The wolf of wall street..

Wij keken deze maand de film The Wolf of Wall street.. Ik kan je zeggen dat dat een lange zit was.. een hele lange zit. Hij duurt maar liefst 180 minuten.. 3 freaking uur!!! Ik kan nu al een klein beetje van mijn mening verklappen.. Dat was een uur te lang..

De film gaat over Jordan Belfort die word gespeeld door meneer DiCaprio (goed acteer werk trouwens van deze heer). Hij is een effectenmakelaar en verslaafd aan naja, bijna alles… Hij kan dat betalen omdat hij door fraude miljonair word en Donnie Azoff (gespeeld door Jonah Hill die ook leuk acteert) is zijn zakenpartner. Samen gooien ze met geld en hebben een uhm.. aparte levensstijl. Uiteindelijk ziet Belfort zijn carrière ten onder gaan. Het hele verhaal speelt zich af eind jaren ’80.

Om eerlijk te zijn ging ik deze film kijken omdat ik de trailer al meerdere keren gezien en hij me echt heel leuk leek. Nou ja, eigenlijk alles wat je in de trailer ziet speelt zich in de eerste anderhalf uur af en daarna word het langdradig en slaapverwekkend. Tommy en ik hebben na het zien van deze film heerlijk geslapen kan ik wel zeggen. Ik geef de film een 5. Niet goed, niet slecht.

11 gedachten over “The wolf of wall street..”

  1. Ik heb hem een tijdje geleden ook gekeken, omdat iedereen er zo weg van was.. hij duurde me te lang hij kon (in tegenstelling tot LOTR) mij niet echt boeien. Ik vond het ook echt een mannenfilm trouwens.. maar echt onder de indruk was ik niet. Dus ik kan me wel vinden in je mening! 🙂

  2. Oke 3 uur is lang. Maar ik vind dit een te gek verhaal en een gave film. Mijn man is naar een lezing van Jordan Belfort geweest bizar dat hij dit ooit zo geflikt heeft.

  3. hahaha, hij trekt mij ook niet, er was in de eighties al zo’n soort film met Tom Cruise geloof ik, ben spontaan de titel kwijt, als die voorbij komt, probeer ik het telkens weer te kijken, maar ik haak al zo snel af. Dit is alleen leuk voor ‘yuppies’ zeg ik dan nog vrolijk. Zij die in de zakenwereld zitten, dat zijn dan ook vaak die mensen die dit soort films aanprijzen, let maar eens op 😉

  4. Wij zagen hem vorig jaar en vonden het beiden wel een film die de moeite waard was! Niet het gevoel dat het langdradig was… grappig dat we het dan zo anders hebben beleefd!

  5. Ik zeg heel eerlijk dat ik hem wel aardig vond eigenlijk, maar dat kan ook komen omdat ik maar met een half oog zat te kijken terwijl mijn vent hem aan had 🙂

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven