The Lazy Sunday Tag

Ik vond het weer tijd voor tag : ) Ik kwam deze tegen bij Maris en daar vond ik ook gelijk de bedenker: Beauty For Girls. Ik hou van luie zondagen! Moet wel eerlijk zeggen dat ik meer luie zondagen had toen ik nog thuis bij mams woonde. Tommy wil altijd wel iets doen, die is niet goed in lui zijn terwijl ik het juist op top sport niveau heb uitgeoefend en dus een top luieraar ben. Nou ja, verschil moet er wezen ; )

Vroege vogel of lui uitslapen? Uitslapen! Ik ben dol op uitslapen en als niemand me daar bij stoort lukt het me ook bijzonder goed, om een uurtje of 11 uit bed rollen vind ik heerlijk op zondag. Tenzij het warm zomer weer is, dan wil ik best vroeg opstaan om van verse koffie te genieten in het ochtend zonnetje.

Haren opgestoken of lekker los? Los. Opsteken word lastig met mijn korte kapsel.

luie zondag
Links: mijn OnePiece. Rechts: De hondjes in ultieme luie relax stand, helaas zullen we die 2 nooit meer samen zien.

Pyjama, onesie, trainingspak of alledaagse kleding? Ideaal beeld: Op een druilerige zondag draag ik het liefst de hele dag een onesie. Werkelijkheid: We hebben een hond, en Bink moet uitgelaten worden dus ik heb altijd wel alledaagse kleding aan.

Koos make-uploos of perfect make-upje? Als ik nergens naar toe hoef dan ben ik koos make-uploos maar ik zie er dan niet echt uit als Koos, meer als Casper het spookje ; )

Momentje voor jezelf of druk programma? Het liefst momentje voor mezelf op zondag, zaterdag doe ik graag van alles maar op zondag ben ik graag thuis.

Boek lezen, film kijken, bloggen, youtube kanalen afsnuffelen of de hele dag hangen op bed? De hele dag in bed hangen doe ik sowieso niet, Bink moet tenslotte ook plassen en ik luier graag in de buurt van de koelkast ; ) Filmpjes/tv kijken, bloggen en beetje met mijn Iphone spelen is het meer.

Bellen, facebook, whatsappen of tweeten met vriendinnen? Als een vriendin appt geef ik altijd wel antwoord maar verder doe ik niet zoveel met mijn social media in het weekend.

fastfoodUitgebreid avondeten of fast food? Hmm ligt er aan. Als we geen boodschappen hebben gedaan word het fast food (mijn voorkeur is altijd New York Pizza) en anders kookt Tommy nog wel eens wat lekkers : )

Tas inpakken, brood smeren of helemaal niks voorbereiden voor maandag? Helemaal niks voorbereiden voor maandag.

Vroeg of laat naar bed? Ik probeer altijd op tijd naar bed te gaan op zondag maar dit lukt vaak niet. Meestal zijn we dan nog helemaal niet moe en willen het weekend zo lang mogelijk rekken ; )

14 gedachten over “The Lazy Sunday Tag”

 1. Leuke tag! Ik heb deze nog niet eerder gezien. Ik vind het ook heerlijk als het mooi zomers weer is om vroeg op te staan en dan lekker buiten koffie te drinken. Fijne manier om je dag te beginnen. En door je foto heb ik nu trek in pizza hahaha.

 2. Leuke tag! Sommige punten komen zeker overeen! Ik doe mijn haren altijd in een hoge knot op een lazy sunday, dat vind ik zo lekker. Uitslapen doe ik elke dag, aangezien ik even geen stage heb!

 3. Ik ben ook niet goed in niks doen, maar lekker een uurtje langer slapen of in bed mijn pap eten en koffie drinken vind ik wel wat. Doe ik ook regelmatig. Vooral als het regent. Helemaal stil zitten en niks doen kan ik niet hoor… nooit gekund.
  Geniet maar lekker van je luie zondagen! 😉

 4. Zondag is altijd zo’n heerlijk dagje. Ik betrap mezelf er vaak op dat ik niet alleen op zondag de Lazy Sunday playlist draai hihi.

 5. Klinkt als een ideale zondag! Liefst heb ik de zondagen ook gewoon voor mijzelf om lekker te luieren en op te laden voor de week die komt

 6. heerlijk he die luie zondagen, ik hou er van…
  Ik heb de laatste tijd alleen wat moeite met uitslapen, het lukt me niet (alleen van maandag tot vrijdag 😉 )

 7. Leuke tag! Zelf heb ik echt een joggingbroekenlove, dus elke dag dat ik de deur niet uit hoef… Wait, ik ga makkelijk in m’n joggingbroek naar de supermarkt.. Als ik geen werk, college, of afspraken heb, luier ik lekker rond in een chillbroek. 😛 Uitslapen is ook zeker een grote liefde, en vroeg gaan slapen… We blijven het proberen. 😛

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top