
  Tof dat jullie eindelijk kunnen gaan samenwonen.

  Ik heb even moeten opzoeken waar een wax brander voor dient, blijkbaar om een lekker geurtje in huis te krijgen… 😉

  Groetjes!

  1. inderdaad voor een lekker geurtje in huis!
   zodra we de auto hebben opgehaald ga ik de lelijkerd zeker even op de foto zetten 😉 en ga ik er ook nog een blogje aan wijden.. dat is tie wel waard 😉

 2. De wandelfoto vind ik super… ook leuke sokjes trouwens 🙂
  Fijn dat jullie gaan samenwonen, dit is zo fijn… en veel succes met de auto!

 3. Ik zie echt teveel tonys chocola op blogs voorbij komen, niet goed! Krijg er lekkere honger van! En gefeliciteerd met het samenwonen! Awesomeness. En gewoon een VW Beetle gekocht?! Freakin awesome!

 4. Leuk joh, van harte met jullie samenwoonplannen! 🙂
  Leuke foto’s zitten er ook bij. Die Tony chocolade moet ik nog steeds eens halen…

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top