The Avengers: Age of Ultron

Vorige week zijn Tommy en ik naar de bioscoop geweest in Beuningen, daar zit een service bioscoop en toevallig hadden die in april de actie dat als je jarig was in april, dan mocht je gratis naar de film. Dat kwam goed uit want we wilde graag naar The Avengers: Age of Ultron nadat we deel 1 hadden gekeken en Tommy is jarig in april. Wij gingen dus naar de bios!

Ik zat er helemaal klaar voor met een bak nachos (muffe driehoeken zoals Tommy ze noemt) en een cola toen de film begon. Ik moet zeggen dat het vergeleken bij deel 1 iets langer duurde voordat ik er in zat (en ik had nog wel een 3d bril op me snufferd) misschien kwam dat omdat de film voor mijn gevoel zo gek begon. Gelijk vol in de actie, misschien was ik er toch nog niet helemaal klaar voor ; ) Heel eerlijk.. Ik vond deel 1 leuker, daar zat meer humor in en dat miste ik een beetje in Age of Ultron, het was er wel.. Maar niet zoveel als in deel 1. De actie is weer goed aanwezig en er zaten stukken in die ik erg vermakelijk vond, vooral toen de Hulk even door draaide. De finale was ook weer goed dus ik heb me zeker vermaakt bij de film maar voor mij was dit niet beter als deel 1 en ben erg benieuwd wat ze van deel 3 maken als die er komt.

Zie hier de trailer.

Beschrijving film: Als Tony Stark met behulp van een nieuw programma wereldvrede probeert te regelen gaat het helemaal mis en is het aan de super helden van de Aarde, waaronder Iron Man, Captain America, Thor, The Incredible Hulk, Black Widow en Hawkeye, om in een ultieme test voor de planeet te vechten. Terwijl de slechterik Ultron opkomt, is het aan de Avengers om hem ervan te weerhouden zijn gruwelijke plannen uit te voeren. Er ontstaat ondertussen een romance, nieuwe superhelden sluiten zich aan en een geheim gezin komt aan het licht.

7 gedachten over “The Avengers: Age of Ultron”

  1. The Avengers vond ik erg leuk! Ik houd sowieso onwijs van superheldenfilms! Jammer dat deze iets minder leuk was. Weet ik in ieder geval dat ik ‘m niet hoef te gaan bekijken in de bios.

  2. Van de een hoor ik geweldige verhalen, bij de ander niets anders dan drama. Wat moet ik nu! Kijken, en als het niets is… snel vluchten 😛

  3. Je bent de eerste die zegt dat ie wat minder is. Tot nu toe alleen nog maar goede verhalen gehoord. Wij wouden hem ook gaan zien in de bios maar dat word hem helaas niet.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven