The Guardian filmtip.

Tommy en ik wilde weer is een film kijken omdat er weer geen hol op tv was en toen kwamen we uit bij Netflix. Het was weer even zoeken tot we een film gevonden hadden die ons leuk leek en die Tommy nog niet gezien had.. (die man heeft me toch al een hoop films gezien, soms best vermoeiend) We kwamen uit bij The Guardian. Een drama actie film met Kevin Costner, Ashton Kutcher en Melissa Sagemiller.

De film gaat over de kustwacht waar Ben Randall (Kevin Costner) de beste reddingszwemmer is en al heel wat mensen met zijn team uit woeste wateren heeft gered. Nadat bij een tragisch ongeluk alle leden van het reddingsteam van Randall om het leven zijn gekomen, wordt hij verplicht om leraar te worden op de school voor Coast Guard Rescue Swimmers. Daar ontdekt hij al snel het grote zwemtalent van de verwaander Jake (Ashton Kutcher). Jake heeft echter meer interesse in records verbreken en in zichzelf dan in het redden van mensenlevens. Ben heeft een lood zware training en heel wat jongens vallen af. Jake niet maar Ben kan hem maar niet doorgronden tot dat hij er achter komt waarom Jake echt reddingszwemmer wil worden.

Ik vond het een erg goede film, erg spannend en ik zat er van begin tot einde helemaal in. De special effects zijn niet waanzinnig maar de film is uit 2006, we zijn inmiddels al verwend met nog beter beeld. De reddingsacties op zee zijn heel spannend en Kevin Costner en Ashton Kutcher zouden wat mij betreft vaker samen in films mogen spelen, erg goed! In deze film is genoeg actie aanwezig maar ook drama, ik vond het erg boeiend en ook Tommy vond de film een aanrader. Zie hier de trailer.

12 gedachten over “The Guardian filmtip.”

 1. Ja die film is prachtig, met tranen in mijn ogen op het laatst… en deze film… heb ik ooit al gewoon op tv gezien, leuk om te weten dat ie ook op Netflix staat, kan ik hem daar weer eens terug zien 😀

  X

 2. Hahha Sammie, zo herkenbaar dit. M. heeft ook echt altijd alle films al gezien, waardoor het soms heel lang duurt om een film te vinden die we allebei nog niet kennen.

 3. Ik snap het niet. Wil jake nou wel of niet reddingszwemmer worden?
  Al dat zwemmen klinkt mij niet spannend in de oren maar toch…ik geloof je hoor. ?

 4. Waarschijnlijk heeft Jordy hem wel al gezien. (Geloof me ik ken je gevoel en ja dat is zeer vermoeiend haha. Soms zegt hij expres niet dat hij die film al gezien geeft omdat ik hem graag wil zien en kijkt hij hem voor mij nog eens!)
  maar hij lijkt me super spannend. Wie weet kijk ik hem binnenkort

 5. dit klinkt wel als een goede film, deze ken ik niet…
  Hier ook vaak dat de een roept die ken ik al, of dan ik weer nee al gezien…
  Gelukkig vind ik het soms niet erg om een film 2x te zien (of 3, of soms zelfs 4)

 6. Zó herkenbaar ‘maar die heb ik al geziennnnn’. Mijn vriend studeert kunst cultuur en media dus zijn leven is films kijken! Maarrrrr, ik ken deze film niet dus hij misschien ook niet (who am I kidding ;p), ik ga ‘em eens opzoeken XD

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven