wordpress blog

Terugblik op ZoSammieEnzo

Ja, de laatste dagen van het jaar zijn aangebroken. Ik vond het een mooi moment om terug te blikken op mijn blog, ZoSammieEnzo. Ik heb in 2016 weer zoveel blogs geschreven en weer allemaal met plezier. Ook weer een hoop andere blogs gelezen trouwens, ik raak geen boek meer aan tegenwoordig ; )

ZoSammieEnzo is dit jaar gegroeid, het aantal unieke bezoekers is gestegen in 2016. Vooral de laatste 2 maanden zag ik een flinke piek en ja, daar word ik dan toch blij van! Ik vind het geweldig dat steeds meer mensen mijn blog vinden en gezellig komen lezen. Uiteraard hoop ik dat het nog verder groeit in 2017! Ik hoor regelmatig van mensen om me heen dat ze me online gevonden hebben en mijn schrijfstijl erg leuk vinden. Dat bezorgd me dan altijd weer een fijn gevoel incl grijns ; )

Uiteraard was ik wel benieuwd wat er dit jaar het meest gelezen is dus dook ik in Google Analytics. Ik had van te voren al een klein vermoeden omdat ik op FB had gezien dat mijn bericht over de daktent meerdere malen was gedeeld. Het daktent artikel scoorde inderdaad goed!

 1. Het daktent artikel staat op nummer 1 en is dit jaar het meest bekeken. De meeste mensen kwamen hier terecht via Facebook.
 2. Het artikel cactusplant staat op nummer 2. Vooral veel mensen komen via google op dit artikel binnen. De cactusplant als decoratie item is ook gewoon heel leuk : D
 3. Op nummer 3 staat mijn flamingo shoplog waarin ik blij mijn flamingo lampjes en douchegordijn show.

leukste tweetOok op social media is ZoSammieEnzo gegroeid en ook dat is super leuk om te zien. Zelfs op Facebook komen er steeds meer duimpjes. Ik merk dat ik de meeste tijd besteed aan Twitter en Instagram, die vind ik toch het leukst. Facebook vind ik soms wat onhandig omdat ik veel via mijn telefoon doe. Toch ga ik hier in 2017 wat meer tijd in stoppen. Via social media kwamen 20% van mijn bezoekers, vooral via Facebook en op plaats 2 staat Twitter. Mijn populairste tweet was een soort klaag tweet zoals je hier boven kunt zien haha.

Ik publiceerde dit jaar minder artikelen dan vorig jaar. Ik plaats niks meer in het weekend, als ik een week geen 5 maar 4 of 3 artikelen heb dan vind ik het ook prima. Ik had dus al wel verwacht dat dit minder zou zijn, maar dat vind ik niet erg : ) Ik heb deze week nog even erbij geteld en ik plaatste 221 artikelen dit jaar.

Ik heb in 2016 weer leuke samenwerkingen mogen doen voor mijn blog en dit vind ik nog steeds iets bijzonders. Het blijft leuk om een mail te vinden over een samenwerking in mijn mailbox. Zo kon ik dit jaar o.a. voor kerst super toffe Happy Socks weg geven in samenwerking met MooieSokken.com en kreeg ik een geweldige regenjas van Hip in de Regen.

Ik wil al mijn toffe lezers bedanken: Lieve lezers, bedankt voor het bezoeken van mijn blog in 2016, ik hoop jullie allemaal terug te zien in 2017! Ik wens jullie allemaal een goed uiteinde met veel oliebollen en drankjes. Pas op met vuurwerk en tot volgend jaar! ; )

21 gedachten over “Terugblik op ZoSammieEnzo”

 1. Haha, de boeken blijven hier ook maar liggen omdat ik zoveel blogs lees! Mij kun je hier alvast terugvinden volgend jaar. Met veel plezier zelfs. Geniet van de oliebollen ๐Ÿ˜‰

 2. Zo fijn als je dan aan het einde van het jaar ziet dat je blog ten opzichte van het vorige jaar in cijfertjes is gegroeid. Hopelijk voor 2017 hetzelfde! Wens je een hele fijne jaarwisseling toe!

 3. Leuk jouw terugblik! Ik merk dat bij mij de meeste mensen via Google komen en bijna niet via social media, ik doe iets verkeerd hahaha. Inderdaad, met bloggen heb je bijna geen tijd meer om te lezen. Super jammer!

 4. Leuk om te lezen! Bij mij zijn de bezoekersaantallen ook weer iets gegroeid. Ik ben dit jaar voor het eerst gaan delen via Facebook en dat levert veel meer klikjes op dan twitter dus ik denk dat ik dat fijn blijf doen ๐Ÿ™‚ Ik wens je een fijn einde van het jaar en zie je in 2017 weer! Of nou ja, lees enzo…

 5. Ik vind die daktent nog steeds zo cool. Ik wist niet dat dit bestond en door jouw blog ben ik erachter gekomen.

  Fijne jaarwisseling Sammie!

 6. Het belangrijkste is dat je nog steeds plezier beleeft aan bloggen ๐Ÿ˜ƒ! Leuk om te lezen en ben benieuwd naar je plannen voor 2017.

 7. Ik ben een tijdje minder actief geweest in de blogwereld en dus ook jouw blog minder gelezen, maar wanneer ik je artikelen lees, geniet ik altijd van je dosis humor die je in je verhalen steekt. Leest lekker weg.

  Ik wens je alvast een goed nieuw jaar toe!

 8. Whahahaha die tweet! Het is een klaagzang met humor, daarom is ie de leukste geworden ๐Ÿ˜‰ Zelf zit ik amper op twitter, deel eigenlijk alleen wat ik op blog post en instagram, dat is het wel, lol.

  Best gelezen en zo weet ik niet, niet naar gekeken, wel weet ik dat op de valreep mijn 500ste blog heb gepubliceerd, ik wist dat ik ertegen aan zat maar was geen doel, zag het ook pas na publiceren, lol….

  Een hele fijne jaarwisseling Sam! En jij bedankt voor alle leuke blogs die je hebt gemaakt en hebt geschreven!

  X

 9. Mooi overzichtje heb je gemaakt! Ik reageer misschien niet altijd, maar lees wel alles mee… en je hebt er iets moois van gemaakt afgelopen jaar, geheel in jouw eigen stijl.. leuk! Keep on going in 2017, ik wens je een prachtig jaar toe!

 10. HAHA die tweet! Gelukkig heb ik kippen dus altijd genoeg eieren ;’) Ik wil zelf ook meer tijd gaan steken in Social Media, al heb ik dat het afgelopen jaar al wel beter gedaan dan het jaar ervoor! 221 artikels in een jaar vind ik nog steeds enorm vel, wauw! Dat doe ik je niet na, ik was al blij als het mij eindelijk lukte om om de dag een artikel online te zetten.

 11. Leuk dat je zo gegroeid bent! Ik schreef dit jaar denk ik minder blogs dan in voorgaande jaren omdat ik te druk was met schrijven voor Racingnews365 en daardoor bleef de bezoekersaantallen ook nagenoeg gelijk. Wel heb ik een mooie groei op Instagram gemaakt maar op Facebook blijft het helaas achter. Misschien maar eens wat meer tijd in stoppen, misschien helpt dat.

 12. Fijn dat je zo gegroeid bent! En die daktent, ja dat was te verwachten. Handig ding. ๐Ÿ™‚ Nog een heel gelukkig nieuwjaar gewenst trouwens! ๐Ÿ™‚

 13. Al neem ik af en toe pauze, was ik een tijdje weg van Facebook.. Ik kom ook niet aan lezen toe. Leuke opsomming over 2016!
  Op naar een nieuw leuk logjaar!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven