30 In Tips

The Little Cupcake Shop in Nijmegen

the little cupcake shop

Voor mij geen feestje zonder cupcakes dus voor mijn blogverjaardag ging ik langs bij The Little Cupcake Shop op Plein 44 in Nijmegen. Het begon te regenen dus ik besloot binnen maar even te gaan zitten met een kopje cappuccino en nam daar wat lekker bij..

cupcakes nijmegenIk noemde The Little Cupcake Shop ook al in mijn lijstje: 9 dingen die je moet doen als je in Nijmegen bent want het is echt een ontzettend leuk winkeltje. Niet alleen verkopen ze de lekkerste dingen maar je kunt er ook gewoon even zitten.

the little cupcake shop nijmegenthe little cupcake shop nijmegen op plein 44Het is een klein zaakje en als je niet oplet of alleen de Primark in het zicht hebt loop je er zo voorbij en dat zou absoluut zonde zijn! Ik vind de aankleding van de winkel echt geweldig, het is klein maar fijn en kijk die leuke lampen! Het voelt zo heerlijk huiselijk aan in dit zaakje.

Foto 27-08-15 21 27 51Ik bestelde een brownie bij mijn cappuccino en de vriendelijke man in de winkel vroeg of ik hem wilde zoals hij daar lag of ik er misschien gezouten karamel bij wilde.. de brownie speciaal.. Ja daar hoefde ik niet lang over na te denken want dat klinkt stout lekker!

the little cupcake shop plein44cupcakes nijmegen plein44Terwijl ik ging zitten op een knus bankje aan een schattig tafeltje werd mijn brownie speciaal even gemaakt en toen deze werd neer gezet werd mij verteld dat ik, wat overbleef mee naar huis mocht nemen in een doggie bag.

Foto 27-08-15 21 25 52

cupcakenijmegenHa! Geweldige service hoor maar ik had de hele dag nog niks gegeten dus hij ging op tot het laatste kruimeltje ; ) Ondertussen had ik mijn cappuccino voorzien van suiker wat in een schattige kneuterig potje op het tafeltje staat. Ook het kopje waar je de koffie in krijgt is zo lekker kneuterig, mijn opa en oma hadden dat vroeger ook in de kast staan, kopjes met schoteltjes met bloemetjes erop : )

cupcakes van the little cupcake shopIk ging naar huis met 3 cupcakes, 1 red velvet cupcake, 1 wortel cupcake en een banaan ananas cupcake. Ik kan je zeggen.. We hebben er van genoten! Je vind trouwens bij dit lieve winkeltje niet alleen cupcakes maar ze verkopen ook cakes, koeken en taarten.
The Little Cupcake Shop is absoluut een aanrader, ben je in Nijmegen en heb je zoete trek ga dan zeker even bij ze langs! Ze zijn te vinden op Twitter en op Facebook!

 • debby
  september 17, 2015 at 7:45 am

  Oh wat leuk zeg! Mocht ik ooit in Nijmegen zijn drinken wij hier samen een koffie met cupcake 🙂

 • Dina
  september 17, 2015 at 7:55 am

  AAAAAH SAMMIE WAT DOE JE ME AAN. Ik heb nog nooit een red velvet cake of cupcake gebakken, maar als ik dit zie dan krijg ik er spontaan zin in.

 • Denise
  september 17, 2015 at 9:50 am

  OEH, wat een leuke shop!

 • Nina Simplynspecial
  september 17, 2015 at 10:03 am

  Ah wat een leuk winkeltje!! Ik heb zoiets nog nooit gezien hoor, hihi. En die cupcakes zien er toch echt stuk voor stuk heerlijk uit. Hmm.

 • Ysanne
  september 17, 2015 at 11:07 am

  Dit ziet er zooo schattig uit, ik wil hier heen. Leuk artikel vind ik dit!

 • Inge
  september 17, 2015 at 12:30 pm

  Dit klinkt echt als een heel leuk winkeltje! Red velvet staat ook nog steeds op mijn lijstje.. Goede reden om eens naar Nijmegen te gaan 😉

 • Ester
  september 17, 2015 at 12:38 pm

  Ooh wat ziet dat er leuk en lekker uit!

 • Northflix
  september 17, 2015 at 1:13 pm

  Wat een leuk tentje, zeg! Waarom zit er hier niet zoiets in mijn woonplaats?!!
  Ik heb nog NOOIT een Red Velvet cupcake gegeten…

 • Nesrin
  september 17, 2015 at 3:17 pm

  Oh it looks good! Hier moeten wij afspreken, dat snap je toch wel? 😉

  • zosammie
   september 17, 2015 at 3:24 pm

   Haha ja dat snap ik 😉

 • Maggie
  september 17, 2015 at 4:06 pm

  Uhm, ik let idd altijd alleen maar op de Primark, volgende keer ga ik ook een cupcake eten!!!

 • Tessa | 52druppels.nl
  september 17, 2015 at 5:59 pm

  Ik vind ze er altijd zo leuk uitzien! Meestal vind ik dat troepje er bovenop niet zo lekker. Maar dit witte drapje met nootjes ziet er goed uit!

 • Anne-Sterre
  september 17, 2015 at 6:11 pm

  Ik ben verliefd op het interieur van dit winkeltje, zo leuk! De cakejes zien er heerlijk uit.

 • Morgaine
  september 17, 2015 at 6:41 pm

  Oh wauw, dat ziet er wel heel erg goed uit! En het klinkt nog meer lekker, hahaha

  als ik ooit daar ben dan ga ik er zeker eens heen 😀

  X

 • Saskia
  september 17, 2015 at 7:06 pm

  Het ziet er onwijs gezellig uit, erg leuk! En heerlijke cupcakes ook 🙂

 • joor
  september 17, 2015 at 7:36 pm

  Wauw klinkt goed !!! 🙂 ziet er super leuk uit !

 • Sandra
  september 17, 2015 at 8:16 pm

  Ahhhhh dat ziet er heerlijk uit! Wat is het daar ook leuk ingericht zeg. Jammer genoeg woon ik heel ver van Nijmegen vandaan.

 • Laura
  september 17, 2015 at 8:16 pm

  Ik ken het niet. Toch eens een keer die kant op.

 • Annelies
  september 18, 2015 at 10:07 am

  Als in in Nijmegen zou wonen zou ik echt dik zijn! Wat een gezellige cupcake shop. Het interieur ziet er zo gaaf uit. helemaal mijn ding en die cupcakes… yummie! Gave foto’s. Was het niet héél moeilijk om een keuze te maken tussen al dat lekkers?

  • zosammie
   september 21, 2015 at 4:13 pm

   Ja, vreselijk moeilijk! Hihi, gelukkig kan ik altijd nog een keer er langs lopen om te kiezen wat ik nu niet had 😉

 • Joyce
  september 18, 2015 at 10:22 am

  Oh heerlijk zeg en ik ben het met je eens, ziet er ontzettend tof uit van binnen.
  Ik kom regelmatig in Nijmegen, maar deze loop ik dus elke keer straal voorbij.
  De volgende keer is dat mijn eerste stop ;)!

  Lfs.x

  • zosammie
   september 21, 2015 at 4:14 pm

   Oh echt waar? Ik woon er tegenwoordig 😉
   Hij zit ook inderdaad echt wel een beetje verstopt in het hoekje maar zeker langs gaan de volgende keer!

 • Evelyne
  september 18, 2015 at 1:42 pm

  Ziet er leuk uit!

 • Valerie
  september 18, 2015 at 9:07 pm

  Wat een schattig zaakje, ik heb echt al maanden geen cupcakes gegeten volgensmij!

 • Simone
  september 18, 2015 at 11:27 pm

  Ohhh echt te schattig hoor! <3 De Red Velvet Cupcake lijkt me het lekkerst. Wel jammer dat de meeste mensen er voorbij lopen. Juist leuk om even bij te komen na een flinke shopsessie!

 • Lies
  september 19, 2015 at 3:41 pm

  Het ziet er echt heel knus uit! Als ik ooit in Nijmegen ben ga ik zeker langs!

 • Wildcard
  september 20, 2015 at 6:07 pm

  Ziet er inderdaad allemaal héél lekker uit 🙂
  Best een klein leuk plekje daar 🙂

 • Billy
  september 20, 2015 at 9:38 pm

  ik vind het sowieso zonde om kleine zaken tussen die multinationals over het hoofd te zien!

  😉

 • Jenn
  september 21, 2015 at 3:29 pm

  Ik wil die brownie!!!

 • Flavie
  september 23, 2015 at 10:07 am

  Oh, zo’n tof plekje!