The Returned Netflix serie

Vandaag geen film review en helaas ook geen boek recensie (ik moet echt weer is gaan lezen want zo word het natuurlijk helemaal niks met mijn doel van dit jaar) maar een review over een nieuwe serie op Netflix.

Ik heb al eens eerder verteld dat ik dol ben op series en op Netflix nu kan ik aan dat lijstje een nieuwe serie toevoegen. Deze week zijn wij begonnen aan de serie The Returned. Nu moet je weten dat Tommy nooit geen series kijkt, vind hij niks maar toen ik deze serie aan had staan zat hij toch stiekem mee te kijken en zei na aflevering 1.. “staan er nog meer op? zet maar aan!” Hij is dus ook hooked nu.. baalt alleen als een stekker dat tie nu steeds een week moet wachten.. want ja.. dat is het probleem met series he? ; )Β 

The Returned gaat over een stadje waar steeds mensen terug keren die al een tijdje dood zijn. Nee, ze komen niet terug als bleke zombies maar gewoon zoals ze waren.Β Het verhaal van deze serie is gebaseerd op de Franstalige versie, Les Revenants. Je zou denken dat iedereen staat te springen om zijn overleden geliefde/dochter/man weer te zien na jaren maar toch gaat dat niet zo. Ook is er vanaf aflevering 1 een jongetje te zien die niet praat.. Ik vind hem een beetje eng moet ik zeggen. We hebben nu 3 afleveringen gezien en hebben uiteraard nog geen flauw idee hoe het kan dat deze mensen opstaan uit de dood maar de serie is spannend en ik blijf zeker kijken. (ik denk Tommy ook) : )

19 gedachten over “The Returned Netflix serie”

  1. Ik kende deze serie nog niet. Denk niet dat het echt iets voor mij is haha heef mij maar New Girl ofzo maar ik denk dat mijn vriend het wel leuk gaat vinden ga het hem tippen!! Fijne Pasen!

  2. Dat klinkt als de serie Resurection van SBS6 die afgelopen winter is uitgezonden… ik wacht op seizoen 3 nu geloof ik, ik ga eens even kijken op Netflix of het dezelfde serie is met andere titel. Ik ben er al achter gekomen dat ook films een hele andere titel kunnen hebben daar dan dat ze op tv al geweest zijn.

    Ik heb van het weekend The Originals seizoen 1 op netflix gekeken, wow factor 10 voor mij πŸ˜€

    1. Ik heb een paar afleveringen gezien van Resurection, maar het is zeker niet dezelfde serie πŸ™‚ Oh ja, the originals, geweldige serie! Zit te wachten op het volgende seizoen!

  3. klinkt als een super leuke serie om te gaan kijken!!! πŸ™‚ ik zal eens een aflevering kijken op netflix! πŸ˜‰

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven