tony´s chocolade

THE HAPPINESS TAG

Een tijdje geleden kreeg ik een tag doorgeslingerd van Joyce en vandaag werd het tijd om deze tag eens in te vullen. Deze tag gaat over allemaal blije dingen, dingen waar ik blij van word.. Het word een grote blije massa.. Als je dat niet aan kunt kun je misschien beter morgen terug komen voor een ander blogje ; ) Maar wees gerust, het zijn niet heel veel vragen.

Van welk eten word je blij?
Verse pizza gemaakt door Tommy, stoofperen gemaakt door mijn mams en uiteraard chocolade! ; )

Welk kledingstuk maakt je happy?
Op dit moment word ik van 2 kledingstukken heel blij, mijn nieuwe jas en mijn jeans die ik nog niet zo lang bestelde op de gok. Ik wil wonen in die jeans : )

Van welke beautyproducten word jij blij?
Dit vraag je aan de verkeerde haha, ik word niet echt BLIJ van een beauty product. Er zijn een paar items waar ik niet zonder kan, daar heb ik eenmalig over verteld in deze tag.

Wat is jouw gelukkigste herinnering?
Dat weet ik echt niet, er zijn te veel fijne momenten geweest dat ik er niet 1 kan kiezen. Ik krijg altijd een smile als ik terug denk aan de flirt en date periode met Tommy, als ik aan mijn opa denk, als ik aan het moment terug denk dat ik met Tommy ging samenwonen, de vakantie naar Kos met mijn oom die ik kreeg toen ik mijn diploma haalde, het huis versieren met kerst met mijn mams wat we jaren samen hebben gedaan, de dag dat ik Bink ging ophalen.. Teveel happy memories ; )

Van welke muziek word je blij?
Moeilijk.. Ik kan van heel veel muziek blij worden maar als ik dan toch iets moet kiezen ga ik voor carnavalsmuziek. De teksten zijn vaak al om te lachen dus daar word ik wel blij van dan.

Wat doe je op dagen als je down bent om je weer happy te voelen?
Meestal zo min mogelijk, huilen in een hoekje en wachten tot het over gaat ; ) Nee, meestal stort ik me in een film of serie en dan vergeet ik het.

Noem drie willekeurige dingen die je ontzettend gelukkig maken.
Ok, dingen dus, de Hektar lamp, foto’s en mijn Iphone.

24 reacties op “THE HAPPINESS TAG”

 1. Wat doe je als je down bent, eigenlijk doe ik dat ook meestal, als dat kan dan, hahahaha Ik zou niet eens meer weten wat mijn eigen antwoorden waren. 😉

  Weer een beetje meer Sammie, en ja ook dit zijn vaak momentopnamen, als je dan op publiceren hebt geklikt, komt er vaak nog zoveel meer in je op, bij mij wel tenminste, hahaha

  X

 2. Stoofpeertjes, Mmm. Mijn moeder maakt ze ook lekker, maar ik durf haar niet te vertellen dat die van mijn oma volgens mij lekkerder waren. Maar goed, die kan ik niet meer proeven en vergelijken.
  Ik was al blij vandaag, nu nog meer. Leuke happy dingen! Het zonnetje schijnt, het is koud buiten en ik zit lekker binnen! Haha! Wat wil een mens nog meer?
  Thee!

 3. Heel blij allemaal. Super leuk! Ik ben ook gek op stoofpeertjes. Heb ze nog nooit zelf gemaakt. En aangezien mijn ouders Indonesisch zijn, ben ik er ook niet mee opgegroeid. Niemand in mijn familie maakt stoofpeertjes. Dus tot nu toe heb ik ze altijd maar gekocht in de supermarkt. Misschien eens een recept opzoeken.

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top