the little cupcake shop

The Little Cupcake Shop in Nijmegen

Voor mij geen feestje zonder cupcakes dus voor mijn blogverjaardag ging ik langs bij The Little Cupcake Shop op Plein 44 in Nijmegen. Het begon te regenen dus ik besloot binnen maar even te gaan zitten met een kopje cappuccino en nam daar wat lekker bij..

cupcakes nijmegenIk noemde The Little Cupcake Shop ook al in mijn lijstje: 9 dingen die je moet doen als je in Nijmegen bent want het is echt een ontzettend leuk winkeltje. Niet alleen verkopen ze de lekkerste dingen maar je kunt er ook gewoon even zitten.

the little cupcake shop nijmegenthe little cupcake shop nijmegen op plein 44Het is een klein zaakje en als je niet oplet of alleen de Primark in het zicht hebt loop je er zo voorbij en dat zou absoluut zonde zijn! Ik vind de aankleding van de winkel echt geweldig, het is klein maar fijn en kijk die leuke lampen! Het voelt zo heerlijk huiselijk aan in dit zaakje.

Foto 27-08-15 21 27 51Ik bestelde een brownie bij mijn cappuccino en de vriendelijke man in de winkel vroeg of ik hem wilde zoals hij daar lag of ik er misschien gezouten karamel bij wilde.. de brownie speciaal.. Ja daar hoefde ik niet lang over na te denken want dat klinkt stout lekker!

the little cupcake shop plein44cupcakes nijmegen plein44Terwijl ik ging zitten op een knus bankje aan een schattig tafeltje werd mijn brownie speciaal even gemaakt en toen deze werd neer gezet werd mij verteld dat ik, wat overbleef mee naar huis mocht nemen in een doggie bag.

Foto 27-08-15 21 25 52

cupcakenijmegenHa! Geweldige service hoor maar ik had de hele dag nog niks gegeten dus hij ging op tot het laatste kruimeltje ; ) Ondertussen had ik mijn cappuccino voorzien van suiker wat in een schattige kneuterig potje op het tafeltje staat. Ook het kopje waar je de koffie in krijgt is zo lekker kneuterig, mijn opa en oma hadden dat vroeger ook in de kast staan, kopjes met schoteltjes met bloemetjes erop : )

cupcakes van the little cupcake shopIk ging naar huis met 3 cupcakes, 1 red velvet cupcake, 1 wortel cupcake en een banaan ananas cupcake. Ik kan je zeggen.. We hebben er van genoten! Je vind trouwens bij dit lieve winkeltje niet alleen cupcakes maar ze verkopen ook cakes, koeken en taarten.
The Little Cupcake Shop is absoluut een aanrader, ben je in Nijmegen en heb je zoete trek ga dan zeker even bij ze langs! Ze zijn te vinden op Twitter en op Facebook!

30 gedachten over “The Little Cupcake Shop in Nijmegen”

 1. AAAAAH SAMMIE WAT DOE JE ME AAN. Ik heb nog nooit een red velvet cake of cupcake gebakken, maar als ik dit zie dan krijg ik er spontaan zin in.

 2. Dit klinkt echt als een heel leuk winkeltje! Red velvet staat ook nog steeds op mijn lijstje.. Goede reden om eens naar Nijmegen te gaan 😉

 3. Als in in Nijmegen zou wonen zou ik echt dik zijn! Wat een gezellige cupcake shop. Het interieur ziet er zo gaaf uit. helemaal mijn ding en die cupcakes… yummie! Gave foto’s. Was het niet hÊÊl moeilijk om een keuze te maken tussen al dat lekkers?

 4. Oh heerlijk zeg en ik ben het met je eens, ziet er ontzettend tof uit van binnen.
  Ik kom regelmatig in Nijmegen, maar deze loop ik dus elke keer straal voorbij.
  De volgende keer is dat mijn eerste stop ;)!

  Lfs.x

  1. Oh echt waar? Ik woon er tegenwoordig 😉
   Hij zit ook inderdaad echt wel een beetje verstopt in het hoekje maar zeker langs gaan de volgende keer!

 5. Ohhh echt te schattig hoor! <3 De Red Velvet Cupcake lijkt me het lekkerst. Wel jammer dat de meeste mensen er voorbij lopen. Juist leuk om even bij te komen na een flinke shopsessie!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven